MacBook Pro - 1.83GHz Intel Core Duo 3.851,36 YTL + KDV MacBook Pro - 2.0GHz Intel Core Duo 4.805,31 YTL + KDV
Merkez Bankası kur bilgileri EUR 1,8705 YTL USD 1,4568 YTL
fiyatlar malum Euronun çıkmasıyla uçmuş durumda almak isteyenlerin bir süre daha beklemesinde fayda var. bugün gidip myradaki müşteri temsilcileriyle konuştum windows yüklü olanı da olduğunu söylediler. bir şey daha söylemekte fayda var tabi amerikadaki macbookpro'lar 2.0ghz ve 2.16ghz arasında satışta bize gene eski modelleri gelmiş durumda... bunu da belirtmekte fayda var...
ps: tabi bide amerikadaki sitesinde yeni macbookların satışa çıktığını ve ortalama fiyatlarının 1099$ ile 1499$ arasında olduğunu belirteyim. türkiyeye de büyük ihtimal 1099€ +KDV gibi bir rakamdan giriş yapar diye düşünüyorum ama ne zaman geleceği hakkında bir fikrim yok... saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copilotttt -- 16 Mayıs 2006; 20:34:27 >
yeni mac book çok guzel olmuş şahsi kanaatime gore ancak intele geçişle birlikte bu 64bit olayı kafamı karştırmakta sanırım santa-rosa nuın çıkması ile apple da geçer 64 bite
santa rosa yı bilmiyorum ama woodcrest chiip haziran conroe chip temmuz merom da ağustos da çıkıcak bu chipler de 64 bit olucak ozaman geçerler 64 bite aslında appleın intele geçişi daha tamamlanmadı
Bende bu foruma yeni katildim daha tecrubeli olan siz arkadaslara sormak istedigim su
MacBoook Pro aldigimizi dusunun ve Mac OsX ile Win XP yi birliktede kullana bildigimizi dusunun guclu MacOs isletim sisteminin viruslerden pek etkilenmedigini ve sistemin cokmediginide sadece biliyorum sahsim adina kullanmadim peki Win Xp bir sebepten cokerse genel sistemin durumu ne hal aliyor bunu bilen veya tecrube eden varsa ve anlatirsa sevinirim
Cunku bende bir mac kullanicisi olmayi dusunuyorum artilarim iki isletim sistemini bagimsiz kullana bilecem bu guzel fakat Win Xp merakla kullanici olusumdan surekli cokeltirim ve ghost ile geri yuklerim proble yasamam ikisi bir aradayken ne yaparim hic bir fikrim yok
MacBook Pro - 1.83GHz Intel Core Duo 3.851,36 YTL + KDV MacBook Pro - 2.0GHz Intel Core Duo 4.805,31 YTL + KDV
Merkez Bankası kur bilgileri EUR 1,8705 YTL USD 1,4568 YTL
fiyatlar malum Euronun çıkmasıyla uçmuş durumda almak isteyenlerin bir süre daha beklemesinde fayda var. bugün gidip myradaki müşteri temsilcileriyle konuştum windows yüklü olanı da olduğunu söylediler. bir şey daha söylemekte fayda var tabi amerikadaki macbookpro'lar 2.0ghz ve 2.16ghz arasında satışta bize gene eski modelleri gelmiş durumda... bunu da belirtmekte fayda var...
ps: tabi bide amerikadaki sitesinde yeni macbookların satışa çıktığını ve ortalama fiyatlarının 1099$ ile 1499$ arasında olduğunu belirteyim. türkiyeye de büyük ihtimal 1099€ +KDV gibi bir rakamdan giriş yapar diye düşünüyorum ama ne zaman geleceği hakkında bir fikrim yok... saygılar...
valla hocam helal gene eski sürümlerini getirtmişler demişsin ya helal olsun 1,86 eski filan değil usa de satılıyor zaten 2,16 sı usa de bile şuan çok zor bulunuyor
yanlış bilgilendirmeyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf1907 -- 18 Mayıs 2006; 0:33:41 >
Evet görüldüğü üzre yeni ibooklar macbook lar oldu. Bu sefer sihay seçeneğide varmış. Malesef intelden sonra değişen platform bence birçok kullanıcı memnun etmyecek tarzda mesela önceden hep harici bir VGA görürdük şimdi ise intel gma950 i görüyoruz.
Artık apple ın bir espisi kalmadı. Yakında windows apple ds mac os da PC lerde çalışmaya başlar ve apple defterlerde silinir...
YENİ GELİŞMELER HAKKINDA ÖZELLİKLE TAKAYA ARKADAŞIMIZDAN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUZ. KENDİSİNİ BİRAZ KIZDIRMIŞIZ AMA BUNU ÖNEMSEMEMESİNİ İSTİYORUM...
santa rosa yı bilmiyorum ama woodcrest chiip haziran conroe chip temmuz merom da ağustos da çıkıcak bu chipler de 64 bit olucak ozaman geçerler 64 bite aslında appleın intele geçişi daha tamamlanmadı
Bence intel işlemci çıkarttıkça apple onları kullanmaz yoksa apple ın bir değeri kalmaz çok yenilenirler ve mantıksız olur. Keşke intele hiç geçmeseydi.
Yeni ibook lardan haber yokmu?
iyide apple zaten surekli yenilenio artık ilk çıktığında macbookpro larda sadece 2.0 ve 1.83 varken şimdi 2.26 var bence apple artık surekli yenileyecek kendini umarım
ayrıca macbook larda paylaşımlı ekran kartı kullanılmasını kınıyorum
Bence intel işlemci çıkarttıkça apple onları kullanmaz yoksa apple ın bir değeri kalmaz çok yenilenirler ve mantıksız olur. Keşke intele hiç geçmeseydi.
Yeni ibook lardan haber yokmu?
iyide apple zaten surekli yenilenio artık ilk çıktığında macbookpro larda sadece 2.0 ve 1.83 varken şimdi 2.26 var bence apple artık surekli yenileyecek kendini umarım
ayrıca macbook larda paylaşımlı ekran kartı kullanılmasını kınıyorum
Bende kınıyorum. Analamadım bu durumda apple ın bir değişikliği espirisi kalmadıki. Ben eminimki mac os x PC lerde Win XP Mac lerde çalışmaya başlayacak. Mesela Macbook da win xp nasıl çalışmasın ki anakart aynı işlemci aynı ram aynı disk aynı (PC Notebooklar ile) apple engellemeye çalışsada ki kendi bile buna destek vermekte bunu başaramaz. Apple o eski sıradışı halinden sıyrılıyor. Artık satışlarıda artacaktır ama apple kullanmak bir ayrıcalıktır muhabbeti bitiyor ben şahsen sevinmedim ve almayı düşündüğüm apple ibook (yeni hali macbook) dan vazgeçtim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 19 Mayıs 2006; 1:04:05 >