Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.909
Cevap
44
Favori
470.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    Ben çok telefon değiştiren birisi değilim. 2004 de aldığım Nokia 6600 kullanıyorum hala. Öncesinde 3210 vardı. Bir bankacılık programı yüklenememesinden dolayı zamanı geldi dedim. bol miktarda google servislerini kullandığımız için androide oldukça sıcak baktım. Bir arkadaşta HTC wirdfire (Adı böyle bişidi sanırım) çok amaçlı kullanımı bir problemle karşılaşmaması kalite yönünden olumlu bakmıştım. Araştırmadan avea dan vodafone ye geçiş işlemini bu akşam verdim. Geçiş tamamlanınca 49TLx24ay ile almayı planlıyordum. Bu akşamda foruma bakayım neler diyorlar bu telefon hakkında :)
    1- Ekran kayma ve gıcırdama problemi,
    2- Androidi Türk olduğumuz için adam akıllı kullanamama indirememe,
    3- 18 hazirandan itibaren 49 lira ödenmesi gereken tutarın 55 liraya çekilmesi (Eski sözleşmelilerde buna dahilmiş sanırım)
    4- Öndeki kameraya rağmen 3G Video görüşmesi yapılamama
    5- Pilin kısa ömürlü olması
    6- Ovi gibi bir navigasyon yüklü gelmemesi,
    7- .... kimbilir bilmediğim neler :)

    Bu telefonda bir hayalim vardı, Cepnet sayesinde mp3 player misali, WinAmp ın ShoutCast servisindeki radyoları kulaklıkla dinlemek...
    Şu anda bu telefona şartlandığımdan gönlüm Desire S den yana... Daha cihazı bile fiziksel olarak görmeden bu kadar olumsuzluklardan sıkılmadım desem yalan olur.



    Hocam hangi konuya girseniz yani hangi telefonu düşünürseniz düşünün tonlarca olumsuz yorum görür ve ozaman telefon almaktan vazgeçebilirsiniz komple :) burada tonlarca insan yazıyor kullananda var kullanmayanda sadece ortaya birşey atıp kaçanda oluyor,haliyle olacak böyle karışık haberler bu cihazın kötü olduğunu göstermez.Siz bu konu altında daha çok yorum yazan arkadaşları dikkate alın çünkü onlar ya bu cihazı bizzat kullanıyordur yada bilgi sahibidir size daha net fikir verir alıp almamanız hakkında.

    Ben desire s i vf kampanyasının başladığı ilk gün aldım 18 mayısta gayette memnunum 1 ay olacak nerdeyse hergün telefonuma baktığımda iyiki almışım hemde uyguna aldım diyorum :)

    Birkaç aklınıza takılan bu konularda cevaplamaya çalışayım öncelikle vf böyle birşey yaparsa % 99 eskileri etkilemez.Yakın zamanda iphone kontratlı tekliflerde 10 ar tl artış oldu eski aboneler etkilenmicek bundan sadece yeni aboneler etkilencek bu bilgide verildi mesela.Yani böyle birşey olduğunda kalkıp taksit fiyatlarını yukarı çekmesi alan okadar kişinin şikayetine neden olur ki % 100 müşteri haklı çıkar bu şikayette ya telefonları geri alırlar yada aynı fiyattan devam edin derler.Sonuçta kontratlı telefon alıyoruz bizi 24 ay vf da faturalı olarak kalmamıza sebep oluyorlar birde öyle at koşturamazlar merak etmeyin.Siz aldığınız günün şartıyla girmiş olursunuz kampanyaya.Bizzat vf dan almış biri olarak konuşuyorum eğer bizi etkilesin burda alan çok arkadaş var hep beraber ortak hareket ederek hakkımızı ararız ki sırf burdan bile tonla kişi çıkar :D


    1- ekran kayma gıcırdama olayı nasıl bir olay bilmiyorum sadece bazı telefonlarda ekranın biraz daha çıkık olma durumu varmış sanırıım bunuda telefonu alırken göz hizasından her tarafına bakın telefonun üretim hatası yoksa sorun yoktur, bende sorun yok çünkü.

