Şimdi Ara

PES 2012 (ANA KONU) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.336
Cevap
7
Favori
413.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Daha önceden hep PES oynardım. Hele ki PES 2008 ve PES 5 oynadıgım kadar hiç bir oyunu oynamamışımdır. Ama PES 2011'i ve şu PES 12'nin betasını oynadıktan sonra hakikaten bunu beğenen insanlar nasıl çıkıyor anlamıyorum.

Tamam biz de fanboy'duk. Biz de PES'i seviyorduk ama inanın fifa 11'e alıştıktan sonra (ki zaten 1 hafta bile sürmedi) PES'i açıp oynamak insana "bu ne yaa böyle, ben bunu mu yıllarca oynamışım" dedirtiyor. Bence en azından 2 hafta falan fifa oynayın. Ondan sonra PES'e bir dönün.

Yoksa bu sadece bana mı oldu bilmiyorum?

He bir de şuraya gerçek futbol budur diye yazılmış ya! Resmen eski PES'lere ve Fifa 11'e hakaret bu

Fifa ilk bakışta yıllardır oynadığın oyundan farklı olduğu için sende öyle bir etki yaratmış olabilir.Bir süre daha oynayıp oyunun eksiklerini görünce ardından yıllardır oynadığın pesi açınca aradaki farkı anlıyorsun.Fifanın eksiklerini görmek için 3-5 online maç oyna yeter sana.

Bir yıldır hergün oynuyorum. Virtual Pro'm 91 oldu. Achivmentlar %72 de ve birçok online maç yaptım. eksikleri tabi ki var. Ama PES'e geri dönünce insan fazla dayanamıyor. He şimdi de git PES'i oyna şunu yap falan deme boşuna, Çünkü PES'i de yeterince oynadım 2011'i. Hele ki ondan önce sırf PES oynuyordum.

• Xbox 360 'a özel yapılan Pes 6'nın en iyi pes olduğu iddia edilmiş. Bu görüşe saygı duymakla birlikte katılmıyorum..Pes6' da online olarak 1200 maç yapmışımdır..Çok zevkli bir oyun olsa da, top fiziği tavan yapmış olsa da, oyunun menülerinde fotografı bulunan,ve Pes6 çıktığı zaman interdeki en iyi futbolcu olan Adriano Pes 6'nın tüm versiyonlarında adeta saatte 250 km ile kaleye gidebildiği için,durdurulamadığı için, kaleye doğru koştuğunda artık işiniz Allah'a kaldığı için Pes 6 nın en iyi pes olduğuna katılmıyorum..Adriano, o dönemki en iyi forvetlerden olsa bile oyundaki dengeleri bozan , bir yapısı vardı..O dönemki iyi forvetlerden biri olan Etoo ,Adriano gibi hızlı değildi..Pes 3 veya 5 daha iyidir derseniz ona bir şey demem..Pes 2011 'in daha iyi olduğu düşüncesine de katılmıyorum..Zevk ve oynanış bakımından, kamera açısı bakımından seriye birçok yenilik getiren Pes 2011'i Top player zorluk seviyesinde defalarca oynadım..Oyunda gol atmak, kanatlardan rakibi geçerek pozisyon bulmak, hele ki her biri Messi'nin ayağından çıkmış kadar kusursuz olan ara paslara ,yapay zeka yönetimindeki defansın çaresiz olarak bakması , top fiziğinin istikrarsız olması ( top bazen çok mükemmel, bazen de özellikle ortalarda olmadık şekilde uçup gidiyordu ) , kontolünüzdeki futbolcuları seçme konusundaki sıkıntılar yönüyle henüz demosu çıkmış olan Pes 2012'den daha iyi bir oyun değildir..Yıllardır bilmem hangi oyunu oynadım şimdi falanca oyuna geçtim diyenlerin yorumları Pes seven kişileri ilgilendirmiyor.. Bu kişiler,buraya o oyunu oynadığını reklam yaparcasına yazacağına gidip o çok zevk aldıklarını söyledikleri oyunla neden zaman geçirmiyorlar..Onlar, farklı bir oyuna geçtiler diye Pesi seven kişiler de o oyunu sevecek ,beğenecek, o oyun en iyi oyundur diye bir düşünceleri var sanırım.. Sözün özü, Pes 2012 demosu, daha önceki başarılı Pes serilerinde bile olmayan, ve forvetlere geçit vermeyen Top player yapay zekasıyla, yine oldukça iyi ataklar yapan yapay zekasıyla benden tam puan almayı başardı..Oyundaki tek belirsizlik, karşılıklı maçların ,online maçların zevk verip vermeyeceğidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Eylül 2011; 12:19:03 >

