Şimdi Ara

Win 7 SP1 64 Bit Yükleme Hatası...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni kurduğum sisteme Win 7 SP1 64 bit yükeleme çalışırken Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir hatası alıyorum. Ne yapmam gerekir?

• windows dvd ile sistemi açtıktan sonra kurtarma konsoluna geç. Terminal açıldıktan sonra
    "diskpart" yaz enter
    "list disk" enter
    sana disklerin listesini vericek numara olarak. 1-2 gibi
    "select disk 1" örnek bu enter.
    "clean" komutunu ver enter. Disk tablosunu temizleyecektir. Tekrar windows yükleme ekranindan format atip kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 4 Haziran 2011; 20:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

windows dvd ile sistemi açtıktan sonra kurtarma konsoluna geç. Terminal açıldıktan sonra
    "diskpart" yaz enter
    "list disk" enter
    sana disklerin listesini vericek numara olarak. 1-2 gibi
    "select disk 1" örnek bu enter.
    "xxxx" komutunu ver enter. Disk tablosunu temizleyecektir. Tekrar windows yükleme ekranindan format atip kullanabilirsin.

disk tablosunu değil tüm diski temizliyor sakın yapmayın.
    benim diskim 640gb dı
    100 gb a 500gb bölmüştüm.

C 100gb'dı ve sistem kuruluydu.
    C'ye Win 7 64bit kurmak isterken bu hatayı veriyordu BeAr'ın dediğini yaptım ve malesef D'yide sildi. Hemde "clean" dedikten sonra hiç bir uyarı yapmıyor direk siliyor. Ben sadece disk tablosunu silecek sanmıştım. Şimdi fellik fellik kurtarma programı arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 3 Ağustos 2012; 22:19:57 >

• rcsetup142 herşeyini kurtarır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.