    2- bu tarz bir sorun var ama tonla uygulama indirilebiliyor sadece bazılarında problem oluyor sanırım buda birşekilde çözülür ilerleyen dönem içerisinde sonuçta android telefon kullanan tonla insan var ülkemizde birçok marka altında.

    3- buna enbaşta cevap verdim.tekrar birşey yazmyıroum .)

    4- bu sorun sanırım androidin şuıanki versiyonuyla alakalı çünkü cihazda sizinde bildiğiniz üzere ön kamera var.Bir sonraki yazılımla birlikte görüntülü görüşmeye de kavuşuruz diye umuyoruz :)

    5- Evet bu biraz sorun ama benim işimi görüyor.Sonuçta başka akıllı telefonda alsaydık aynı sorunla karşılacaktık büyük ekran telefon sonuçta kurcaladıkça elden düşmedikçe tabiki şarjı gidecektir, çok büyük fark olacağını düşünmüyorum yani sonuçta bu telefonla internette gezicekseniz, video izleyip müzik dinleyecekseniz, oyun oynayacaksınız ve hele hele ilk başlarda elinizden düşürmeden kurcalayacaksanız tabiki şarjı çok dayanmayacak.

    6- navigasyonla pek işim olmadığından ona bir yorumum yok, benim için çokta önemli bir durum değil açıkcası bu sizin tercihinizde 1 numaraysa diğer arkadaşlara danışın farklı metodları varsa yardımcı olurlar mutlaka.


    Mutlaka diğer arkadaşlarda fikirlerini yazarlar ama durum bu yani :) sen tercihlerini belirle ve ona göre kararını ver.Ve bir telefon alırken unutma herzaman sorun olabilir n8 alanlarda bunu yaşadı iphone4 alanlarda bunu yaşadı tonlarca konu açıldı falan.Olabiliyor yani elektronik cihazlar sonuçta, ilk başta sen cihazın fiziksel kusuru var mı ona bak yoksa kafan rahat biçimde al, sonrasında oluşabilecek bir durumda garanti hakkını kullanırsın, başta dediğim gibi genel olarak sorunlu bir cihaz değil asıl kullanan arkadaşlara sorarsan genel yorumda bu yönde alacaktır.6 gün sonra benim 1 ay olacak ne fiziksel ne teknik hiçbir sorunum olmadı Allaha şükür.




  • Ben aldım hiçbirşeyde demediler sordumda bize yazı filan gelmedi dediler 55 lira hakkında. Vodafone zam yapsa anında yapar sonrada yapmaz.Yaparsada eski alıcılara ellemez. Bakınız iphone 4. Ben öyle aptal vodafone çalışanlarına rast geldim ki. Şimdi kendime bir tane vodafone shop buldum çok kaliteli hep oradan alıyorum. İstediğim renk yoktu 1 saate getirtiler depodan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Ben aldım hiçbirşeyde demediler sordumda bize yazı filan gelmedi dediler 55 lira hakkında. Vodafone zam yapsa anında yapar sonrada yapmaz.Yaparsada eski alıcılara ellemez. Bakınız iphone 4. Ben öyle aptal vodafone çalışanlarına rast geldim ki. Şimdi kendime bir tane vodafone shop buldum çok kaliteli hep oradan alıyorum. İstediğim renk yoktu 1 saate getirtiler depodan.


    Benim fazla telefon alış verişim olmadığından soracağım, Bilgi olsun parasını vermeden (Yani kartı pos dan geçirtmeden) kutuyu açtırıp cihazı inceleyebiliyormuyuz? Ekran kalkma problemi ve pil kapağı gıcırdaması olayları yüzünden. Satıcı yönünden düşünürsek hiç bir müşteri ambalajı açılmış kutuda istemez sanırım. açılıp alınmadığına göre problem olma ihtimali çok çok yüksektir düşüncesi gelir müşterice...

