Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
5
Favori
96.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada, sinyal problemi yaşayan var mı..?

    Daha önceki LG telefonumun çok rahat 4-5 çubuk çektiği yerlerde hiç çekmeyebiliyor. İnternetten detaylı kullanma klavuzuna baktım, sim kart eski ise (ki benimki en az 5-6 seneliktir) böyle yapabileceğini belirtmişler. Ama öncekinde hiç sıkıntı yoktu. Gerçekten çok canımı sıktı. Fikri olan var mı..?
  • pil konusunu ne yapacağız? telefon boştayken acayip pil yiyor.
  • Superpower diye bir program var.pil konusunda mutlaka denenmeli.
  • rom kullanan var mı? romlar nasıl pil konusunda?
  • şu anda kullandığım rom ThiaiZO3D .bu romda süperpower uygulaması roma gömülmüş vaziyette ve gayet iyi çalışıyor.ve htcspain ACURA TEAM in yeni kernelini kullanıyor.pil süresinde azda olsa iyileştirme yapılmış.ve stock roma göre daha hızlı çalışıyor.
  • 3d özellikleri nasıl? rom atmaya korkuyorum brick olur diye. cwm uygun değilmiş diyorlar.
  • Evkur'dan 2100 TL'ye alan arkadaşlara yazık oldu. Ne kadar kazıkçı bi firma ,kapısından içeri adımımı atmam .Genpa ve vodafone 1450 TL'ye satıyor ve muhakkak kar ediyorlarsa ; düşünmek lazım evkurun karını .Neyseki vodafone kontratlı olarak alıyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezermsk

    gecenlerde nıtendonun 3d lı konsoluna baktım ama pek bırsey anlamadım hatta basımı agrıttı yarım saat. acaba bu telefonlarda da boyle olurmu ?



    Arkadaşım o 3 boyutlu izlemekle alakalı birşey galiba. Örnek vereyim; ilk 3 boyut deneyimimi testere 7 sinema filmine giderek yaşamıştım. dayımla gitmiştim sinemaya 3 boyutlu izledik filmi. filmin yarısına gelmeden baş ağrısı başladı bende sadece bende vardır diye dedim dayıma söyledim o da benimde ağırdı dedi. neyse film bitti çıkışta aynı salonda olduğumuz biri aynen şunları söyledi: ne kadar boyut varsa içine s...yım, gözlerim bozuldu :D sonra anladım 3 boyut herkesn gözünü bozuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir

    3d özellikleri nasıl? rom atmaya korkuyorum brick olur diye. cwm uygun değilmiş diyorlar.


    stock romdaki gibi hiç bir fark yok.root işi kendin bileceğin iş.ben ve kaç tane arkadaş sorunsuz şekilde rootladık cihazları.
  • cihaz yurtdışı olduğu için korkuyorum. nereden root yaptınız hangi sitedeki adımları takip ettiniz. p.m. atarsanız sevinirim.
  • Optimus 3d yi almanya mediamarktta inceledim icindeki 3d filmleri izledim sadece 10-12 dk kadar ama eve geldigimde sag gozum dehset agridi ayni zamanda o goruntuleri izlerken sag gozum goremiyormus hissine kapiliyordu. Kisaca bu 3d benden uzak olsun.

    Deneyim olarak 3d guzeldi, hosumada gitmisti ama gozlerimin bozulmasindansa uzak dururum daha iyi..
    Full hd deneyimi olucak telefonlar bence daha iyidir.
  • Gözlüksüz 3D deneyimi için LG Optimus 3D Vodafone'da

    Vodafone'dan bir ilk! Gözlüksüz 3D deneyimi sağlayan ilk operatör kampanyalı telefon LG Optimus 3D, Cepnet paketine 24 ay abone olan herkese internetiyle birlikte ayda sadece 69 TL

    3 Boyutlu Görüntü: Gözlüksüz 3D Keyfi için 3D Stereoscopic Ekran ve 3D Arayüz sayesinde 3D Galeriye Kolay Erişim
    3 Boyutlu Kayıt: 3D fotoğraf ve Video çekimi için 5MP Dual Kamera
    3 Boyutlu İçerik Paylaşımı: 3D TV/ Monitor (720p) ile HDMI bağlantısı yapabilme özelliği


    LG Optimus 3D kampanyası
    Aylık Ücret Abonelik Süresi
    Cepnet Paketi 69 TL 24 ay
    1 GB İnternet Paketi 81 TL 24 ay


    69 liraya alinir mi? BB9900 ile arasinda kaldim bu telefonun, sakin bana ikisi cok farkli demeyin




  • Bu telefonu bende kullanıyorum.almayı düşünen herkeze tavsiye ederim.3D özelliğini kullanmasanız bile diğer özellikleri yeterli ve fiyatı gayet uygun bence.Hele birde Vatan HB. Bimex Teknosa gibi firmaların bazen yaptıkları kampanyalardan temin ederseniz kaçırmayın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lideramca



    Bu telefonu bende kullanıyorum.almayı düşünen herkeze tavsiye ederim.3D özelliğini kullanmasanız bile diğer özellikleri yeterli ve fiyatı gayet uygun bence.Hele birde Vatan HB. Bimex Teknosa gibi firmaların bazen yaptıkları kampanyalardan temin ederseniz kaçırmayın derim.




    telefonun her menüsü yani herşeyini 3d olarak kullanabiliyor muyuz yoksa sadece film, video vb. şeyler izlerkenmi 3d yi kullanıyoruz?

    iyi forumlar
  • telefon normalde 2d fakat yandaki düğmesiyle veya menüdeki 3d menü ile telfonun 3 boyutlu menüsüne giriliyor orada herşey 3 boyutlu menü videolar galeri oyunlar.
  • vadafone bayileri telefonu 1489 tl ye garantili satıyorlar başka satılan yerler varsa bilindik haberdar ederseniz arkadaşlar faydalanır hafta içi alıcam bende büyük ihtimal binbirçeşit denen sitede tek çekim ve havale 1398 tl kvk garantilidir yazıyor nasıldır alışveriş yapan varmı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalsaygin


    quote:

    Orijinalden alıntı: lideramca



    Bu telefonu bende kullanıyorum.almayı düşünen herkeze tavsiye ederim.3D özelliğini kullanmasanız bile diğer özellikleri yeterli ve fiyatı gayet uygun bence.Hele birde Vatan HB. Bimex Teknosa gibi firmaların bazen yaptıkları kampanyalardan temin ederseniz kaçırmayın derim.




    telefonun her menüsü yani herşeyini 3d olarak kullanabiliyor muyuz yoksa sadece film, video vb. şeyler izlerkenmi 3d yi kullanıyoruz?

    iyi forumlar

    Maalesef resim video ve 3d oyunlar 3d olarak kullaniliyor.internet sayfalari veya uygulamalar icin 3d cevrimi yok.




  • aynen bnde de oluyor bazı yerlerde çekmiyor ve çok inip çıkıyor sinyal gücü fazla çekmedi yerlerde konuşma sırasında ses de kesiklik oluyor
  • Arkadaslar android 2.3 guncellemesi ile bu problemlerin hepsi giderilecektir endiselenmeyin.kullandigimiz surum hala 2.2.
  • Arkadaslar, bence bu sorun Türkiyedeki servislerden kaynaklaniyor.

    Bende bugüne kadar bir kere bile sinyal seviyenin indigini görmedim.

    Yurtdisinda yasiyorum ve bir cok yere gittim sinyal hep full.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.