Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.019
Cevap
15
Favori
331.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • *bakiye öğrenmek için; KALAN yaz 1991' e gönder yada 9333' ü ara
    *aveaya geçip bu tarifeden faydalanmak isteyenler eğer eski avea müşterisi iseler, 24 mayıstan önce aveadan ayrılmış olmaları gerekiyor... daha önce ayrılmamış iseler 500 dk her yöne yerine 1000 dk avea içi gelir, +1000 sms ve 1 gb internet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YEY


    quote:

    Orijinalden alıntı: aslan_mem

    Arkadaşlar daha önce çok yazdık ama ordan kopyalayayım...

    Sıralama Şöyle
    *Numaranızı taşıyarak gelmelisiniz öncelikle (Vodafone veya Turkcell)

    *Eğer numaranız avea numarası ise (505) aveadan ayrıları 3 ayı geçmiş olmalı...( 90 gün diğer operatörde olmalı)

    * Numara taşıma için başvurun Tarife olarak Katlayan tarife seçin..bayinin dedikleri tarifeyi boş verin

    *Neden Katlayan tarife çünkü; 20 tl yükleyince 60 tl hediye verecek onunlada her yöne +150 dk görüşebileceksiniz....

    *Hattınız açılınca içinde içinde biraz para olacak zaten 10-15 sn birini arayın hat aktifleşsin...sonra aktifleşti diye sms gelir...

    *Sonra 20 tl yükleyin...60 tl hediye gelecek kendiliğinden..

    *12-25 yaş arasındaki birinin ( kardeşiniz ,yeğeniniz olabilir) TC kimlik nosunu 1991 e mesaj atın...

    * hattınızdan 19 tl eksilecek ve HY 500 dk+ 1000 sms HY +1 GB internet ( 3G modeminiz varsa hattı takıp bilgisayarda da kullanabilirsiniz)hattınıza yüklenecek...

    *Hattınızdaki dakikalar bitince hediye 60 tl ile her yöne 150 dk daha konuşa bilirsiniz....

    *ARANKAZAN yazıp 1030'a yollayın, diğer hatlardan her 10 dk aranmaya 5 dk kazanın...onuda kullanın...

    *Dikkat eğer halihazırda avealıysanız dediklerimi yapınca Heryöne 500 dk değil Avea içi 1000 dk +1000 sms +1 GB internet kazanırsınız....

    * Eğer ilk yüklemede 20 değilde 30 tl yüklerseniz hediye 120 tl kazanırsınız...bu katlamalar (numara taşıma ile gelenlere) ilk 4 ay geçerli sonraki aylarda 20 tl ye 40, 30 tl ye ise 60 tl verecek...

    *İsterseniz 9 tl ye 1 gb internet daha alıp interneti 2 gb yapabilir...Android telefonlarda Android tether diye bir programla internetinizi wireless gibi yayabilir laptopla da bağlanıp kullanabilirsiniz...

    Aran kazanı en son yap...bazı bayiler 1111 mesaj at felan diyor kesinlikle atma... kolay gelsin...


    Katlanan tarife ile 500 dk heryone 19 lira kampanyasina KATILAMIYORSUNUZ ARTIK


    Evet 14 Temmuz itibariyle Katlayan tarifeyle ilgili madde koymuş...Baktılar avantajlı tarife tabi hemen değiştirdiler anlayacağınız...




  • Beyler benim 3 sorum var;

    1 - Bende faturasız genç avea tarifesini kullanıyorum. 500-1000-1gb kampanyası için numara taşımaya gerek olmadığı yazılmış. bu mümkünmüdür? eğer mümkünse adım adım nasıl yapılacağını yazarmısınız?

    2- Eğer bu kampanyadan yararlanamazsam 1000+1000+1gb paketi de iş görür mü benim için? Her ay 30TL yüklüyorum, bununla bana 120dk her yöne konuşma geliyor. 9 TL ye 1GB internet, 7.8 TL yede 500 her yöne sms alıyorum. 17 TL bunlara verene kadar en kötü ihtimalle 1000dk avea içi konuşma + 1000 her yöne sms + 1gb internete 19TL vermek daha mantıklı. Eğer bu paketi alırsam 30TL yüklemelerimde yine bana 120dk yer yöne konuşma gelecekmi ?

    3- Bunun yerine katlayan tarifeye geçip 20TL yüklesem 150 dk her yöne veriyor sanırım. 20tl, 40tl'ye katlandığında bu 40tl ile 500sms + 1 gb internet (17.8TL) alabilirmiyim?