• Herkesin kendi tercihi farklıdır birşey söyleyemem.
    Oyun gayet zevkli olmuş ama dediğim gibi bu zevk bana göre kontrollerin basitleşmesinden kaynaklanıyor. Tam sürüm çıkınca yine kendime göre bir değerlendirme yaparım

O zamana kadar hoşçakalın
  • oyunu kuzenimle oynadık baya zevkli oldu pc ye karşı oynadığımdan daha iyiydi. fifa 11 de oynadık oyunun eksiği yok diyenler var ama oyundan gram zevk almadım onda da bol gollü maçlar oldu ama attığımız gollerin hepsinde kaleciyle karşı karşıya kalıp attı veya kaleciden sekip başka bi oyuncu tamamladı. 10 gol olduysa sallamıyorum 1 tanesi sadece kafa golüydü diğerleri hep dediğim gibi. orta sahada sürekli bi karambol sürekli pres... top sekse de defansın arkasına düşse diye bekliyorum paso. pes 12 bu konuda iyi olmuş arkadaşların dediği gibi ne zaman ne olacağı belli olmuyor ama yerden ara paslara göre havadan paslar çok etkili. bunun dışında aşırtma, uzaktan, kafa golü karambol her türlü gol oluyor kalecilerin çok kötü olması biraz baltalasa da oyundan zevk alıyorsunuz.
  • pasın yavaş gitmesi haricinde ben çok beğendim demoyu. uzaktaki oyuncuya yerden pas attık mı sonuna kadar da bassak yavaş gidiyo. yerden daha hızlı pas atmanın farklı tuşları varsa aynı anda 2 tuşa basmak gibi onu bilmiyorum. rakip sahada paslaşırken oyuncular sürekli boşa kaçıyor defansta ki oyuncular sağlı sollu bindiriyor filan. full sürümü bekliyoruz bakalım ekimin ortasında çıkcakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkuirrsaalti

pasın yavaş gitmesi haricinde ben çok beğendim demoyu. uzaktaki oyuncuya yerden pas attık mı sonuna kadar da bassak yavaş gidiyo. yerden daha hızlı pas atmanın farklı tuşları varsa aynı anda 2 tuşa basmak gibi onu bilmiyorum. rakip sahada paslaşırken oyuncular sürekli boşa kaçıyor defansta ki oyuncular sağlı sollu bindiriyor filan. full sürümü bekliyoruz bakalım ekimin ortasında çıkcakmış.

Ne ekimi ya 27 eylülde piyasada pes 2012
  • Pasın yavaş olmasını ilk başlarda bende yadırgamıştım oyunun hızını +1 yada +2 yap oyun çok degişiyor daha güzelleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigez21

Pasın yavaş olmasını ilk başlarda bende yadırgamıştım oyunun hızını +1 yada +2 yap oyun çok degişiyor daha güzelleşiyor.

yakındakilere pas atınca bişey yok uzağa atınca daha hızlı olmalı. dediğin +1 veya +2 yapınca oyundan hiç zevk almıyorum. zaten online mod da oyun hızı 0. oyunu hızlandırınca pas yapması filan iyi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

pasın yavaş gitmesi haricinde ben çok beğendim demoyu. uzaktaki oyuncuya yerden pas attık mı sonuna kadar da bassak yavaş gidiyo. yerden daha hızlı pas atmanın farklı tuşları varsa aynı anda 2 tuşa basmak gibi onu bilmiyorum. rakip sahada paslaşırken oyuncular sürekli boşa kaçıyor defansta ki oyuncular sağlı sollu bindiriyor filan. full sürümü bekliyoruz bakalım ekimin ortasında çıkcakmış.

