Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
***Desire S USB Sorunu Acil***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

259 Mesaj
29 Mayıs 2011; 19:27:33 

Arkadaşlar acil yardiminizi bekliyorum,

Desire S cihazi usb'den bagliyorum ancak tlfda çikmasi gereken " kullanim medtodu (usb depolama, htc sync vs.) çikmiyor (Bana sor açik). telefon sarj oluyor ayrica pc de android telefon olarak olarak taniyor. depolama yaptigimda çikarilabilir disk olarak da görüyor ancak 0 bayt olarak görüyor. htc sync indirdim fakat cihazi bulamiyor. debug mode açtim yine fark yok. sorun ne olabilir acil yadimlarinizi bekliyorum.

Cihaz vodafone'dan alma ancak vodafon ile ilgili hiçbir logo program vs yok. orjinal 2.3.3 yazilimli.

today is a good day to die

259 Mesaj
30 Mayıs 2011; 0:08:00 

arakdaşlar yok mu çözüm üretebilecek...

1046 Mesaj
30 Mayıs 2011; 0:39:03 

quote:

Orijinalden alıntı: ©hosen

arakdaşlar yok mu çözüm üretebilecek...

Hocam telefonu restart etmeyi denediniz mi ?
Yapmadıysanız deneyin bakalım belki düzelir.

PSN: FeahTR

259 Mesaj
30 Mayıs 2011; 11:02:46 

pili hafıza kartını söküp tlf yeniden başlattım düzeldi, enteresan...

41 Mesaj
12 Mayıs 2012; 13:32:33 

quote:

Desire S cihazi usb'den bagliyorum ancak tlfda çikmasi gereken " kullanim medtodu (usb depolama, htc sync vs.) çikmiyor (Bana sor açik). telefon sarj oluyor ayrica pc de android telefon olarak olarak taniyor. depolama yaptigimda çikarilabilir disk olarak da görüyor ancak 0 bayt olarak görüyor. htc sync indirdim fakat cihazi bulamiyor. debug mode açtim yine fark yok. sorun ne olabilir acil yadimlarinizi bekliyorum.

Cihaz vodafone'dan alma ancak vodafon ile ilgili hiçbir logo program vs yok. orjinal 2.3.3 yazilimli.

bu soruna benzerliği olsa da benim telefonum da bilgisayara bağlayınca şarj olmaktan başka hiçbir işlem yapmıyor. Uyarı penceresi acık olmasına rağmen ekranda hic bir uyarı çıkmıyor. Ayrıca bilgisayar telefonu hic görmüyor bile. Serviste telefonun anakartı değişti bu sorun ondan sonra kaynaklandı sizce servise tekrar yollamalımıyım yoksa kendim halledebilir miyim?

259 Mesaj
14 Mayıs 2012; 11:54:59 

quote:

Orijinalden alıntı: niccor13

quote:

bu soruna benzerliği olsa da benim telefonum da bilgisayara bağlayınca şarj olmaktan başka hiçbir işlem yapmıyor. Uyarı penceresi acık olmasına rağmen ekranda hic bir uyarı çıkmıyor. Ayrıca bilgisayar telefonu hic görmüyor bile. Serviste telefonun anakartı değişti bu sorun ondan sonra kaynaklandı sizce servise tekrar yollamalımıyım yoksa kendim halledebilir miyim?

dostum ben hafıza kartını söküp taktım düzeldi çok ekstrem bişey yapmadım. sende bir dene, birde farklı bir bilgisayara bağlamayı da dene. belki pcde de problem vardır.

41 Mesaj
14 Mayıs 2012; 13:29:57 

bütün yolları denedim farklı kablolar denedim hafıza kartını çıkarmayı kartsız çalıştırmayı bile denedim yani akla gelen her şeyi denedim bi tek servise yollamayı denemedim onu da büyük bir ihtimalle şimdi yapcam. teşekkürler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Telefonlar » HTC » ***Desire S USB Sorunu Acil***
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.141