    Birde sanırım 19 mayıs gibi piyasaya sürüldü bu Desire S ler, Teknik özellikleri bakımından samsung I9003 buna çok benziyor gibi hatta çoğu 1000 lira civarlarındaki cihazlar bir birine benziyor gibi 1GHz işlemci 5Mp kamera ve önde şimdilik bir işe yaramayan vga kamera vs.. Bu Desire S daha yeni çıktığına göre biraz da olsa fazla bir özellik gibi bişi olması gerekmezmiydi?? (desire S üzerine yoğunlaştığım için diğer telefonlar hakkında çok fazla bilgim olmadığınıda belirteyim).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Ben aldım hiçbirşeyde demediler sordumda bize yazı filan gelmedi dediler 55 lira hakkında. Vodafone zam yapsa anında yapar sonrada yapmaz.Yaparsada eski alıcılara ellemez. Bakınız iphone 4. Ben öyle aptal vodafone çalışanlarına rast geldim ki. Şimdi kendime bir tane vodafone shop buldum çok kaliteli hep oradan alıyorum. İstediğim renk yoktu 1 saate getirtiler depodan.


    Büyük olasılıkla 55 lira olan yada olacak telefon İncredible S fiyatıdır. Yakında vodafonedan reklamları geçer. Sıkıntı yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue_brownie


    quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Ben aldım hiçbirşeyde demediler sordumda bize yazı filan gelmedi dediler 55 lira hakkında. Vodafone zam yapsa anında yapar sonrada yapmaz.Yaparsada eski alıcılara ellemez. Bakınız iphone 4. Ben öyle aptal vodafone çalışanlarına rast geldim ki. Şimdi kendime bir tane vodafone shop buldum çok kaliteli hep oradan alıyorum. İstediğim renk yoktu 1 saate getirtiler depodan.


    Büyük olasılıkla 55 lira olan yada olacak telefon İncredible S fiyatıdır. Yakında vodafonedan reklamları geçer. Sıkıntı yapmayın.

    Çıksada millet gitsin onu alsın bizim telefon herkesin elinde olmasın. Benim iphone4 ve desire hd alacak gücüm vardı android sever olduğumdan dolayı apple almadım ama bence 3.7 3.8 ekrandan sonra telefon yerine tab alınmalı. Nasıl kullanıyorlar o ekranı merak ediyorum. Eski bir voleybolcuyum ben parmaklarım uzun ama 3.7 yi bile zor kullanıyorum bazen tek elle

    Bu arada arkadaşım benim rengi bulamadılar bir kutuyu açtı çocuk baktı siyah çıktı yine onu satacaktır. Milletin eline vermiyorlar telefonu açık oluncada kullanılmış sanmamaları lazım. Benim telefonu gidip getirken açmış kontrol etmiş rengi eleman açık geldi ama benim için bir ürünü açtıkları için hiçte kızmadım aldım zaten en ufak bir el teması yoktu ekranda. Sen kontrol et aldıktan sonra orada anında iade eder yenisini alırsın. Hatta alırken işlem yapmadan kontrol ettirirsin.

    Pil kapağı gıcırdamasını tahminim ben yaptım kapağı çok zorladım. ilk gün hiç sorun yoktu kapakta çıkmıyordu zorladım öyle oldu pazartesi serviste yeniletirim ben ondan sonrada bir daha kapağı çıkarmayacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Haziran 2011; 12:42:35 >