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler




  • merhaba arkadaşlar.
    ben numaramı avea ya taşıyıp bu paketi almak istiyorum yanlız aklıma bir soru işareti var.
    normalde geçiş yaptığım için bana heryöne 500 dk vermeleri gerekir.
    ama detaylarda eğer bir ay içerisinde hesapta 20 tl olmazsa 5 gün boyunca hesaba bakılır eğer yeterli bakiyeye uulaşılmazsa paket iptal edilir ve tekrar kayıt olmak gerekir.
    şimdi ben ikinci kez kayıt olurken avea lı olarak kayıt yaptırmış olmaz mıyım? eğer öyle olsa heryöne değilde avea içi bedava dakika gelmez mi?
  • Katlayan tarifeyi kaldirdiklari kotu olmus.bugun vodafone hattimi bu 500 dakika icin aveaya tasiyacagim.hangi tarifeye gecmemi onerrsnz?dakikalar bitince saniye bazli konusabilmek icin saniye tarife gibi bir sey dusunuyorum.digerleri o ay paket almazsam direk olarak 41,5 kurus yaziyor
  • Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olucak gecen hafta avea hattımı vadafone taşıdım . acaba avea geri dönersem bu kampanyadan yararlanabilirmiyiz. ? numara taşımada belli bir süre varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimitradon

    Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olucak gecen hafta avea hattımı vadafone taşıdım . acaba avea geri dönersem bu kampanyadan yararlanabilirmiyiz. ? numara taşımada belli bir süre varmı ?



    en az 6 ay bir sure gecmesi gerekiyor sanirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimitradon

    Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olucak gecen hafta avea hattımı vadafone taşıdım . acaba avea geri dönersem bu kampanyadan yararlanabilirmiyiz. ? numara taşımada belli bir süre varmı ?



    "Genç Paket'in numara taşıma teklifinden yararlanacak AVEA'ya taşınan numara eğer daha önce Avea numarası ise, bu tekliften yararlanmak isteyen abonenin söz konusu numara ile tekliften faydalanabilmesi için, numarasını tekrar Avea'ya taşıdığı tarih itibariyle, Avea'dan numarasını taşımış olduğu tarihten sonra en az 90 gün geçmiş olmalıdır."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-men2 -- 7 Ağustos 2011; 0:17:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-men2


    quote:

    Orijinalden alıntı: dimitradon

    Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olucak gecen hafta avea hattımı vadafone taşıdım . acaba avea geri dönersem bu kampanyadan yararlanabilirmiyiz. ? numara taşımada belli bir süre varmı ?



    "Genç Paket'in numara taşıma teklifinden yararlanacak AVEA'ya taşınan numara eğer daha önce Avea numarası ise, bu tekliften yararlanmak isteyen abonenin söz konusu numara ile tekliften faydalanabilmesi için, numarasını tekrar Avea'ya taşıdığı tarih itibariyle, Avea'dan numarasını taşımış olduğu tarihten sonra en az 90 gün geçmiş olmalıdır."


    ozaman gerek yok vadafondayım suan 25liralık paket daha uygun suan için.




  • Birşey soracağım arkadaşlar, diyelim hattımda 20 TL bakiye var; yeni yükleme yapmadım, geçen aydan geldi ya da transfer ettim..

    Bu bakiye ile bu paket yenileniyor mu acaba deneyen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basturkemin

    Birşey soracağım arkadaşlar, diyelim hattımda 20 TL bakiye var; yeni yükleme yapmadım, geçen aydan geldi ya da transfer ettim..

    Bu bakiye ile bu paket yenileniyor mu acaba deneyen var mı?


    olur yukleyebılırsın...

    bu arada sms yetmıyor bana ya :) extradan paket alan var mı ? :) q
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaT1F

    bende bu gün bu paketi satın aldım. 500 dk her yöne+1000sms+1gb internett 19 tl + aran kazana kayıt yaptırdım 10 dk aranmaya 5 dk veriyor. daha ne olsun


    kardeşim buna nasıl kayıt yapıyoruz. Reklamını gördüm televizyonda ama sitesinde bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law Abiding Citizen -- 7 Ağustos 2011; 18:45:07 >
  • Evet arkadaslar bende bu tarifeye hattımı taşıdım. Açıldığı zaman adım adım neler yapacağımızı yazarmisiniz. Yanlış birseyler yapmak istemiyorum. Ayrıca bu kayıt işlemi yapıldıktan sonra her ay otomatik olarak devir ediyormu. Her ay gunü gelince kontör yüklemekten başka birsey yapmak istemiyorum. Yardımlarınız icin teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydinozsoy

