gecenler ıstanbulda kalyon alısverıs merkezındekı apple store gezdım gercekten super bır magza cok ferah tabı urunlerde bı o kdr gzldı... xp apple a cok yaksms yenı applerıda ınceldım gercekten fıyatları gıbı cok gzller :)
Ahmaklik neden; oyun oynamak icin de bu kadar para verilmez. ps2 üstüne xbox, üstüne bi pc toplanabilir macbook pro alincagi yerde. yaninda direksiyon, gamepad, vs gibi zimbirtilara da para kalir. üstüne bir de gameboy, nintendo vs alınır. gibi..
ha macbookpro ile oyun oynanmaz mi? tabiiki oynanir. ama gercekten kisitli sayida seceneginiz olur, ana fikir "oyun" ise, mac tercih listesinin son siralarinda yer alir.
ya kesinlikle, dizüstünde oyun evet.. bu acidan düsünmemistim.
ama eski bi "gamer" olarak, kisisel fikrimi soyledim de, ya o "ahmaklik" vurguyu artirmak icindi tabi.. dizüstünde oyun için evet, bir de windows yüklendiği taktirde, pahali da olsa en iyi secim macbook pro. peki..
İyi günler arkadaşlar. Mac OS X ile divx nasıl seyredebilirim bilen var mı? Divx player indirdim fakat alt yazı sorununu çözemedim. Divx playerle alt yazı çalışmıyor. Bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.
evet, doğru gitmişin, yükleme yönergelerini takip ederken belli bir yende üstte klasik, File - Edit filan gibi menü görünür hale geliyor bu menü görününce en sağda yanlış hatırlamıyorsam Utility menüsü olacak oradan disk Utility i seçince bu program açılacak.
quote:
Orjinalden alıntı: cheri78
startup disk diyorsun dimi? Ben onunda tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Akşam biraz denedim ama, vazgeçtim bir problem yaratmamak için. Sanırım bilgisayarla birlikte gelen mac os x disk 1 cd sini kullanacağım. Onun içinde startup disk var oradan startup disk ile başlatacağım diymi? O şekilde başlattım fakat bana sorular sormaya başladı ve ben herhangi bilgi kaybını önlemek için kapattım. Bu gittiğim yol doğrumu acaba?
@ ev - Gigabyte EP35-DS4, Intel Q9450@ 3GHz stok fan, Ballistix Tracer Led 2X1 GB 1066 MHz DDR2, FSP BlueStorm AX500-A, HD4850, WD 160 GB SATA II, Asus DRW-1814BLT, Viewsonic VG2030WM, LX500 desktop cordless set, WAG354G Acer Aspire WLMi 5672 X1600; 1,66 GHz CoreDuo, 1 GB RAM, 120 GB HDD, 15,4" ATI X1600, WD500 Harici disk ve diğer ıvırzıvırları @ iş - G5 DP 2.5 GHz PM, 19" LaCie electronblue, 2,5 GB ECC, ATI 9600XT
ya kesinlikle, dizüstünde oyun evet.. bu acidan düsünmemistim.
ama eski bi "gamer" olarak, kisisel fikrimi soyledim de, ya o "ahmaklik" vurguyu artirmak icindi tabi.. dizüstünde oyun için evet, bir de windows yüklendiği taktirde, pahali da olsa en iyi secim macbook pro. peki..
ama dizüstünde oyun..?
problem yok ama ya.. anladim ben.
Şu anda Masaüstü aldığıma pişman oldum piyasadaki diğer aynı özellkteki dizüstülerden 700 800 ytl fazla ama değermi bence değer .
AA... Resmen şaşırdım. Neden acaba ne kadar ilginç DVD bile seyredebiliyorsun ama VCD seyredemiyorsun. Yani standart programlarla. Bana çok enterasan geldi. Neden böyle birşey yapılmış bir bilgin varmı. Bana öyle geliyorki bu durum bilinçli yapılmış. Ne dersin ?
mac book larla oyun oynamak için boot camp ile windows kurmak şart, mac deki oyunlar sayı olarak kısıtlı, ama windows yükleyip çatır çatır oyun oynarsınız.intel core duo işlemciler gerçekten çok hızlı.
bende pc'me mac osx yükledim , ati x1600 ekran kartınıda aldım, artık bir mac den hiç bir farkım kalmadı, quartz-extreme ve open gl çalışıyor artık :)her türlü çözünürlük ve tazeleme hızı mevcut. ucuz yoldan bir mac sahibi olmak istiyorsanız benim gibi pc nize mac osx yükleyin derim.
Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200 Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 19 Haziran 2006; 14:59:20 >
Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200 Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
AA... Resmen şaşırdım. Neden acaba ne kadar ilginç DVD bile seyredebiliyorsun ama VCD seyredemiyorsun. Yani standart programlarla. Bana çok enterasan geldi. Neden böyle birşey yapılmış bir bilgin varmı. Bana öyle geliyorki bu durum bilinçli yapılmış. Ne dersin ?
evet cunku vcd evrensel bir format degil.. sadece gelişmekte olan ülkelerde yaygınlasan bir sey oldu... gelişmiş ülkelerde vhs - dvd seklinde ilerlerken bizde vhs( o da genelde zenginlerde olurdu) - vcd - dvd seklinde ilerledi. VCD player dedigimiz seyi pek cok gelişmiş ülke bilmez mesela...