  • Bu telefondaki içinde çıktığı idda edilen 8GB sd kart kutudamı oluyor? Telefonda takılı vaziyettemi? Ben sim kartı da götürüp hafıza kartıda içinden çıkıyorsa taktırıp birdaha kapığı ellemeyi düşünmüyorum. Telefon kilitlenirse elbette pili çıkarmak gerekecektir sanırım.
    Birde sanırım bu tür telefonu kullananlar hemen çizilmeye karşı kaplama kullanıyorlardır dimi? Bunu hemen telefoncuya mı yaptırıyoruz? Birde telefon kaplandıktan sonra pil kısmı da kapladığından, pil yuvası kaplama çıkmadan açılmaz değilmi?
  • Kulübe benide ekleyin.... Deli birşey bu Desire S....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    Bu telefondaki içinde çıktığı idda edilen 8GB sd kart kutudamı oluyor? Telefonda takılı vaziyettemi? Ben sim kartı da götürüp hafıza kartıda içinden çıkıyorsa taktırıp birdaha kapığı ellemeyi düşünmüyorum. Telefon kilitlenirse elbette pili çıkarmak gerekecektir sanırım.
    Birde sanırım bu tür telefonu kullananlar hemen çizilmeye karşı kaplama kullanıyorlardır dimi? Bunu hemen telefoncuya mı yaptırıyoruz? Birde telefon kaplandıktan sonra pil kısmı da kapladığından, pil yuvası kaplama çıkmadan açılmaz değilmi?

    hafıza kartı içinde simi tak artık hiç çıkarma kapağı. Merak etme kitlenme sorunu hiç yok telefon yağ gibi elinde ucuyorsun herkes hayran telefona. Güzelde bir kılıf al benim shopta goplus n8 ve htc desire için kılıf vardı onu aldım çok iyi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    Bu telefondaki içinde çıktığı idda edilen 8GB sd kart kutudamı oluyor? Telefonda takılı vaziyettemi? Ben sim kartı da götürüp hafıza kartıda içinden çıkıyorsa taktırıp birdaha kapığı ellemeyi düşünmüyorum. Telefon kilitlenirse elbette pili çıkarmak gerekecektir sanırım.
    Birde sanırım bu tür telefonu kullananlar hemen çizilmeye karşı kaplama kullanıyorlardır dimi? Bunu hemen telefoncuya mı yaptırıyoruz? Birde telefon kaplandıktan sonra pil kısmı da kapladığından, pil yuvası kaplama çıkmadan açılmaz değilmi?

    hafıza kartı içinde simi tak artık hiç çıkarma kapağı. Merak etme kitlenme sorunu hiç yok telefon yağ gibi elinde ucuyorsun herkes hayran telefona. Güzelde bir kılıf al benim shopta goplus n8 ve htc desire için kılıf vardı onu aldım çok iyi.



    kaplamalardan mı yoksa deri mi aldın ? ya ben hala almadım birşey napacağımı da bilemedim.Ekrana birşey olmaz diyenler var sadece normal deri kılıf alsam cebe falan koyarken kullansam yetermi diyorum ama bilemedim.Telefonla arama kaplama şeffaf kılıfların girmesini istemiyorum :D sen ne düşünüyorsun bu konuda.


    Arkadaşın sorduğu konuda da bende öyle yaptım teli aldığımda sim kartı ordaki çocuk taktı birdaha hiç çıkarmadım :) zaten tek hat kullandığımdan öyle bir ihtiyacımda olmadı aynen öyle duruyor,arka kapakla işim olmaz herhangibir kitlenme vs olmadıkça, zaten şuan sanki tek parçaymış gibi duruyor ufacık bir oynama gıcırdama rahatsızlık veren birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 12 Haziran 2011; 13:27:17 >




