Merhabalar arkadaşlar, Ben macbookumda yanlışlıkla kullanıcı adımı değiştirmişim. Bir de açtım bilgisayarı ki ne göreyim, her şey silinmiş. Çılgına döndüm. Neyse sonra fark ettim ki yeni kullanıcı adına başka bir klasör açıp bütün dosyaları onun içine atmış bilgisayar. Şimdi bu dosyaları teker teker yeni kullanıcı hesabına taşımak yerine birden hepsini eski yerlerine gönderebiliyor muyum? Bilen varsa,aydınlatırsa sevinirim.
şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ... saygılar .......
şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ... saygılar .......
dediğin sorundan muzdarip binlerce macbookpro kullanıcısı var, yerinde olsam en kısa sürede apple yetkili servisinin yolunu tutardım.
Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200 Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
dedigin gibiyse hersey istedigin fiyat cok iyi. Iki hafta once yeni bilgisayar almamis olsaydim ilgilenirdim muhakkak. Ama ikinci el kisminida muhakkak baslik ac ve bol fotografini cekersen bilgisayarin cok daha iyi olur bence. Kolay gelsin simdiden...
Bütün updateleri yapılmış leopard 2.4 Macbook pro ile diğer winows notebookta yer alan ağa ulaşmaya çalışıyorum internet airport ile kablosuz sağlanıyor.
System preferences/Network/Advanced/wins ayarlarından netbios name otomatik olmak kaydı ile var olan workgroup adını verip ok ve apply edip çıkıyorum ancak geri dönüp baktığımda aynen boş olduğunu görüyorum.
Kısaca windows worgroup adı veremediğimden windows mac i görmüyor ilginç bir şekilde mac windowsu görüyor ama giremiyor.
Aynı şekilde var olan diğer 24'' imac te tiger yüklü ve her ikisinide bir şeklde görüyor. Leopard ta bu şekilde bir sorun yaşayan çözümünü bilen varmı.
''''''''(şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ... saygılar ....... )'''''''
sorun prizdeymiş topraklama yokmuş ...elektirikçi ile olay çözülmüştür...
''''''''(şu an itibariyle 2 saatlik bir macbook pro kullanıcısı olarak bilgisarayımın metal kısımlarına hafif bir dokunuşla hissettiğim elektrik akımı normal midir... panik yapmalımıyım ..... şarj aleti çıkardığımda olmuyo ..... yada fazla hassas mı davranıyorum ..... yardımcı olursanız sevinirim ... ... saygılar ....... )'''''''
sorun prizdeymiş topraklama yokmuş ...elektirikçi ile olay çözülmüştür...
tam olarak neler yaptırdın hocam?
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.