Şimdi Ara

Speedlink STRIKE FX Wireless Gamepad for PC & PS3®

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Speedlink STRIKE FX Wireless Gamepad for PC & PS3®

Açıklaması:
    Wireless Gamepad size önemli oyun konumlarında on metreye kadar maksimum hareket serbestliği sunar. Ergonomik biçimi, düşük ağırlığı ve on adet tuş maksimum oyun konforunu ve tam kontrolü garanti eder, titreşim işlevi ise kusursuz ilüzyonu sağlar. Entegre Lithium-Ion akü sekiz saate kadar oyun keyfi yaşatır ve kolayca konsol üzerinden şarj edilir.

özellikleri:
    KABLOSUZ Gamepad
    10 metreye kadar erişim alanlı 2,4-GHz telsiz tekniği
    Yoğun titreşim efektleri için iki adet motor
    Maksimum hassasiyet ve için iki adet analog mini stick ve 10 tuş
    Sekiz saate kadar oyun keyfi için entegre Lithium-Ion akü
    Bağlantı ve pil durumu için LED gösterge
    Kolay Tak ve Kullan işlemi için USB alıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 3 Haziran 2011; 15:29:47 >

• almayımı düsnüyorsun eger almayı düsünüyorsam logitech f710 veya rumpland 2 öneriririm bu ürünler genelde 6 ay sonra elimizde kalıyor
  • Yön tuşları iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

almayımı düsnüyorsun eger almayı düsünüyorsam logitech f710 veya rumpland 2 öneriririm bu ürünler genelde 6 ay sonra elimizde kalıyor

2 sene garantili bir ürün ve alman malı dayanıklılığı konusunda senin gibi düşünmüyorum açıkçası. pilli değil usb den şarj edilebiliyor f710 na göre en büyük artısı bu. pc ve ps3 te kullanılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Yön tuşları iyi değil

yön tuşları ayrık değil yani 4 yön tuşu birbirinden bağımsız çalışmıyor.
  • sen bilirsin yaklasık ne kadar ben illada kötü olacak demedim yeri geliyor ucuz bir ürün pahalısından kaliteli olabiliyor
  • quote:

sen bilirsin yaklasık ne kadar ben illada kötü olacak demedim yeri geliyor ucuz bir ürün pahalısından kaliteli olabiliyor

fiyatı 70 tl. ürün piyasada yeni yeni yer almaya başladı. görüp kullandıktan sonra daha sağlıklı yorum yapılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 farklı renk çeşidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

almayımı düsnüyorsun eger almayı düsünüyorsam logitech f710 veya rumpland 2 öneriririm bu ürünler genelde 6 ay sonra elimizde kalıyor

2 sene garantili bir ürün ve alman malı dayanıklılığı konusunda senin gibi düşünmüyorum açıkçası. pilli değil usb den şarj edilebiliyor f710 na göre en büyük artısı bu. pc ve ps3 te kullanılabiliyor.

Ben bunu artı olarak görmüyorum.Logitech kablosuz game padlerine Duracell pil takıldığında rahat en az 3 en fazla 5 ay pil sorunu yaşamıyorsunuz.
  • bende cünkü neden 2 yıl sonra gamepad ın pili iflas tettiginde elinde kalıcak bunun yerine sarjlı kalem pil almak daha mantıklı ve ben yinede logitech ürünlerini tavsiye ederim eger 70 tl ise
    quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

Ben bunu artı olarak görmüyorum.Logitech kablosuz game padlerine Duracell pil takıldığında rahat en az 3 en fazla 5 ay pil sorunu yaşamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

ağırlık konusunda bir artısı olabilir.

• pilin büyüklügüne baglı cok artısı olacagını sanmıyorum eger zaten agırlık farkı cok olursa bu pilin azlıgı ve malzeme kalitesizligini simgeler pilin azlıgı yüzünden oyunun bölünebilir malzeme kalitesizligi yüzünden bir kez düstügünde param parca olabilir
  • özelliklerinde Sekiz saate kadar oyun keyfi için entegre Lithium-Ion akü söyleniyor. şarj edildikten sonra 8 saat kesinti olmaması uzun bir süre bence. lithium akünün ağırlık yapacağını düşünmüyorum. sony SIXAXIS de var bu aküden.
  • Speedlink STRIKE FX gamepadin siparşini vermiş bulunmaktayım. kargoya verilmiş durumda pazara denk gelmez ise en geç pazartesi elimde olur. kullanıp en sağlıklı yorumları yapacam. açıkçası beklentim büyük özellikle pes, fifa gibi oyunların perfromansını çok merak ediyorum.
  • quote:

Speedlink STRIKE FX gamepadin siparşini vermiş bulunmaktayım. kargoya verilmiş durumda pazara denk gelmez ise en geç pazartesi elimde olur. kullanıp en sağlıklı yorumları yapacam. açıkçası beklentim büyük özellikle pes, fifa gibi oyunların perfromansını çok merak ediyorum.

