Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.217
Cevap
0
Favori
275.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,
    ben bugun bu aleti aldım. bayadır usb de takılı duruyor ama alet kesinlikle açılmıyor. nedir bu olayın aslı. bimekse geri götürüp firmware mi yükletmek gerek yoksa benim alette usb 2.0 destegi mi yok?
  • ZVM için yeni versiyon yazılım çıktımı, bilen arkadaş varmı acaba? En son 1.61 versiyonu yüklemiştik. En so bu mu ?
  • zen'in acilmadigini demistim buna ek olarak firmware yüklemeye çalışıp usb den bagadıgımda da "alet bilgisayara baglı degildir" uyarısı çıkıyor. ben anlayamadım bu işi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erjeque

    zen'in acilmadigini demistim buna ek olarak firmware yüklemeye çalışıp usb den bagadıgımda da "alet bilgisayara baglı degildir" uyarısı çıkıyor. ben anlayamadım bu işi..


    zvm alanların %90 ı böyle şeyler yaşadı aletinde sorun olmadığı garanti diyebiliriz(yerden tere vurmadıysan).Bu topiğe şöyle bi göz atarsan zvm ile ilgili her soruya yanıt bulacağından eminim .
  • of of oldurcek bu alet yarın teslime decem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdr42 -- 6 Nisan 2007; 0:44:07 >
  • zen vision m 60 gb da en son firmware olan 1.20.02 de radyodan kayıt yok..eski fwlerde var mı bilmiyorum bulamadım..yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • MERHABA YENİ ALDIĞIM CİHAZDA Kİ SORUNUM İÇİN YARDIM LUTFEN YÜKLEDİĞİM MÜZİKLERİ ALBUME AKTARMIYOR HEPSİ SADECE TÜM PARÇALARDA GÖZÜKÜYOR.SON YAZILIMI YÜKLEMEDEN BÖYLE BİRŞEY YOKTU.
  • arkadaşlar büyük bir problem var.auto gk dvdyi divxe çevirme programı benim için problem.1satte 5mb çeviri yapabildi(işlemcim p4 2,4ghz) 4400mb'tı 1400mb'ta çevirene kadar günler geçer. Başka ne önerirsiniz?Bu kadar çok yavaş yapması beni şüphelendirdi.Sizlerin çevirileri ne kadar sürüyor? işlemcileriniz kaç milyar işlem yapıyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GT 5

    arkadaşlar büyük bir problem var.auto gk dvdyi divxe çevirme programı benim için problem.1satte 5mb çeviri yapabildi(işlemcim p4 2,4ghz) 4400mb'tı 1400mb'ta çevirene kadar günler geçer. Başka ne önerirsiniz?Bu kadar çok yavaş yapması beni şüphelendirdi.Sizlerin çevirileri ne kadar sürüyor? işlemcileriniz kaç milyar işlem yapıyor?


    ya bende çeviriyi bikaç aşamada yapıyor. her aşamada kapladığı yer 0dan başlıyor. eğer öyle oluyorsa belki sende 2. aşamayı görmüşsündür. tabi bende de sorun olabilir bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominik -- 6 Nisan 2007; 23:57:34 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __RasHeeD__


    quote:

    Orjinalden alıntı: erjeque

    zen'in acilmadigini demistim buna ek olarak firmware yüklemeye çalışıp usb den bagadıgımda da "alet bilgisayara baglı degildir" uyarısı çıkıyor. ben anlayamadım bu işi..




    sizin bilgisayarınız usbden şarj yapmıyorsa bimekse gidin. onlarda creative zen M yi elektrik prizinden şarj eden şarj aleti vardır. bir de o şekilde şarj etmeyi deneyin. çünkü aletin şarjı,gücü yok, bu durumda firm ware update yapamazsınız. pilin dolu olması gerekir. benim laptptan şarj alıyor. masaüstü bilgisayardan da şarj alıyor. yalnız bende de geçe hafta içinde creativi bilgisayarın tanımama sorunu olmuştu. aleti bilgisayara bağlayınca docked yazısı çıkıyordu,oklar beliriyordu,fakat mp3 vs atamıyordum. creativin sitesinden firmware 1.61 update yatım 5 dk. içinde rebuilding yapıp başladı,ve creative yine mp3 vs atar duruma geldi.
    siz birde başka bilgisayarda şarj deneyin. yine olmazsa bimekste dediğim şarj cihazıyla denesinler. yine olmazsa aleti değiştirmeleri gerekir,eğer garantiniz bimekstense.




