Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> Cevap: Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
turuncu

11 Şubat 2006; 17:45:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet bende zen var...
satmayı dusunursem haber salarım foruma ama hic sanmıyorum...
su anda cin de bi arkadasım var istersen ona sordurabilirim...
barisozer83

11 Şubat 2006; 17:49:48 

quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

evet bende zen var...
satmayı dusunursem haber salarım foruma ama hic sanmıyorum...
su anda cin de bi arkadasım var istersen ona sordurabilirim...

iyi olur bi sor bakalım sana zahmet kardeş.

єςz.๒ö
turuncu

11 Şubat 2006; 18:01:15 

senin yerin nerde peki?

bi de buyuk ihtimalle fiyatı 330 dolar
barisozer83

11 Şubat 2006; 18:06:16 

kardeş pm attım burayı ikinci ele veya sıcak fırsatlara çevirmeyelim uyarı alırız walla.

єςz.๒ö
Shady

11 Şubat 2006; 22:50:42 

quote:

sony ericsson un su anda nokia nın yerinde olamamasının en onemli nedeni zamanında ericsson un saglamlıgı hep on plana cıkartarak dizaynı arka plana atmasından kaynaklanmakta. kuzey ulke markalarında bu hep boyledir.. kuzey ulkeleri yarattıkları markalarda islevsellik ve sadelikden yola cıkarak saglam esyalar uretmeyi amac edinirler.. ne varki ericsson zamanında bu amacla yola cıkmıs, onceleri basarılı da olmus, fakat yaptıgı dizayn ve reklam kampanyalarıyla gencleri es gecmistir. simdiki birlesmenin de (sony) en buyuk nedeni bence budur.

diger bir kuzeyli uretici olan nokia en buyuk tuketicisi duruma gelecek olan genc kitle konusunda ericsson dan daha uyanık davranmıs ve hem yaptigi reklamlar hem de daha iyi dizaynlarla rakibini geride bırakmıstır...

ama ericsson sony ile birlestikten sonra durum pek de shady_tr nin dedigi gibi degil.. hele hele "Çok belirgin bir farklılık varmı tasarımda acaba dostlar....Nokia'nın bir telefonu diğerine benzemiyor..." cumlesini okuyunca aklıma direk olarak ipod geldi... hani ipod tasarımda basarılıydı? (ki bence de basarılı) ipod un neredeyse her tasarımı birbirinin aynidir.. shuffle haric. e o da izin verin farklı olsun o kadarcık...
tasarımda onemli olan her modelin ayrı telden calması degil, modellerde bir tutarlılıgın olmasıdır.... her marka kendi imajını yansıtacak karakteristik bir dizayn pesindedir..

ustelik fotograflarını gonderdigin telefonların bi cogu doneminin en prestijli odullerini kazanmıs modeller...

nokia'nın modelleri birbirine benzemiyor dedim çünkü SE'nin benziyor hemde çok....iPod'u Nokia'a benzetmemin 2 nedeni var...Mobile Phone piyasasının hakimi ve harika tasarım yapan bir şirket ipod gibi...Tasarımlarıyla benzetmedim ben iPod'la Nokia'yı...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

turuncu

12 Şubat 2006; 1:49:21 

"Mobile Phone piyasasının hakimi ve harika tasarım yapan bir şirket ipod gibi...Tasarımlarıyla benzetmedim ben iPod'la Nokia'yı..."
bu cumle kendi icinde yeterince celiski barındırıyor gibi...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

neyse ya ben kendimi anlatamadım ya da sen beni anlamıyorsun.. polemige donecek gibi, uzatmaya gerek yok sanırım,sonucta bu topic bunlarla ilgili degil. bosuna karismisim telefon isine. aynen cekiliyorum...
batuak29

12 Şubat 2006; 1:50:13 

Turuncu benim zen vision:m'in üstünde küçük çizikler oldu birkaç tane.Bu da ekranda çok küçük renk farkı olan bölümler oluştu.Bunu önlemek için ne yapmalıyım?

Şimdiden Teşekkürler

barisozer83

12 Şubat 2006; 2:01:54 

quote:

Orjinalden alıntı: batuak29

Turuncu benim zen vision:m'in üstünde küçük çizikler oldu birkaç tane.Bu da ekranda çok küçük renk farkı olan bölümler oluştu.Bunu önlemek için ne yapmalıyım?

Şimdiden Teşekkürler
efet bi de bu sorunu var de mi.bence kumandaları kapladığımız gibi naylonla kaplayın.çizilmez ekranı.

єςz.๒ö
turuncu

12 Şubat 2006; 3:17:14 

shady nin actigi topic den bir link veriyim sana batuak... bu linke biraz bak...
http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=226280&list_mode=s

baska pasta cila urunleri bulursam buraya yazarım... ekranın kolay cizilmemesi icin koruyucu filmi cıkarmamak en iyisi aslında. cıkarttıysan da ek bir film alıp yapıstırmalısın ve o ekran boyutunda bir film su anda sanırım tr de yok... bi de iyi bi tasıma cantası alabilirsin... eger case logic canta alacaksanız dikkat!!!!!!!!! aletlerin bayaz alanına boya bırakıyorlar. case logic gibi bir firmaya yakısmıyor.... ustelik ek temizleyici solusyon almadan gecirmek de cok zor bu lekeleri....cok sevdigim bir markaydı case logic ama cok basit ve tuhaf bir falso yaptı....
turuncu

14 Şubat 2006; 13:21:59 

vision m icin kılıflar:

http://www.i-nique.com/search.asp?types=sub&type=CASES+%26+SKINS+%3E+Zen+Vision+M
Shady

14 Şubat 2006; 16:49:57 

quote:

shady nin actigi topic den bir link veriyim sana batuak... bu linke biraz bak...
http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=226280&list_mode=s

baska pasta cila urunleri bulursam buraya yazarım... ekranın kolay cizilmemesi icin koruyucu filmi cıkarmamak en iyisi aslında. cıkarttıysan da ek bir film alıp yapıstırmalısın ve o ekran boyutunda bir film su anda sanırım tr de yok... bi de iyi bi tasıma cantası alabilirsin... eger case logic canta alacaksanız dikkat!!!!!!!!! aletlerin bayaz alanına boya bırakıyorlar. case logic gibi bir firmaya yakısmıyor.... ustelik ek temizleyici solusyon almadan gecirmek de cok zor bu lekeleri....cok sevdigim bir markaydı case logic ama cok basit ve tuhaf bir falso yaptı....

o ürün çok başarılı....Mutlaka öneririm...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