  • cesin deri çekcekli kılıf al kullan ben kıyamadım deri kılıf aldım spiker sesini kesmiyor. Aldığım kılıfın garantisi var aksesuar cihaza zarar verirse tüm masrafı firma karşılıyor. Servisten kılıf hasar vermiş yazısı alırsan ya eş değer telefon yada tamir ettiriyorlar. ki geniş içi rahatsız etmiyor telefonu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    cesin deri çekcekli kılıf al kullan ben kıyamadım deri kılıf aldım spiker sesini kesmiyor. Aldığım kılıfın garantisi var aksesuar cihaza zarar verirse tüm masrafı firma karşılıyor. Servisten kılıf hasar vermiş yazısı alırsan ya eş değer telefon yada tamir ettiriyorlar. ki geniş içi rahatsız etmiyor telefonu.



    rastgele bir kılıf mı markası falan nedir.Hani direk şunu al diyebileceğin birşey varsa direk onu alayım madem memnunsun.Sırf kafamda netleştiremediğimden hiçbirşey alamadım kılıf olarak
  • Goplus aaccessories n8/htc desire uyumlu kılıf. Eta telekom ganatisi altında.Bulamazsan ve istiyorsan benim yolum düşerse alim sana kargolayim. Senin hatrın var bende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Haziran 2011; 13:42:41 >
  • arkadaşlar bu gün itibariyle desire s i vf den almış bulunmaktayım. çok karışık geldi bana, ne yapmam gerekyor arkadaşlar bi ayar vs vs. titreşimi bile kapatamıyorum nasıl yapmalıyım?
    ilk olarak şu ayarları yap dediğiniz şeyler nelerdir arkadaşlar?
  • Telefonu almayı düşünen arkadaşlar bence mutlaka kontrol ettirin. Ben telefonu alırken kontrol ettirmişlerdi ödeme yapmadan. Ama işte telefonu ilk alanlardan olmanın dezavantajı aklıma gelmedi tabi ekranda böyle bir sorun olacağı. Neyse pazartesi servise vermeye karar verdim zaten haftaya sınav var elimde olmasın telefon. ;)
    Şu navigasyon işine gelince benimki ingilizce olduğu için diğerlerinde adı ne bilemiyorum ama car panel'e girince navigasyon seçeneği var. Rotanız hesaplandı dedi haritada gösterdi hatta ama tabi ben evde olduğum için deneyemedim.

    Bir de playerpro diye bir müzik çalar buldum benim çok hoşuma gitti. Müzik bilgilerini düzenleyebiliyorsunuz. Internetten albüm ve sanatçı resimlerini bulup ekliyor hemen. Şarkı sözlerini buluyor indirip çevrimdışı dinlerken de görebiliyorsunuz. Ve direk bir klasördeki şarkıları dinleyebiliyorsunuz. Gerçekten kullanışlı bir program. Müziklerinin düzenli olmasını isteyenlere tavsiye ederim. Indirmek isteyen arkadaşlar playerpro apk yazıp googleda arayabilir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: goyildirim

    arkadaşlar telefonun bldiğiniz kullanışlı kısayolları veya özellikleri var mı?
    mesela samsung telefonumda ters çevirince ses kesiliyordu vs. vs.
    böyle özellikler varsa paylaşırmısınız?

    Evet o özellik var bir de telefon çantada veya kılıftayken yüksek sesle çalıyor çıkarınca sesi azalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goyildirim

    arkadaşlar bu gün itibariyle desire s i vf den almış bulunmaktayım. çok karışık geldi bana, ne yapmam gerekyor arkadaşlar bi ayar vs vs. titreşimi bile kapatamıyorum nasıl yapmalıyım?
    ilk olarak şu ayarları yap dediğiniz şeyler nelerdir arkadaşlar?