İncelemeni bekliyoruz dostum.Ne kadar ödedin? Türkiye'de satış durumu nedir?
  • kdv dahil 69 tl ödedim. satış durumu ise mayıs ortası gibi piyasaya sürülmüş. trdeki ilk kullanıcılardan biri ben olacağım galiba.
  • Speedlink STRIKE FX gamepad bugün elime geçti ve kullanma fırsatı buldum.fiyatı 70 tl .beklentim büyüktü açıkçası. kutuyu heycanla açmamla beraber ilk önce hayal kırıklığı yarattı. sebebi kutunun içinde gamepad , usb alıcı türk italatçı firmanın türkçe kullanma kılavuzu garanti belgesi ve çeşitli dillerde (türkçede dahil) yazılmış bir kitapçık çıktı. usb şarj kablosu ve driver cd si yoktu. neden yoktu anlamış değilim. aldığım firmaya mail attım bu konuda. . usb şarj kablosu ise elimde vardı neyseki. gamapedin 3 saat şarj edilmesi gerekiyomuş ilk etapta tabi ben bu kadar süre bekleyemedim 5 dk şarj ettim.driveri kendi sitesinden indirip kurdum. usb alıcısını taktım. alıcıda kırmızı bir ışık yanıp sönmeye başlıyor. gamepadin üzerindeki Wireless düğmesine bastığımda. alıcıdaki işık anında sabitlendi ve gamepadi tanıdı. ilk önce sürücüden game option sa girdim. butonları analogları ve titreşimi kontrol ettim. hiç bir soruna rastlamadım özellikle analoglarda en ufak bir eksen kayması yoktu.sony sisaxsis gamepad kadar hafif ele çok iyi oturuyor. butonlar sert değil. oyun olarak pes 2011 açtım ilk önce. oyunda yönettiğiniz karakter analoglarla kontrol hakimiyeti çok iyi. en ufak bir sorun yok. butonlar sert olmadığı için şut çekerken şut barı istediğiniz gibi yerde kalıyor ve isabetli şutlar atabiliyosunuz. yön tuşarı birbirinden bağımsız çalışmıyor göründüğü gibi ayrık değil. oynarken en ufak sorun yaşamadım. bu gamepadle pes oynamak son derece güzel ve tatminkar sony gamepadleri aratmıyor. yön tuşarını daha iyi algılamam açısından. street fighter . tekken. mortal kombat gibi oyunlarda denedim. yön tuşarının farkını burda anlıyorsunuz zaten. yönlendirdiğiniz karakterin istediğiniz kombinasyonları çok rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. ilginç tarafi kesinklikle baş parmağınızı diğer gamepadlerdeki gibi yormuyor. rahatça zorlanmadan kullanabiliyorsunuz. diğer gamepalerdeki + şeklinde olan yön tuşarına alıştıysanız ilk başta biraz farklı gelebilir. alırken yön tuşlarının farklı olduğunu ve bunun dezavantaj yaratacağını düşnüyordum ama bu oyunları oynadıktan sonra kesinlikle fikrim değişti.yarış oyunlarından dirt3 te denedim R2 ve L2 tuşarı gaz pedalını andırıyor. dirt 3 oynarken fren ve gaz L2 ve R2 oldumu inanılmaz keyifli oluyor. bu tuşlar diğerlerine göre daha esnek. yarış oyunlarına göre dizayn edilmiş. esnek olması diğer oyunlarda da kesinlikle dezavantaj oluşturmuyor bunuda belirteyim. gamepadin üzerinde herhangibir on off tuşu yok kapatmanız için usb belleği çıkarmanız gerekiyor ve ışıklar yanıp sönmeye başlıyor ve auto kapanıyor yada 5 dk herhangibir tuşa basmazsanız gamepad auto kendini kapatıyor. tekrar tanıtmanız için Wireless tuşuna basmanız gerekiyor. çekim gücü açık alanda 10 metrenin üzerine bile çıktı. ve en ufak bir kopma sorunu yaşamadım windows 7 64 bir işletim sisteminde. butonların üzerinde sayılar yok. üçgen kare L1 L2 vs gibi şekiller iliştirilmiş. plastik malzemesi ucuz gemepadlerdeki gibi değil kalitesini elinize aldığınızda belli ediyor. fiyatının hakkını kesinlikle veriyor. 70 tl verip kutunun içinde usb kablosu ve cd si çıkmaması en büyük eksisi oldu bende. ps3 olmadığı için deneme fırsatım olmadı bunuda belirtmek istiyorum. şimdilik düşüncelerim bunlar ilerde gözüme çarpan şeyler olursa burdan yazarım.

ürünün kutusu şu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 18 Haziran 2011; 23:56:10 >

• kullanan baskaları varmı arkadaşlar görüşleriniz nedir?
  • bunu kullanmadım ve kullanan arkadaşımdan da duymadım fakat logitech konusunda hemfikirim. gamepad logitech iyidir sağlamlık ve özellikte. sen bilirsin tabi ki. kullanan bir arkadaşın yorumunu bekleyip öyle karar versen en doğrusu olabilir.
  • Forumda kaç adam kullanıyor bu ürünü onlarında yorumlarını alalım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.