Ne ekimi ya 27 eylülde piyasada pes 2012

bir forumda ekim ortasında diye okumuştum daa evet 27 eylülmüş sevindim :)
  • oyunun hızını + 1 yaptım fena olmadı ama en iyisi yine yukardaki arkadaşın dediği gibi 0 da oynamak +2 yapıp oynuyanlar ne zevk alıyorlarki anlamııyorum +2 de oynamak şeye benziyor eskiden carlosu forvete alırdık öyle oynardık ona benziyor
  • Popüler bir alışveriş sitesinde

"OYUN EKİMİN İKİNCİ HAFTASINDA ÇIKACAKTIR SİPARİŞ VEREN MÜŞTERİLERİMİZE HEMEN KARGO YAPILACAKTIR"

şeklinde ilanlar var şu an. Spotçu da eylülün 2. haftası o diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltage of maniac -- 1 Eylül 2011; 13:59:48 >
  • quote:

oyunun hızını + 1 yaptım fena olmadı ama en iyisi yine yukardaki arkadaşın dediği gibi 0 da oynamak +2 yapıp oynuyanlar ne zevk alıyorlarki anlamııyorum +2 de oynamak şeye benziyor eskiden carlosu forvete alırdık öyle oynardık ona benziyor

Oyun hızlı olunca oyun kuramıyosun. Rakip sahada çoğalmadan bi bakmışın rakip kaleye gelmişin. Topu vercen messi ye veya ronaldoya at gibi koşturcan zevk yok yani.
  • quote:

quote:

oyunun hızını + 1 yaptım fena olmadı ama en iyisi yine yukardaki arkadaşın dediği gibi 0 da oynamak +2 yapıp oynuyanlar ne zevk alıyorlarki anlamııyorum +2 de oynamak şeye benziyor eskiden carlosu forvete alırdık öyle oynardık ona benziyor

Oyun hızlı olunca oyun kuramıyosun. Rakip sahada çoğalmadan bi bakmışın rakip kaleye gelmişin. Topu vercen messi ye veya ronaldoya at gibi koşturcan zevk yok yani.

Aynen bak seni sevdim psn de ekliyelim birbirimizi bazı alışveriş sitelerinde ekim yazabilir ama gittigidiyora 27 eylülde geliyor bu işin uzmanları var artık oyun piyasaya çıkmadan getirten yerler var valla bizim ülkenin bu özelliğine bayılıyorum

• quote:

quote:

quote:

Aynen bak seni sevdim psn de ekliyelim birbirimizi bazı alışveriş sitelerinde ekim yazabilir ama gittigidiyora 27 eylülde geliyor bu işin uzmanları var artık oyun piyasaya çıkmadan getirten yerler var valla bizim ülkenin bu özelliğine bayılıyorum

benim hiç play stationum olmadı :( online mod a pc den giriyorum.

• Pes 2012 2.demo tarihi açıklandı mı ? ne zaman gelicek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

Pes 2012 2.demo tarihi açıklandı mı ? ne zaman gelicek ?

11 eylül civarı
  • http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/08/pes-2012-demo-25-takm-eklentisi.html

Pes 2012 demo için yeni takım eklentisi çıkmış arkadaşlar forumda baktım göremedim kimse paylaşmamış sanırım daha yeni takımları bir deneyelim bakalım nasıl olmuş yen takımlarla
  • Dün oynadım da pek beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyanik88

http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/08/pes-2012-demo-25-takm-eklentisi.html

Pes 2012 demo için yeni takım eklentisi çıkmış arkadaşlar forumda baktım göremedim kimse paylaşmamış sanırım daha yeni takımları bir deneyelim bakalım nasıl olmuş yen takımlarla

süpermiş unlock hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Orijinalden alıntı: uyanik88

http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/08/pes-2012-demo-25-takm-eklentisi.html

süpermiş unlock hemde

PC içindir o , bu konuda ne işi var..

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.