    Hazıra konma kurcala öğren
    Eşekten ferrariye bindin 1 haftaya herbirşeyi öğrenirsin android basit bilgisayar gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Haziran 2011; 14:44:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Goplus aaccessories n8/htc desire uyumlu kılıf. Eta telekom ganatisi altında.Bulamazsan ve istiyorsan benim yolum düşerse alim sana kargolayim. Senin hatrın var bende



    Sağol hocam birşekilde bulurum, evvelden ne alacağımı bilemediğimden kararsızdım tam olarak bakmıyordum şimdi direk bu kılıfı ararım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN


    quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Goplus aaccessories n8/htc desire uyumlu kılıf. Eta telekom ganatisi altında.Bulamazsan ve istiyorsan benim yolum düşerse alim sana kargolayim. Senin hatrın var bende



    Sağol hocam birşekilde bulurum, evvelden ne alacağımı bilemediğimden kararsızdım tam olarak bakmıyordum şimdi direk bu kılıfı ararım :)

    Alırken fişte al 2 yıl garantisi var Ben kılıf sevmem alında geçen eski and. telefonuma almıştım arama tuşunu bozmuştu 3 gün arama tuşu çalışmadı basılı kalmaktan dolayı servise gitmeme yakın düzeldi. Ama bu çok iyi memnunum.




  • Bir kaç soru daha sorayım :)
    Telefona program yüklerken Android in sürümü önemlidir diye tahmin ediyorum doğrumudur? Yani Andorid 2.2 de çalışan program Android 2.3 de çalışmama ihtimali vardır değil mi? Bu android sürümlerini Windows Xp Vista 7 gibi sürümlere benzetebiliriz değilimi?

    Android iGO 8 diye google yi aratınca Türkiye için haritaların mevcut olduğunu gördüm sanırım bunları yüklersek problem olmaz. Laptop da iGo 8 kullandım gayet güzeldi.

    Biraz cahilce bir soru ama bu geniş ve ince telefonlar nasıl taşınıyor. Ben 6600 ı bele takılı kılıfta taşıyordum. Sanırım bu tür telefonlar için belde taşıma devri sona erdi yada ben fark etmedim. Pantolon veya gömlek cebindemi aşınıyor?

    Benim el genelde terler ve ter tuzlu olduğundan Telefona zarar verebilirmi? Yani kaplama yaptırmalımı? Mesajlarınızdan anladığım kadarı ile kaplamasız kullanıp kılıfta taşıyorsunuz. Telefonun demo sunu (Sahte oyuncak tel miş) bilek ipi geçirecek yer yok. bu kötü olmuş bence. Ne kadar dikkat etsek de eninde sonunda bu telefon düşecektir. Telefonunu düşürüp de sorun yaşayan / yaşamayanlar var mı acaba?

    Telefonun rom unu mümkünse garantisi bitmeden kurcalamayı düşünmüyorum. Telefona android yükseltmesi Rom danmı oluyor yoksa PC deki HDD misali, telefonun dahili hafızadan işletim sistemi yükleniyor. Eğer bu şekilde oluyorsa Andoid sürüm yükseltme garanti bozmaz diye düşünüyorum.

    Bu Sense 2.3, 3 sürümleri var sanırım bunu Telefonun Teması gibi bişi düşenebilirmiyiz? Yani Telefonda Android İşletim sistemi Sense ise Tema gibi yanlışmı düşünüyorum?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    quote:

    Orijinalden alıntı: goyildirim

    arkadaşlar bu gün itibariyle desire s i vf den almış bulunmaktayım. çok karışık geldi bana, ne yapmam gerekyor arkadaşlar bi ayar vs vs. titreşimi bile kapatamıyorum nasıl yapmalıyım?
    ilk olarak şu ayarları yap dediğiniz şeyler nelerdir arkadaşlar?

    Hazıra konma kurcala öğren
    Eşekten ferrariye bindin 1 haftaya herbirşeyi öğrenirsin android basit bilgisayar gibi.


    sağol gerçekten çok yardımcı oldun.




  • ayarlar seçeneğine gir önce. Oradan her bölgeyi incele. Diğer yapacağın işse markete girip varsa gmail hesabını gir yoksa gmail hesabı al giriş yap. Bunlardan başka yapacağın fazla birşey yok. Sonra program ve ana ekranları düzenlemeye başlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.