Şimdi Ara

◘ Ipod Touchla Takaslık NokiaN78 ◘

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ipod Touch ile Takaslık Nokia N78 ( Ekranında çatlak var , 35-40 liraya orjinal kapakla sıfır gibi olur ) Kondisyon kapaktan kaybediyo 7/10
    Resimlerini ekliyicem .

Farklı Takas teklifleri Kulaklık ve Mp3 şeklinde olabilir . PM ile ulaşınız .

N78 Özellikleri

3.2 Megapixel Kamera , Bluetooth , Wi - Fi , FM ve internet Radyo , FM Transmitter , 16 M renk , S60 v3 Symbian ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 12 Haziran 2011; 23:04:44 >

• valla her kuruşunu hâk eden bir cihaz eğer eğer hi-fi man serisinden bişey almayacaksan yerini dolduramadığından dolayı daha fazla üzüleceksin
    iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepesimist

valla her kuruşunu hâk eden bir cihaz eğer eğer hi-fi man serisinden bişey almayacaksan yerini dolduramadığından dolayı daha fazla üzüleceksin
    iyi satışlar

Hocam şuan daha üst seviyeye geçme gayesinde değilim . Para ihtiyacım var yoksa hayatta satmam . Gerçekten yerini doldurabilecek cihazların fiyatları mağlum baya astronomik , tabi bir öğrenci için ... Hayırlısı bakalım , müziğimizi laptoptan dinleyeceğiz artık .
  • referansın iyi sertuğ hoca bu işlerle alakalı bir adam, fiyatında iyi umarım hızlıca görülür işin
  • quote:

referansın iyi sertuğ hoca bu işlerle alakalı bir adam, fiyatında iyi umarım hızlıca görülür işin

Öyledir Sağolsun , Sende Sağol
  • Hayırlı satışlar olsun dostum. Epey araştırıp heveslenip almıştın, üzüldüm satmak zorunda kalmana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

Hayırlı satışlar olsun dostum. Epey araştırıp heveslenip almıştın, üzüldüm satmak zorunda kalmana..

Sağolasın . Artık hayırlısı olsun demek düşüyo napalım ...
  • iyi satışlar, player'in kaç gb olduğunuda yazarsan, ilan daha anlaşılır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

iyi satışlar, player'in kaç gb olduğunuda yazarsan, ilan daha anlaşılır olur.

Düzelttim , Eyvallah
  • 16gb lık kartı sorunsuz çalıştırıyor 32gb lığı denemek lazım
  • Güncel 31.05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 31 Mayıs 2011; 23:09:31 >
  • hala satılmadı mı ömer fiyat çok uygun
    benim nationate e virüs bulaştı ya
  • quote:

hala satılmadı mı ömer fiyat çok uygun
    benim nationate e virüs bulaştı ya

Maalesef hala satılmadı . Başka zaman olsa pm yağar , para ihtiyacım var tık yok ... Hayırlısı artık .

Virüs problemini Teclast ana konuda çözümü anlattım .
  • hocam oradaki fiio e7 sanırım ona talibim eğer satmayı düşünürsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden541

hocam oradaki fiio e7 sanırım ona talibim eğer satmayı düşünürsen :)

Üzerinde '' Temsili '' Yazması lazım .
  • Brainwavz M1 '' ToffieBoi '' arkadaşımıza satılmıştır .
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 3 Haziran 2011; 8:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

pm

cevaplandı
  • Ipod Shuffle 4g 2gb Eklenmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.