Sene başında digitürk te başlayan ve aralıkta 2. sezonu yayınlanacak olan LOST dizisini izleyen varsa, buradan yorumlayabiliriz.
Ben internetten indirerek, amerikada yayınlandıktan hemen sonra izleyebiliyorum. anladığım kadarıyla türkiyede de epey sıkı takip eden var.
çok sürükleyici bir dizi.amerikada epey olay yarattı diyebilirim. dünya kadar ödül felan aldı.internette en çok indirilen ve forumu olan dizi..
kısaca hikaye şöyle; pasifikte bir uçak kazasıyla tropik bir adaya düşen ve sıradışı görünen insanların başından geçen mistik olaylar.. dizide tonla çözülmeyi bekleyen gizemli olay var..ve her bölüm yenileri ekleniyor.. meraktan ölüyosun..ve kafa patlatıyosun.. amerikada binbir çeşit teori var dizinin gidişatıyla ilgili..biz de herhafta evde 3-4 arkadaş merakla takip ediyoruz. umarım görüşlerimizi buradada paylaşabiliriz.
Digitürk e aboneyken hiç kaçırmazdım ama aboneliğimi iptal ettirdim. Hep aynı filmleri yayınlıyorlardı. Sıkıldım artık. Şindi adsl de kotayı doldurcam diye (6 GB) daha çok yeni film izliyorum. Kalite bi film arşivim oldu. Bazen kotayı 1-2 gb aşıyoruz ama olsun
çok ba$arılı bi dizi kesinlikle.. tüm arkada$ grubuma vs bula$tı.. keyifle izleyip arkasından atıp tutuyoruz :) 11 ocak'ta 2. sezon 10. bölüm yayınlanıcak.. 4 gözle 12 ocak'ı bekliyoruz :D
nihayet ara bitti ve 10. bölümü izledik. eko yu çok tuttum valla..iyi işlenmiş karakterini ve geçmişini.. yaratık mıdır nedir burnunun dibine geldi, herifin gıkı çıkmadı valla!! helal olsun diyorum. bide polis hatunu çok tepki aldı diye biraz sempatik göründürmeye çalışmışlar. bu hafta gözüme epey hoş gözüktü diziyi kaçıranlar; harbiden de bu diziyi "kaçırıyorsunuz"..o kadar söyliyim..
donanımhabercilerden de bu kadar az katılım beklemezdim bu diziyle alakalı.. hadi yaw..biraz tempo!! slm
sonunda amerika yı yakaladım gerci buna sevinmek yerine üzülüyorum cunku artık herkes gibi bi bolum icin bir hafta bekleyeceğim. Dizi amerikada her carsamba yayınlanıyor yani yarın gece 2.sezon 12. bolum cıkacak.
lost ta favori karakterinizin sorulduğu bir konu actım cevapları bekliyorum...
Çok seviyorum. Hiçbir bölümünü kaçırmadım, dvd'sini bulursam da alacağım. Verilen paraya değer çünkü. Bu kadar sürükleyici bir dizi hayatımda seyretmedim ben. Her hafta salı gelsin diye bekliyorum
3 gün önce gittim ve lostun ilk sezonun tümü ve 2. sezonun 9 bölümün aldım.VE izlemeye basladım dizi o kdar güzelki insan basına oturdumu kalkmak nedir bilmiyor.YArına sadece 4 bölümüm kaldı ARtık bnde bir hafta beklemek zorundayım
Bişi daha eklemek istiyorum filmdeki şu meşhur sayılara filmin birçok yerinde raslamak mümkün(hemen hemen heryerinde)eger ing yeterliyse su siteye bi bakın http://home.comcast.net/~towhateverend/TLNS1.html
harbiden harika dizi bende tw den değil ama divxler iwar ordan takip ediorm yeni başladım izlemeye ilk sezonun 16. bölüme kadar geldim daha...
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
Benim için tüm zamanların en iyi dizisi olmaya aday...Bu diziye yeterli ilgi olmamasının sebebi dizinin açık bir kanalda yayınlanmaması....Sadece download meraklıları bu diziyi biliyorlar...Bir de Dijitürkçüler..."Gizem" kelimesi bu dizi ile gerçek anlamına kavuşuyor. Tek kelimeyle muhteşem...
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me