Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iBook/PowerBook Hakkında Her Şey

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Cevap: iBook/PowerBook Hakkında Her Şey Sayfa: <<   < önceki  31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cabbar çiçek

13 Kasım 2007; 21:15:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar arkadaşlar,
Ben macbookumda yanlışlıkla kullanıcı adımı değiştirmişim. Bir de açtım bilgisayarı ki ne göreyim, her şey silinmiş. Çılgına döndüm. Neyse sonra fark ettim ki yeni kullanıcı adına başka bir klasör açıp bütün dosyaları onun içine atmış bilgisayar. Şimdi bu dosyaları teker teker yeni kullanıcı hesabına taşımak yerine birden hepsini eski yerlerine gönderebiliyor muyum? Bilen varsa,aydınlatırsa sevinirim.

iceman76

16 Kasım 2007; 1:01:06 

merhaba arkadaslar,

20 gü evvel ingiltereden gelen macbookpro'mu satmak istiyorum,yanındada orjınal lisanslı leopard dvd'sini vereceğimç

17 inch.2.4ghz.santa rosa-2gb ram-8600 gt ekran kartı-160 hdd olan.

KULLANAMIYORUM LEOPAR MEOPAR ÇÜNKÜ

VİSTA FALANDA KURAMADIM NASIL OLACAĞINI BİLMEDİĞİMDEN.ADANADAN DENEYİPTE ALABİLİR VEYA ALDIRABİLİRSİNİZ.ÇİZİK,EZİK,DARBE BULANA İKİNCİ EL DİYENE HEDİYE EDERİM

3300 YTL İSTİYORUM

İKİNCİ EL BOLUMUNEMI KOYMAM GEREKİRDİ ACABA?

slms
cbaykal

17 Kasım 2007; 19:53:35 

arkdaşlar bu macbook lar hd video oynatabilir mi? denediniz mi?
prolari oynatır herhalde ama normalleri?
Mikhail Bakunin

17 Kasım 2007; 21:11:07 

Oynatır... Apple ürünlerinin hepsi , her türlü grafik ve video işlerini aynı donanıma sahip PC'lerden daha iyi ve sorunsuz çalıştırır...

Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD
Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700
iPod Classic 80GB
WD 1TB ve Hitachi 160GB Harici Disk

"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
DRAO

18 Kasım 2007; 14:36:18 

Merhaba,

Easynews.com'dan Leopard.dmg yi indirdim. Bunu Tiger'ım üstüne yüklesem bir sorun olur mu? Mac imi Leopar'da yükselebilirmiyim?

Teşekkürler
somon1

22 Kasım 2007; 2:17:30 

şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ...
saygılar .......

35.5
Magnat_HiFi

Sisteme Gözat

23 Kasım 2007; 12:09:06 

quote:

Orjinalden alıntı: somon1

şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ...
saygılar .......

dediğin sorundan muzdarip binlerce macbookpro kullanıcısı var, yerinde olsam en kısa sürede apple yetkili servisinin yolunu tutardım.

Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200
Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid
İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
Erdemalp

29 Kasım 2007; 13:28:37 

dedigin gibiyse hersey istedigin fiyat cok iyi. Iki hafta once yeni bilgisayar almamis olsaydim ilgilenirdim muhakkak. Ama ikinci el kisminida muhakkak baslik ac ve bol fotografini cekersen bilgisayarin cok daha iyi olur bence. Kolay gelsin simdiden...
quote:

Orjinalden alıntı: iceman76

merhaba arkadaslar,

20 gü evvel ingiltereden gelen macbookpro'mu satmak istiyorum,yanındada orjınal lisanslı leopard dvd'sini vereceğimç

17 inch.2.4ghz.santa rosa-2gb ram-8600 gt ekran kartı-160 hdd olan.

KULLANAMIYORUM LEOPAR MEOPAR ÇÜNKÜ

VİSTA FALANDA KURAMADIM NASIL OLACAĞINI BİLMEDİĞİMDEN.ADANADAN DENEYİPTE ALABİLİR VEYA ALDIRABİLİRSİNİZ.ÇİZİK,EZİK,DARBE BULANA İKİNCİ EL DİYENE HEDİYE EDERİM

3300 YTL İSTİYORUM

İKİNCİ EL BOLUMUNEMI KOYMAM GEREKİRDİ ACABA?

http://erasmusmacerasi.blogspot.com
zottegem

29 Kasım 2007; 14:48:54 

Selamlar:

Bütün updateleri yapılmış leopard 2.4 Macbook pro ile diğer winows notebookta yer alan ağa ulaşmaya çalışıyorum internet airport ile kablosuz sağlanıyor.

System preferences/Network/Advanced/wins ayarlarından netbios name otomatik olmak kaydı ile var olan workgroup adını verip ok ve apply edip çıkıyorum ancak geri dönüp baktığımda aynen boş olduğunu görüyorum.

Kısaca windows worgroup adı veremediğimden windows mac i görmüyor ilginç bir şekilde mac windowsu görüyor ama giremiyor.

Aynı şekilde var olan diğer 24'' imac te tiger yüklü ve her ikisinide bir şeklde görüyor.
Leopard ta bu şekilde bir sorun yaşayan çözümünü bilen varmı.
izzetreis

2 Aralık 2007; 22:55:23 

Merhaba,

Powerbook G4 kullaniyorum.
Ekranimda olu pikseller var,nasil tamir ettiririm,maliyeti tahminen ne olur ?

Yardim icin pesinen tsk.

Lyclah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Aralık 2007; 15:40:57 

quote:

Orjinalden alıntı: izzetreis

Merhaba,

Powerbook G4 kullaniyorum.
Ekranimda olu pikseller var,nasil tamir ettiririm,maliyeti tahminen ne olur ?

Yardim icin pesinen tsk.

Apple destek hattını arayıp daha net bi bilgi alabilirsiniz diye düşndüm..
216 454 01 01

somon1

4 Aralık 2007; 23:10:32 

''''''''(şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ...
saygılar ....... )'''''''

sorun prizdeymiş topraklama yokmuş ...elektirikçi ile olay çözülmüştür...

35.5
zottegem

4 Aralık 2007; 23:27:25 

Macbook pro kullanıcıları piliniz ne kadar gidiyor?

Tabiki kullanım durumuna göre değişir. Şöyle diyelim sadece wireles internet ve iki üç sayfa firefox açık durumda full dolu pil kaç dakika görünüyor?
Batuhan Bayazıt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Aralık 2007; 0:23:23 

quote:

''''''''(şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ...

tam olarak neler yaptırdın hocam?

XBOXLive : batubatubatu
PSN : hololoy112
www.enisbatu.net
Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir.
BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
Lyclah

Sisteme Gözat

5 Aralık 2007; 0:39:56 

quote:

Aynı soruyu bende ilk aldığımda sormuştum.. aldıgım cevap ise gayet normal oldugu yonundeydi.. hatta youtube'da bu akımın şiddetini vs ölçenler varmış dediler ama hic bakmadım :)

Hayırlı olsun bilgisayarın.. Kazasız belasız güzel gunlerde kullanman dileği ile..

Leite

5 Aralık 2007; 0:49:20 

şu an turkiye de satılanlar leopard modeller mi?

Prison Break
Lost
somon1

7 Aralık 2007; 23:52:05 

quote:

Orjinalden alıntı: hololoy112

quote:

tam olarak neler yaptırdın hocam?

bende komplike bir şeyler beklerken adam geldi ve prizi değiştirdi o kadar ... şimdi sorunsuz çalışmakta ....

35.5
Lyclah