Şimdi Ara

Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1.500 TL'lik bir bütçem var.Bununla beraber bir AVR ve iyi bir (olduğu kadar) hi-fi ses sistem almayı planlıyorum.Planım vardı lakin arkadaş sağolsun geri dönüş yapmadığı için güzelim seti alamadık (yamaha rv-x467+pure acoustics supernova). Bana parantez içinde yazdığım sete yakın (ikinci el olması kabulümdür) bir set önerebilirseniz çok sevinirim.Amacım müzik+film+oyun dur.Bilgisayarımdan bağlayacağım sistemi kısacası.Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.



  • Arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen.
  • evet yaa arkadaslar bu sistemi mm de gördum guzele benziyor ama dinleyemedim . seytan al cık dedi ama guvenemedim... cevap yazarsanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benexol

    evet yaa arkadaslar bu sistemi mm de gördum guzele benziyor ama dinleyemedim . seytan al cık dedi ama guvenemedim... cevap yazarsanız sevinirim


    Hocam ayıptır sorması nekadardı fiyatı media markt'ta? Artı olarak bundle satılan başka setler var mıydı öğrenmek isterim gözlemlediyseniz.
  • yanlış hatırlıyor olabilirim speakerlar 999 tl idi (sanırım ) guneşli mm de. yamahada 1300 Tl çivarındaydı . baska sistemler elbette vardı ama butcemi astığı için açıksası cigercinin onundeki kedi hesabı sadece sistemlere baktım. piyango vs cıkarsa eger bir gun o zaman etiketlere de bakacagım :))))
  • bu arada 467 ile speakerlar bundle değildi. speakerlar ayrı bir sistemdeydi , fakat dikkatimi ceekti.... ikisi paket değil yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benexol

    bu arada 467 ile speakerlar bundle değildi. speakerlar ayrı bir sistemdeydi , fakat dikkatimi ceekti.... ikisi paket değil yanlış anlaşılmasın.


    Pure Acoustics pek tutulan bir marka değil işin doğrusu ama ben iyi bir fiyata bulduğum için almayı planlıyordum.Gerçi hala alma şansım var ama şansa kaldı biraz.Siz sistemi dinleyebildiniz mi hocam? Bir fikir sahibi olabilme şansınız oldumu sistem hakkında?
  • Başka bir önerisi olan varsa lütfen bekliyorum.
  • Anlaşılan o ki herkes abonesi olduğa başlığa yazıyor.Herkese teşekkürler.
  • 4 adet dali concept 1 ve concept center ile pure acousticslere göre çok daha iyi sonuç alırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feelulive

    4 adet dali concept 1 ve concept center ile pure acousticslere göre çok daha iyi sonuç alırsın


    Cevap verme inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum öncelikle.Komple set olarak ne kadara malolur bilemiyorum tabi.Set olarak bulmak zor olduğu gibi set olarak satılanlarda biraz tuzlu olduğu aşikar.Bu önerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim
  • dilerseniz imzamdaki ses sitemi satilik.Uygun fiyata size verebilirim..
    Klipsch hd 300

    Ilgilenirseniz pm atmaniz yeterli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serwet

    dilerseniz imzamdaki ses sitemi satilik.Uygun fiyata size verebilirim..
    Klipsch hd 300

    Ilgilenirseniz pm atmaniz yeterli..


    Hocam özür dilerim ki cevap verdiğinizi farkedememişim ben.Şimdi geçte olsa cevap veriyorum.Kusuruma bakmayın n'olur.Ben sattığınız ürünü düşünmüyorum.Artık yarın Media Markt'a gidip oradan bakacağım ne var ne yok.Siz ve diğer arkadaşa teşekkür ediyorum.Enazından 100'yü geçik okunma oranına rağmen cevap vermeyen arkadaşlardan daha değerli oldunuz benim için.Tekrar teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feelulive

    4 adet dali concept 1 ve concept center ile pure acousticslere göre çok daha iyi sonuç alırsın


    Kesinlikle pureacoustic lerden çok daha iyi, mutlaka araştırıp fiyat alın MM a gitmeden önce. MM gibi yerlere ne aradığınızı bilmeden giderseniz sonuç hüsran olur. Fiyat için de Ankara GSA dan fiyat akın mutlaka.
  • Hocam ben malesef Ankarada olmadığım için böyle bir imkanım yok.İzmir'de sadece MM ve Best Buy var.Hoş, 1,500 TL'ye nasıl AVR'li bir sistem toplanır orasıda malum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki Vampire -- 4 Haziran 2011; 18:42:10 >
  • GSA dan alışveriş için ankarada olmanıza gerek yok, bir tel açıp konuşun fiyat alın anlıyacaksınız. 1.500 tl lik bütçe dediğiniz gibi yetersiz tabiki ama gerekiyorsa avr+2 hop. alıp geri kalanları zamana yaymak bile vasat bir 5+1 almaktan daha mantıklıdır. Birde amaç pc merkezli kullanım olduğu için Logitech 5500 ü de ciddi bir seçenek olarak düşünebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 4 Haziran 2011; 21:08:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertaçS

    GSA dan alışveriş için ankarada olmanıza gerek yok, bir tel açıp konuşun fiyat alın anlıyacaksınız. 1.500 tl lik bütçe dediğiniz gibi yetersiz tabiki ama gerekiyorsa avr+2 hop. alıp geri kalanları zamana yaymak bile vasat bir 5+1 almaktan daha mantıklıdır. Birde amaç pc merkezli kullanım olduğu için Logitech 5500 ü de ciddi bir seçenek olarak düşünebiliriz.


