Şimdi Ara

PSVita İsmi Resmiyet Kazandı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/05/08/26/05082660ffd21ca897dd49e275e8bce8.jpg' /></center><br/><div><br /></div><div> </div><div><strong>Sony</strong>, geçerli oyun platformları için oluşturduğu geliştirici sitelerine yeni bir alan adı daha ekledi. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=49567908&url=http://vita.scedev.net/" target="_blank" rel="nofollow" data-href="http://vita.scedev.net/" target="_blank" rel="nofollow">http://vita.scedev.net/</a> isimli bu alan adının <strong>Sony</strong> tarafından tescil edildiğini görüyoruz.<br /> <br /> Hatırlayacağınız gibi, iki gün önce <strong>NGP</strong>'nin gerçek isminin <strong>PSVita</strong> olacağı söylentilerini sizlere duyurmuştuk. Hatta internete sızan dergi taramalarında da <strong>PSVita</strong> olduğu iddaa edilen yeni görseller yayınlanmıştı.<br /> <br /><div> <strong>Sony</strong> daha önce de <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=49567908&url=http://ngp.scedev.net/" target="_blank" rel="nofollow" data-href="http://ngp.scedev.net/" target="_blank" rel="nofollow">http://ngp.scedev.net/</a> alan adını tescil ettirmişti. Sayfanın <strong>Sony'e</strong> ait oldugunu anlamak zor değil çünkü sayfada yer alan Gizlilik politikası bunu kanıtlar nitelikte.</div><div> </div><div><strong>     Gizlilik Politikası:</strong><br /><div>      Developer Network sitelerine aittir ve Sony Computer Entertainment Inc ve iştirakleri tarafından yönetilmektedir.</div><div> </div><div> </div></div></div><br/>[Kunye=367-10][/html]







  • NGP olsa daha iyi olurdu
  • Vita çok dandik bir isim gibi geldi bana. Eskiden Vita margarinleri vardı teneke kutuda, o aklıma geliyor ne zaman duysam.
  • kesinlikle benimde aklıma vita yağları geliyor :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

    Vita çok dandik bir isim gibi geldi bana. Eskiden Vita margarinleri vardı teneke kutuda, o aklıma geliyor ne zaman duysam.

    Benimde aklıma duyunca o geldi
  • adresi direk açıncada aynı sayfa açılıyo abudik.scdev.net alsada farketmez sonyi beklicez
  • Vita latince yaşam demek fena bir isim değil anlam olarak.
  • tipi harika ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.