İşte insan alışkanlıklarından hemen vazgeçemiyor. 11 Senelik windows kullanıcısının bir anda mac os x e geçmesi beklenemez heralde
Bu nedenle alırsam macbook, bir süre iki işletim sistemini de kullanırım. Dreamweaver gibi bir programı da kaybetmek istemiyorum
Çok kararsızım. Sadece markaya mı bu kadar para veriyorum diye de düşünmüyor değilim. Yani sadece işletim sistemine bu kadar para veriyorsak değmez diye düşünüyorum. naçizane fikrim bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 9 Ekim 2007; 16:53:54 >
macbook un benim ihtiyacımı karşılaması konusuna ben de katılıyorum. Ayrıca küçük ve hafif olması bir avantaj.. Ama sadece diğerlerinden farklı olmak ya da hafif, şık olmak için bu kadar fiyat farkı vermeye değer mi?
Bir de ben birsürü pencere açık, hızlı çalışan biri olduğum için ufak bir yavaşlama sinirimi bozuyor. Böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak isterim.
Bunun dışında siz benim yerimde olsaydınız, hangi ürünü tercih ederdiniz?
Daha uygun fiyata daha üstün teknik özelliklere sahip bir pc notebook mu? yoksa Daha fazla fiyata daha düşük teknik özelliklere sahip Macbook mu?
Bu soruyu kullanım şeklime göre cevaplarsanız sevinirim.
Ve bir şey daha;
Çok ısındığı söyleniyor hatta bu nedenle eridiğiyle ilgili bir habere rastlamıştım. Bu konuda da fikrinizi alırsam iyi olur.
Bir ek daha yapıyorum
Isınma sorununa çözüm varmış galiba...Linkleri incelerseniz görebilirsiniz. Bu iyi bir haber sanırım