Şimdi Ara

Iphone 5. nesil ile ilgili haberler Ana Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.194
Cevap
4
Favori
43.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kaynak göstermek suretiyle haberleri burada toplayalım. Iphone 5. nesil(Iphone 5 veya 4s vs..) ile ilgili isteklerinizi, görüşlerinizi, beklentilerinizi burada yazabilirsiniz.

• Wwdc ne zaman bu yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

Wwdc ne zaman bu yıl

6-10 Haziran
  • 6 haziranda cihaz duyurulmucağı söyleniyor ama steve bu ne yapçağı belli olmaz.
    iOS5'i tanıttıktan sonra 5.gen iPhone'u çıkarıverir cebinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 31 Mayıs 2011; 12:28:09 >
  • Evet WWDC yaklaşıyor,böyle bir konu olması iyi oldu.
  • bence apple gelenegi bozmaz
  • Heh bu konu çok iyi oldu myfranco hocam,en azında 15-20 konu yerine artık 1 konu var
  • ben dun aldim cihazi cupertino dan,apple yapmis yine yapacagini ,bu sefer cihaz yuvarlak, onlu arkali flashi var, ios 5var icinde ve wifi lerin sifresini kendi kirip baglanabiliyor ve en onemlisi harici antene sahip az cektigi zamanlarda anten takabiliyorsunuz.fiyat 4800 öyro
    kaynak :beyin bedava
  • iP 5'te de illa ki bi özelliği boş bırakırlar ki ip 6'yı çıkardıklarında onu ekleyip satışa sunsunlar vesaire. Bu Steve çok çakal.
  • İp5 te beklediğim tek şey su menü tuşunun dokunmatik olmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker
    İp5 te beklediğim tek şey su menü tuşunun dokunmatik olmasi

Hocam valla 2 aylık iphone kullanıcıyım ama bence o olmaz. Gerekli bir tuş..

2 kez iphone kitlendi bende. Dokunmatik çalışmadı ekran..

soft reset ile çözdüm ..yani dokunmatik ile bu işi çözemezdim..

ha soft resetin tuş kombinasyonunu değişik yapar diyeceksin ama gerek görmezler..
  • Şuan tek isteğim var o da ios 5 çıkması

Şu ip4 ü biraz daha ağız tadıyla kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Şuan tek isteğim var o da ios 5 çıkması

Şu ip4 ü biraz daha ağız tadıyla kullanalım

şu ios5 te uğruna jb yapmak zorunda kaldığımız yazılımlar olsa sbsettings gibi süper olur ama pek ümitli değilim.
  • zerre kadar iphone 5 i merak etmiyorum 5 in özellikleri çok cezbecide olsa iphone 4 mü uzun bi süre kullanıcam. Bu sebepten sadece ios 5 i bekliyorummmm inş çok güzel özelliklerde dolu dolu gelir ve donanım unsurunu aratmaz widget olayı süper olur konseptekiler gibi olursa...

iphonu iphone yapan İOS'tur... ios demek göz zevki kolay kullanım demek daha ne olsun.
  • Hocam yanlış hatırlamıyorsam , Iphone 5 çıkmıyacak diye beni eziyordun burada , ne oldu elindeki Iphone 4 mü sattın ? Ben Iphone 5 Haziran'ın 6'sında çıkacagını söylediğim zaman konum kapanmıştı ve ertesi gün Forum donanım haber kendisi aynı konuyu haber yaptı , ayrıca uyarıda yedim , o uyarının ne zaman geçiceginide bilmiyorum öyle ismimin altında duruyor , Iphone 4 ler Agostos ayında 1000 lira civarını bulucak dediğimde herkes hadi be 3gs öyle değil demişti , 3gs acaba sim freesi varmıydı , yurtdışından bu telefon çok getirildi ve nisan ayında 1500 olan fiyatlar mayıs sonuna geldiğimizde 1150 liraya düştü , bende nisan ayında aldıgım telefonu 15nde sattım türkcellden , çünkü fiyatı düşüceği belliydi , ne ise iphone 5 çıksın , ben iphone 4 ü düşen fiyatlarla buradan 900e falan almayı düşünüyorum , o zamana kadar bekliyeceğim sonrada kullanıcağım gerçekten güzel telefon gerçi sgs 2 gibi bir canavar iphone 4ü rezil etsede , iyi basit stabil yani , gerçi almayada bilirim 6600 gibi ayaga düştü diyebiliriz (: belki iphone 4gs or 5 alabilirim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

