Şimdi Ara

Playstation Store Sonunda Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 Nisan tarihinde bir grup Hacker tarafından saldırıya uğrayan Playstation Network hizmetleri, geçtiğimiz günlerde kademeli olarak açılmaya başlamıştı. Sunucu üzerinde yapılan çalışmalar bugün itibari ile sonlandı ve Playstation Store'da dahil olmak üzere tüm hizmetler kullanıma açıldı.

Sony'nin hazırladığı "Welcome Back" paketi şuan için indirilebilir durumda olmasa da, diğer tüm içeriklerin indirilebilir durumda olduğunu görmekteyiz.

Welcome Back paketi ile PS3 ve PSP kullanıcılarının hangi oyunları ücretsiz olarak indirebileceğini tekrar hatırlatalım.

1. Aşağıdaki listeden iki PlayStation 3 oyunu:

LittleBigPlanet
    InFamous
    WipEout HD/Fury
    Ratchet & Clank: Quest for Booty
    Dead Nation

2. PSP account'una (hesap) sahip olanlar ayrıca aşağıdaki listeden iki PSP Oyunu indirebilecek:

LittleBigPlanet PSP
    ModNation Racers PSP
    Pursuit Force
    Killzone Liberation

3. Bunlara ek olarak PlayStation Home için bir Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) teklifi üzerinde çalışıyoruz ve bu teklifi onaylandığında açıklayacağız.

[Kunye=367-5][/html]

• Sonunda açıldı inş bidahda aksilik çıkmaz online oyun oynamayı özlemişim ya..
  • Merak ettigim oyunlar harici ne gibi bir hediye verilecek, Crosschat filan olursa çok güzel olur.
  • infamous+dead nation iner hacılar.
  • nereye açıldı hani? türkiye psn e girmeye çalışıyorum 08.... vs diye bi hata veriyo :(
  • Hayırlı olur da bir daha olmaz böyle bir şey inşallah...
  • İyide Açılmamış ki bende 3 tane hesap var ingiltere vs tr vs amerika hiç birinde store açılmıyo error veriyo nasıl açıldı anlamadım !!!
  • Ben 1 saat evvel girmiştim, welcome back paketinden birşey indiremiyorsunuz. Ne zaman gelecek acaba?
  • 1.30 saat önce açıktı ama şimdi yine bi süreliğine kapanmış
  • 1 Aylık PSN Plus üyeliği de hediye edilmeyecek miydi sadece 2 oyun mu indirebilicez
  • ARKADASLAR BEN GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA "Your Password is no longer valid." DİYOR ?? YARDIM EDERMİSİNİZ
  • sign in kısmına git your password is no longer valid diyince ok de bir sonraki ekranda e-mailine şifre sıfırlama maili gönderildi diycek ordanda yeni şifre yapcaksın ama şimdi yapamazsın pc deki psn kapalı yarını bekle
  • evet baktım açılmış güzel ama şu welcome back paketi ne zaman gelecek
  • ya arkadaslar bende ıp hatası veriyo nasıl yapıcam lütfen bana yardımcı olun sabahtan beri arastırıyorum bulamadm kafayı yicem simdiden tşk ederim...
  • bende de hata veriyor an error has occoured diye bir hata veriyor
  • Bende uk hesabı var ama şuan psn sorunlu demo ya tıklıyorum baya süre bekletiyo dowload a basiyorum error veriyo acayip hem sorunlu hem yawaş şuan
  • PSN Plus üyeliği ne zaman verilecek acaba? PSN TR'de inFamous 2 Demosu Türkçe haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lineal -- 2 Haziran 2011; 23:30:14 >
  • nihayet açıldı hadi herkese hayırlı uğurlu olsun:)
  • ya bu indirdiğimiz oyunlar indirdikten sonra 30 gün sonra silinicek mi bazıları diyor silinicek bazıları diyor silinmiyecek kararsız kaldım :( silinmesi saçma olur ama olasılık var silinecek mi ?
  • PSN avrupa hesabımda Infamous'u indirmek için tıkladım ilk oyununuzu seçtiniz falan dedi sonra menü gitti oyunu indirmek için listeye eklemedi hemde paket ortadan kayboldu :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.