Arkadaşlar kullanmakta olduğum macbook C2Duo 2.0 (siyah) bilgisayarda ram upgradini kendim yapmıştım şimdi de hdd upgrade i yapmak istiyorum acaba aşağıdaki linkte bulunan notebook hdd si bu cihazla sorunsuz çalışır mı?
hiç bir apple'ın performansı kagıt uzerinde belli olmuyor arkadasım. apple da olay cok farklı. kullandıında anlıyorsun... 512 ram macbook ki coreduo 1.8 gibi bir işlemciye sahip, imovie de video render ederken itunesdan muzik dinletip firefoxtan donanımhaberi okumamı saglıyor ayrıca her an ram kullanan expose-dashboard uygulamasıda cabası...
iyide mac book pro ile başka markaların dizüstü bilgisayarları arasında ne fark kaldı? ikiside aynı işlemciyi..vs kullanıyor. arada o kadar çok fark olacağına inanmıyorum, intel işlemcilerin kullanılmasıyla mac book pro lardaki o büyü uçtu gitti ha mac book pro almışsın ha aynı kongfigürasyona sahip bi başka dizüstü, ne fark edecek??
hiç bir apple'ın performansı kagıt uzerinde belli olmuyor arkadasım. apple da olay cok farklı. kullandıında anlıyorsun... 512 ram macbook ki coreduo 1.8 gibi bir işlemciye sahip, imovie de video render ederken itunesdan muzik dinletip firefoxtan donanımhaberi okumamı saglıyor ayrıca her an ram kullanan expose-dashboard uygulamasıda cabası...
iyide mac book pro ile başka markaların dizüstü bilgisayarları arasında ne fark kaldı? ikiside aynı işlemciyi..vs kullanıyor. arada o kadar çok fark olacağına inanmıyorum, intel işlemcilerin kullanılmasıyla mac book pro lardaki o büyü uçtu gitti ha mac book pro almışsın ha aynı kongfigürasyona sahip bi başka dizüstü, ne fark edecek??
Kesinlikle farkediyor merak etme. apple o ''büyü'' yü hala koruyor.gercekten.bir kere mac os x her seyi cok degiştiriyor.
merhaba arkadaşlar,ibook aldım ama pc kullanımının alışkanlığından belkide,sizden yardım isteyeceğim bir konu var. 1) delete tuşu yok.bu tuşun görevini hangisi yapıyor. 2) @ simgesi ve benzeri sembolleri kısayol olarak nasıl çıkarabiliriz. şimdiden teşekkürler
bu mac book siyah 2ghz yeni versiyonlarla alakalı bir sorum olacak. Öncelikle bu alete verebileceğim para ile daha iyi özellikte başka bir laptop almak mümkünken neden macbook seçilmeli. Mesela 64 mb ekran kartı var macbooklarda ve paylaşımlı hatta. Bunun arttıralmıyor olması da kötü. Ve o fiyata göre daha iyi bir ekran kartı opsiyonu olmalıydı kanımca.
Ayrıca alıp kullanan varsa yorum almam mümkünmü?
bir de normal bir kullanıcının alacagı laptopta mac book almasının ne gibi avantajları olur?
Bence sen önce Notebook alma amacının ne olduğunu belirle....
Örnek vermek gerekirse :
Oyun , Chat , İnternette surf , P2P , Grafik - Tasarım , Video , Müzik.....
sonra alacağın aletin gereksinimlerini karşılayıp karşılamayacağını ölç... Eğer tasarımcı ya da müzikle uğraşıyorsan mutlaka bir Macbook Pro alman gerekir... Ama öyle profesyonel işlerle uğraşmam diyorsan macbook al ki kullanımı çok kolay... Aynı zamanda şunu unutmaki normal bir macbook fiyatına daha fazla özellikli bir PC Notebook alabilirsin... Bu söylediğim macbook için geçerli , yoksa macbook Pro'nun eline hiç bir şey su dökemez...
Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700 1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD ***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***
% 90 kullanıcıların amatör olduğu göz önüne alınırsa macbook ideal bir taşınabilir terminal haline geliyor.Ama bizim gibi ülkelerde maalesef özellikleri kullanılmayacak da olsa en iyisi alınmalı ki hava atabilelim zihniyeti olduğu için boşu boşuna gidip en pahalısını seçiyorlar.Eğer mac taşınabilir tercih edilecekse Macbook almak mantıklı.
belli temel şeyleri yapabileceğim bir donanım istiyorum sonuc olarak. Yani arada photoshopta kullandıgım film ve dizi de izleyebildiğim. genel kullanm yani.
mesela hd kalite video oynatma konusunda sıkıntım olur herhal macbook alırsam gibi geliyor.
neyse her ne kadar bir mac donanımı istesem de macbook fiyatı ile cok pahalı zaten. Onun yerine yeni imac almak daha mantıklı gibi ya da başka bir marka laptopun iyisinden.
bakalım cok uzak kalmışız piyasadan beynim döndü : )
% 90 kullanıcıların amatör olduğu göz önüne alınırsa macbook ideal bir taşınabilir terminal haline geliyor.Ama bizim gibi ülkelerde maalesef özellikleri kullanılmayacak da olsa en iyisi alınmalı ki hava atabilelim zihniyeti olduğu için boşu boşuna gidip en pahalısını seçiyorlar.Eğer mac taşınabilir tercih edilecekse Macbook almak mantıklı.
dogru soluosun bu dedıklerın cogu ınsanda var daha ıyısı olsun kulanmasamda olsun pahalıysada alalım napalım dıen ınsan cok var. aslında yeterınce ınsanın kendsıne yeten urunu alması en dogrusu