    Evet arkadaslar bende bu tarifeye hattımı taşıdım. Açıldığı zaman adım adım neler yapacağımızı yazarmisiniz. Yanlış birseyler yapmak istemiyorum. Ayrıca bu kayıt işlemi yapıldıktan sonra her ay otomatik olarak devir ediyormu. Her ay gunü gelince kontör yüklemekten başka birsey yapmak istemiyorum. Yardımlarınız icin teşekkürler.


    1- Hattınızda hediye bakiye ile açılacak. Hattan herhangi bir numarayı arayıp en az 1 saniye görüşme yaparak, ilk bakiye tüketimini gerçekleştirerek hattı aktif etmiş olacağız.

    2- Hattımıza 20 TL ve üzeri bakiye yüklüyoruz.

    3- 25 Yaş altı Tc Kimlik No'sunu (kimin olduğu fark etmez) 1991'e gönderip pakete kayıt talebi iletiyoruz.
    1000dk avea mı yoksa 500dk heryöneli olan paketi istediğimize dair onay mesajı geliyor.
    5YUZ yazıp 1991'e tekrar mesaj atarak 500dk heryöneli pakete dahil oluyoruz. Anında aktif oluyor.

    DİKKAT: Katlayan tarife aboneleri tarifeye özel NT heryöne hediye dk'lardan faydalandığından 500dk'lı paketi alamazlar. İlk 4 ayda 20 TL yüklemeye 150dk, 30'a 300dk, 50TL'ye 625dk heryöne kazanırlar. Tarifenin özelliği hediye dkları heryöne aramalarda kullanıp bakiyenin durmasıdır. 4 ay sonrasında 20'ye 100dk, 30'a 225dk, 50'ye 500dk heryöne hediye verir. BU TARİFEDE 1000DK'LI AVEA İÇİ PAKETLİ VERSİYONDAN FAYDALANIRSINIZ.

    4- Dk.lar devretmez ama hatta tam 30 gün dolduğunda BAKİYE VARSA otomatik olarak yenilenir. Bakiye yoksa, 5 gün boyunca bakiye yüklenmesi gerçekleşmezse, tekrardan sms ile kayıt işlemlerini yapmanız gerekir. NT ile gelen abone İLK PAKETİ ALDIKTAN SONRA, 5 günü geçirse dahi 500DK'LI TEKLİFTEN 12 AYLIK SÜRE İÇERİSİNDE İSTEDİĞİ ZAMAN FAYDALANABİLİR.

    5- Paket yenileme günü gelmeden dahi hattınıza bakiye yükleyebilir, hatta transfer dahi edebilirsiniz.

    6- Hattınızdan 50krş sms bedeli ile ARANKAZAN kampanyasına kayıt olmayı ihmal etmeyin. ARANKAZAN yazıp 1030'a gönderiyorsunuz.

    Bu başlıkta çok soru olduğunu yeni fark ettim ve genel bir cevap yazmaya çalıştım. Problem yaşayanlar olursa mesaj atsınlar yardımcı olmaya çalışırım. Geç gördüğüm için üzgünüm, başlıkla ilgili forumda bir dönem problem olmuştu, o dönemden bu yana genel muhabbettir diye pek bakmamıştım.

    Herkese hayırlı olsun.




  • sevgilinize de vodafone özgür genç alacaksınız.
    Siz onu on dk arayınca cep arandan 50 kr kazanacak o da 10 dk sizi arayacak
  • ben avea ya geçtiğimde katlayan tarifeden de bu pakete geçiş vardı. bu yüzden katlayan tarife yapmıştım hattı. şimdi geçiş kapalı benim bu şekilde devam etmemde herhangi bir sorun olurmu?
  • Arkadaşlar bende 7 senedir Türkcell kullanıyorum ancak kazık fiyatlardan bıktım artık ve numaramı Avea'ya taşımayı düşünüyorum.Bu tarife benimde ilgimi çekti baya ama Avea'dan memnun kalırmıyım.Yani Avea'lı arkadaşlar bi sorun yaşıyorlarmu? Müşteri hizmetleri olsun,net hızı olsun felan yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaT1F

    ben avea ya geçtiğimde katlayan tarifeden de bu pakete geçiş vardı. bu yüzden katlayan tarife yapmıştım hattı. şimdi geçiş kapalı benim bu şekilde devam etmemde herhangi bir sorun olurmu?


