Panther kullanılırken, Tiger çıkmadan bi süre önce Panther (10.3) işletim sistemli bilgisayar alanlar az bi ücret ödeyip Tiger(10.4) ı almışlar sonradan.. Bu ücret ve süre hakkında bi bilgim yok ama 3 ay yada 6 ay olabilir.. Fiyat da tam hatırlamıyorum ama 50 ile 100 dolar arasında bişeydi sanırım..
Bunun gibi bi durum Leopard için de sözkonusu olabilir..
Safaride bazı sitelere giremiyorum. Özellikle galiba animasyonlu sitelere giremiyorum. Sitenin ilk sayfası açılıyor sadece üzerinde soru işareti olan quick time playerın amblemi görülüyor. Bu sorunumu nasıl çözebilirim.
Merhaba arkadaşlar, pcden biraz uzaklaşmak istyordum ve uygun fiyata ibook g3 600 mhz 256 mb ram titanium kasa bir macintosh bilgisayar buldum. Pili 2 saat kadar gidiyormuş. Bu bilgisayarı alıp okulda wireless ve ofis programlarını kullanmak istiyorum. Size birkaç sorum var: Sizce bu bilgisaayr bu işlerimi görebilir mi? Bu bilgisayarda wireless yok; pcler için olan usb wireless aparatlar bu cihazda düzgün çalışır mı? Bu bilgisayarda divx izlenir mi? Sizce 2 saat pil ömrü normal mi? Düşük mü? Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
yaa ben elmasepetine baktım orda 2.16 lık beyaz var ama stokta olmadıgını söyluo 2.16 lık beyaz< ne zaman stoklara gelir leopard ı falan bekleyemicem artık biran once almak istiorum yoksa 2.0 lık mı alsam tek fark hız deilmi?
merhaba bende SİYAH MACBOOK (2.0 GHZ, 1.25 MB RAM, 80 GB hard disk, super drive, türkçe Q klavye) var. sorunsuz çalışıyor. cihaz yeni sayılır. macbook pro almak için satmak istiyorum. 1650 YTL istiyorum.
Sevgili Mac kullanan arkadaşlar ; iWeb'de tasarladığınız web sayfanızı .mac hesabı dışında herhagi bir kendi aldığımız başka servis sağlayıcıda yayınlayabiliyor musunuz? Yani iWeb tasarlanan web sayfasını "www.mac.com/phenomenon" (adresi salladım....) adlı .mac üyeliğinde değilde , www.phenomenon.com (bunu da salladım...) adresinde yayınlanabilir mi? Yoksa başka bir web sayfası yapma programı mı gerek bu iş için? iWeb kullanımının çok kolay olduğunu gördüm ve diğer pogramları kullanması çok zor...
Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700 1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD ***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***
Bir de ; Benim zaten bi tane notebook'um var , yeni iMac'lerden almak istiyorum fakat Türkiye'ye geldiğinde fiyatları malum , bilkom sayesinde uçuk rakamlara ulaşacak. Eğer sizlerin yurt dışından bilgisayar alma tecrübeniz varsa bana şunu anlatabilir misiniz? : Eğer yeni bir iMac 24" Amerika'dan bir tanıdık vasıtasıyla alırsam , yurt içine sokulduğunda vergi alınır mı? Vergiden yırtmanın bir yolu var mı? Yoksa alınan vergi "keşke bunu Türkiye'den alsaydım" dedirtecek kadar yüksek olur mu?
Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD *** Asus F3JP Notebook 2.0 ghz 2GB RAM ATI X1700 1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD ***LOGITECH Z-5500 Watt 500 RMS***