Şimdi Ara

Kafalar Karıştı. NGP mi? PSVita mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/f3/8d/9b/f38d9b4c75bf81e4295c0c1467248d83.jpg' /></center><br/><div><br /></div><div>     Bugün tüm Dünya'daki  resmi <strong>Playstation</strong> siteleri, sayfalarındaki <strong>Navbar</strong> ve <strong>Footer</strong>'larında yeni bir bölüm oluşturdular. Görünce şaşırımısınız bilmem ama oluşturulan bu bölümün adı <strong>NGP</strong>. Evet yanlış okumadınız. </div><div> </div><div>     <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=49592246&url=https://www.playstation.com/" data-href="https://www.playstation.com/"></a><span style="color: #800080;"><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=49592246&url=https://www.playstation.com/" data-href="https://www.playstation.com/">Sayfayı ziyaret ettiğinizde</a></span> <strong>NGP</strong> ile ilgili bütün bölümler oluşturulmuş, haberler ve yeni medya dosyaları eklenmiş, üstelik <strong>NGP</strong>'ye çıkacak oyunların tanıtımı bile yapılmış. Öyle ki daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olan <strong>Uncharted</strong> <strong>Golden Abyss</strong>, <strong>Reality Fighters</strong>, <strong>WipEout 2048, </strong><strong>Unbekannte Titel, Super Stardust</strong>, <strong>Little Deviants</strong> ve <strong>Hustle Kings </strong>oyunlarının ön izleme resimlerine de ulaşmak mümkün.<strong><br /></strong></div><div> </div><div>     Birkaç gündür internette dolaşan <strong>PSVita</strong> haberlerini okuduğumuzda neredeyse hepimiz <strong>Sony</strong>'nin yeni el konsolunun asıl isminin <strong>PSVita</strong> olduğuna inanmıştık. Bizi bu denli inandıran şey ise <strong>E3</strong> konferansı için hazırlanan resmi internet sitesinin kaynak kodları ve <strong>Playstation</strong> sitesinin kaynak kodları arasında <strong>PSVita</strong> ismine rastlanmış olmasıydı.<br /></div><div> </div><div>     Şimdi kafalar iyice karıştı  <strong>Sony</strong>'nin yeni el konsolunun asıl ismi <strong>NGP</strong> mi? <strong>PSVita</strong> mı? Sanırım bunu dört gün sonra düzenlenecek olan <strong>E3</strong> konferansında öğreneceğiz.<br /></div><div> </div><br/>[Kunye=367-10][/html]







  • ismi çokta önemli değil aslında :)
  • İsim önemli değil önemli olan işlevi :D
  • İsmi de işlevi de önemli benim için. Sonuçta NGP gibi daha öz bir isim olması PS3,PS2,PSP gibi serileri tamamlamış olur. hepsi üç harfli :))
  • NGP daha hoş bir isim ama isim pek önemli değil aletin neler yapabildikleri önemli.
  • NGPSVita olsun,herkes mutlu olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Hawx

    NGPSVita olsun,herkes mutlu olsun.


    Cidden güzel olabilir :D
  • Sizde amma abarttınız bu konuyu ya.Ben sizin haber yaptığınız gün kaynağa baktım.PS Vita yerine Ngp gördüm sadece.Sağlam kaynaklardan haber yapın.Haberl olsun diye haber yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Hawx

    NGPSVita olsun,herkes mutlu olsun.


    Next Generation PS Vita olur o zaman, onu 3.el konsolu için söylesek daha iyi olur adı PS Vita olacaksa..Bence adına Playstation geçmeli, bu nedenle PS Vita daha mantıklı..3 harf diyenler zaten PSV denecek bu konsola..Futbol takımını hatırlatacak ama olsun..Bu arada o sitelerde NGP'yi PSV'ye çevirmesi ne kadar sürer sizce..Kanıt değil yani..E3'te Vita olur büyük ihtimalle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.