  • beyler bende radyo yok ne yapacagımı bilmiyorum firmware yükle diolar nasıl yukleneceğini bilmiyorum ban yardımcı olur musunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MerT2244

    beyler bende radyo yok ne yapacagımı bilmiyorum firmware yükle diolar nasıl yukleneceğini bilmiyorum ban yardımcı olur musunuz?

    pm attım oraya bak.
  • hala cevap alamadım zvm 60 gb da radyodan kayıt için ne yapmam gerekiyor 60 lık olup da radyodan kayıt yapabilen var mı??
  • evet arkadaslar benle aynı sorunu yasıyanlar var bende bimekse gittim şehir elektirğindens arz eden alete taktılar suan laptoptan sarz oluyo bi sorunu yok bu arada onceki aldıgım nmakinayı değiştirdiler. simdi yenisi var ve yenisde sarz lamdı dediğim gibi yapıldı birde gunceleldiklerinden sozettiler. suan makinayı acmadım ama sanırıım ilk sarzda 16 saat olmaıs gerekiyor oylemi
    birde arkadaslar benm cozemediğim bir konu var bu aletin prizden sarzeden dalgası yok ve bimekste 70 ytl ye satıyorralr teknosada olsun sagda solda bisuru usb donusturucusu var onlarla olmuyomu bu siz onlardan alıp sar z etmedinizmi bana bimeksteki eleman dedik bu alet onlarla sarz olur sz boyle bieşey aldınımı yoksa usbden sarza devammı

    ya arkadaslar bu usb sarz aletini kulanaımmı kullanmıyaımmı teknomarketin birinde calsıan dediki bende de sony bilmem ne avr dedi o hzılı sarz aleti omrunu bitirir pilin deid siz ne diyosunuz kendi orjinali içinde gecerli bu soyediği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdr42 -- 8 Nisan 2007; 22:51:15 >
  • teknosada satılan hama marka usb şaj cihazlarını sakın almayın 2 tane değiştirdim ikiside şarj etmedi sonra parayı bayılıp orjinal şarj aletini aldım. bu arada teknosa bozuk sattığı malı geri almamak için 40 takla attı adeti olduğu üzere bozuk olan şarj cihazı hala bende üşenmezsem aldığım teknosa mağazasına gei götürüp daha fazla adam kazıklayabilmeleri için karşılık istemeden geri vereceğim!
  • 16 saat şarja falan gerek yok , çünki zaten şarj tamamlandığı zaman mekanizma devreyi kesiyor , yani isterseniz 30 saat bekleyin isterseniz 4 saat arada bir fark yok ...

    adaptör olayına gelince , aşağıdaki linkde mesajım war okuyun ;
    kılıf + adaptör + araç kiti = 6+6+6 = 18 $

    türkiyede bunların herbirine tek tek 50 ytl vermeniz lazımki sakın böyle birşey yapmayınız...
    pm ile yardım edebilirim zorlananlara ancak öncelikle creative zMv kılıf başlığındaki yazımı okuyun...
    TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 9 Nisan 2007; 14:10:16 >
  • arkadaşlar bu arada bi soru geldi aklıma garanti yazmışlardır daha önce ama 74 sayfa oldu maşallah.. neyse zen in bataryası li-ionmu?
  • arkadaslar benim aletin usutndeki versiyonun kac oldugunu nereden gorebiliriz birde en son versiyon nedir . yahu arkadaslar forum sayfalrını okuyorumda oku oku bitmiyor yahu boyle yararlı inklerin oldugu sayfalar yokmu yada bu kadar sayfa içinde gercektne cok faydalı olan bilgileri olan sayfayı yazsanızda bizde iki saat aramasak naısl olur birde sunu merak ediyorum ben sarkıları klasoer içinde attıgımda klasore ad verrisem bunu albumolarkamı goruyo yada bu konu hakkında fikirleir olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
  • abi 3 ay önce aldığım zen vision m 30 gb ı ihtiyaçtan satıyorum full aksesuar garanti bimeksten almıştım
    400 ytl ilgilenenler özel mesaj atabilir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pdr42

    arkadaslar benim aletin usutndeki versiyonun kac oldugunu nereden gorebiliriz birde en son versiyon nedir . yahu arkadaslar forum sayfalrını okuyorumda oku oku bitmiyor yahu boyle yararlı inklerin oldugu sayfalar yokmu yada bu kadar sayfa içinde gercektne cok faydalı olan bilgileri olan sayfayı yazsanızda bizde iki saat aramasak naısl olur birde sunu merak ediyorum ben sarkıları klasoer içinde attıgımda klasore ad verrisem bunu albumolarkamı goruyo yada bu konu hakkında fikirleir olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

    ingilizce olduğunu varsayarak yazıyorum
    menu->system->information orda version kısmında yazar
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.