    hayır olmaz. iyi günlerde kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basturkemin


    quote:

    Orijinalden alıntı: aydinozsoy

    Evet arkadaslar bende bu tarifeye hattımı taşıdım. Açıldığı zaman adım adım neler yapacağımızı yazarmisiniz. Yanlış birseyler yapmak istemiyorum. Ayrıca bu kayıt işlemi yapıldıktan sonra her ay otomatik olarak devir ediyormu. Her ay gunü gelince kontör yüklemekten başka birsey yapmak istemiyorum. Yardımlarınız icin teşekkürler.


    1- Hattınızda hediye bakiye ile açılacak. Hattan herhangi bir numarayı arayıp en az 1 saniye görüşme yaparak, ilk bakiye tüketimini gerçekleştirerek hattı aktif etmiş olacağız.

    2- Hattımıza 20 TL ve üzeri bakiye yüklüyoruz.

    3- 25 Yaş altı Tc Kimlik No'sunu (kimin olduğu fark etmez) 1991'e gönderip pakete kayıt talebi iletiyoruz.
    1000dk avea mı yoksa 500dk heryöneli olan paketi istediğimize dair onay mesajı geliyor.
    5YUZ yazıp 1991'e tekrar mesaj atarak 500dk heryöneli pakete dahil oluyoruz. Anında aktif oluyor.

    DİKKAT: Katlayan tarife aboneleri tarifeye özel NT heryöne hediye dk'lardan faydalandığından 500dk'lı paketi alamazlar. İlk 4 ayda 20 TL yüklemeye 150dk, 30'a 300dk, 50TL'ye 625dk heryöne kazanırlar. Tarifenin özelliği hediye dkları heryöne aramalarda kullanıp bakiyenin durmasıdır. 4 ay sonrasında 20'ye 100dk, 30'a 225dk, 50'ye 500dk heryöne hediye verir. BU TARİFEDE 1000DK'LI AVEA İÇİ PAKETLİ VERSİYONDAN FAYDALANIRSINIZ.

    4- Dk.lar devretmez ama hatta tam 30 gün dolduğunda BAKİYE VARSA otomatik olarak yenilenir. Bakiye yoksa, 5 gün boyunca bakiye yüklenmesi gerçekleşmezse, tekrardan sms ile kayıt işlemlerini yapmanız gerekir. NT ile gelen abone İLK PAKETİ ALDIKTAN SONRA, 5 günü geçirse dahi 500DK'LI TEKLİFTEN 12 AYLIK SÜRE İÇERİSİNDE İSTEDİĞİ ZAMAN FAYDALANABİLİR.

    5- Paket yenileme günü gelmeden dahi hattınıza bakiye yükleyebilir, hatta transfer dahi edebilirsiniz.

    6- Hattınızdan 50krş sms bedeli ile ARANKAZAN kampanyasına kayıt olmayı ihmal etmeyin. ARANKAZAN yazıp 1030'a gönderiyorsunuz.

    Bu başlıkta çok soru olduğunu yeni fark ettim ve genel bir cevap yazmaya çalıştım. Problem yaşayanlar olursa mesaj atsınlar yardımcı olmaya çalışırım. Geç gördüğüm için üzgünüm, başlıkla ilgili forumda bir dönem problem olmuştu, o dönemden bu yana genel muhabbettir diye pek bakmamıştım.

    Herkese hayırlı olsun.


    Arankazan için talep edilen 50 kuruş tek seferlik mi yoksa her ay 50 kuruş mu kesilecek hattımızdan?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    Arkadaşlar bende 7 senedir Türkcell kullanıyorum ancak kazık fiyatlardan bıktım artık ve numaramı Avea'ya taşımayı düşünüyorum.Bu tarife benimde ilgimi çekti baya ama Avea'dan memnun kalırmıyım.Yani Avea'lı arkadaşlar bi sorun yaşıyorlarmu? Müşteri hizmetleri olsun,net hızı olsun felan yardımcı olursanız sevinirim.


    hocam eğer bir büyükşehir merkezinde yaşıyorsan hiç problem yaşayacağını sanmıyorum. turkcell'in çektiği her yerde avea da çekiyor. 3g'li ortamlarda internet hızı da muazzam. müşteri hizmetleri biraz yetersiz ama diğer türlü bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.