bence apple gelenegi bozmaz

• 1.600e almıstım, 1.450 verdi birisi ama vermedim
    pzt yeni nesil tanıtılırsa bu fiyata zor gider gibi,ne yapsam..
  • 150 lira zarar bence o kadar fazla değil , çünkü o kadar kullanıyorsunuz , 6 haziranda açıklandığı zaman dahada kötüye gidicek , insanlar 3gs ile karıştırıyorlar ama bakın 3gs kaç tane satılıyor 300 - 400 arası , iphone 4 16 3000 tanemi ne , tabi bazıları toptan satıyor falan , yani supply fazla ama demand doydu gibi , halen doymadı esasında ama fiyat düştükçe alıcak olan insanlar olucak , ve bu sizin zararınıa olucak.
    quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

1.600e almıstım, 1.450 verdi birisi ama vermedim
    pzt yeni nesil tanıtılırsa bu fiyata zor gider gibi,ne yapsam..

• sattık diyelim,acıklanmazsa yeni nesil iphone
  • ben şuna karşıyım.. bu zamana kadar bende bu stratejiyi savundum yeni çıkmaya yakın zamanlarda satıp üstüne koyup yenisi alırdım.. ama şimdi bu strateji iphone nun yyeni gelicek olan nesil için uymayabilir, iphone 5 in çıkıp çıkmayacağı daha net değil çıksa bile türkiyeye gelmesi çok uzun sürücek daha iphone 4 beyaz yeni girdi ülkemize.. en mantıklısı iphone 4 ü kullanmaya dewam edip 5 çıktııktan sonra ülkemizdeki fiyatlara göre hareket etmektir nasıl 3g ile 3gs arasında çok bir fark olmadıysa 4 ile 5 yada 4s arasındada çok büyük fark olmayacak ama fiyat olarak 1150 lerde iphone 4 olurken iphone 5 2 bin tl lerin üstünde olucak aradaki o özellikler için bin tl gibi ve fazlası para vermek çok çok çok mantıksızlık olucaktır.. şimdi satıp 200-250 tl kar yapayım derken iphone 5 i satın aldıgınızca cebınızden bin tl çıkıcam bu benim şahsi görüşüm size göre mantıklı gelmeebilir ama bir iktisatçı olarak şunu söyleyebilirim hiç bir zaman ilk çıkan teknolojiyi satın almayacaksın

• Bir işletmeci olarak sizi destekliyorum , iphone 5'in çıkması kesin değil ama Apple corperationun politikası belli hali hazırda , iphone 4nde çıkıcağı kesin değildi , eğer şuan satarsanız telefonu iphone 5 çıktıgı zaman daha uyguna ve sıfırlayarak alma ihtimaliniz var ama tabi bu arada 2-3 ay beklemeye değermi , bu kadar ufak paralarla benim gibi ögrenciler ugraşır orasıda ayrı.Ayrıca iphone 5 haziran 6 gibi açıklansa apple yaklaşık 14 gün içinde ürünlerini 5 ülkeye gönderiyor , ingiltere , kanada , amerika , fransa , almanya ve almanyaya giden bir telefonda türkiye gelmesi bence çok uzun sürmüyecektir ve tabiki ben grey marketten bahsediyorum burada , temmuz 1de iphone 5 ya da 4gs türkiyedir.Fiyatıda yine aynı olur , 1300-1400 arası yurtdışında , 1600-1700 lira yurtiçinde olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.