    Yok hocam zaten şuan kullandığım sistem multimeyda 5+1'ı bir sistem.O yüzden daha aşağısında inmek istemiyorum.Yani gönlüm istemiyor ama maddi yönden bakıcaz artık =) Bu arada GSA'nın neresi olduğunu ve açılımını bilmiyorum hemen araştıracağım netten.
  • Sn.Helsinki,

    Öncelikle bu bütçeniz ne kadar süre ile geçerli?Bütçeniz bugün itibari ile 1500tl. ise tavsiyem , kısa yada uzun vadede ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize yanıt verecek bir avr almanız.Eğerki bütçe dahilinde 2 hop. ilave edebilme fırsatınız olursa buda tavsiyem arasında tabiki.Daha sonrasında peyderpey imkanlarınız dahilinde sisteminize ilaveler yapabilir değişiklikler uygulayabilirsiniz.
    Hayır,benim bu sistem olayı/konusu için ayırabileceğim bütçe 1500 tl. derseniz şuan için en iyi alternatiflerden birisi direk olarak z5500 oluyor.Daha iyi hallice olarak 2. el cihazlara yönelmeniz olacaktır bu durumda.
    Yanlız z5500 ü bütçeniz dahilinde referans noktası kabul ederek ki bunu keyif alabiliyorsanız özellikle yapın,diğer alternatifler ile kıyaslayın.Eğer aradaki farkı fiyat farkınada değer bulursanız OK sisteminizi bulmuş olursunuz.He yok aradaki farkın ederi 2 cihaz arasındaki fiyat farkı kadar etmez derseniz z5500 alır,üste kalan meblağı farklı ihtiyaçlarınız için kullanırsınız.

    Biraz uzun belki karışık ve gereksiz gibi gelebilir yazdıklarım ama,kendimce kısaca başlangıçta yaşadıklarımdan yola çıkarak size yanıt vermek istedim.Umarım faydası olur.




  • Ben de Ankara oturuyorum. GSA dan iki defa hüsranla sonuçlanan alışveriş maceramdan sonra İstanbul da ProAv diye bir yer buldum. Harika bir müşteri ilişkileri var. Fiyat ve hizmet kalitesi açısından artık müdavimi olduğum bir yer oldu. Sistem için ben de Front hoparlörleri iyi almanız taraftarıyım ve sanırım bütçeniz belli olduğu için sürülmesi kolay, düşük bir güç ile her bası, tizi ve midi verebilecek detaylı bir hoparlör almanız gerektiği kanaatindeyim. Bu yüzden ben Pio520 ve Tsi 300 öneriyorum. Yanına bir sub takviyesi ile muazzam olacaktır. (Ben öyle kullanıyorum). Eğer sub sevmiyorsanız Tsi300 yerine bütçye bağlı olarak bas performansı daha yüksek olan Tsi400 yada Tsi500 modellerine yönelebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bsoyer

    Ben de Ankara oturuyorum. GSA dan iki defa hüsranla sonuçlanan alışveriş maceramdan sonra İstanbul da ProAv diye bir yer buldum. Harika bir müşteri ilişkileri var. Fiyat ve hizmet kalitesi açısından artık müdavimi olduğum bir yer oldu. Sistem için ben de Front hoparlörleri iyi almanız taraftarıyım ve sanırım bütçeniz belli olduğu için sürülmesi kolay, düşük bir güç ile her bası, tizi ve midi verebilecek detaylı bir hoparlör almanız gerektiği kanaatindeyim. Bu yüzden ben Pio520 ve Tsi 300 öneriyorum. Yanına bir sub takviyesi ile muazzam olacaktır. (Ben öyle kullanıyorum). Eğer sub sevmiyorsanız Tsi300 yerine bütçye bağlı olarak bas performansı daha yüksek olan Tsi400 yada Tsi500 modellerine yönelebilirsiniz.



    gsa ile nasıl bir sorun yaşadın bilmiyorum ama imzamdaki hoparlörler ve amfi hep onlardan alınma,bir sorun yaşamadım hiç, ürün gamlarını genişletmelerini istiyorum, başka yerden almaktansa gsadan almayı tercih ederim




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.