Şimdi Ara

SAKIN - SİGNAL WHİTE NOW - KULLANMAYIN | DİŞLERİ HASSASLAŞTIRIYOR |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , sürekli dişlerini fırçalayan biriyim fakat pek beyaz olmuyor (doktor yapısı böyle dedi).Bende Sürekli fırçaladığımdan ve beyaz gözükmesini istediğimden SİGNAL WHİTE NOW aldım. 2 aydır kullanıyorum.Son 1 aydır ise dişlerim resmen soğuk ve sıcağa antipati duyuyor... Hiç sızlamayan dişlerim bu macundan sonra canımı acıtacak hal aldı.

Arkadaşlar bu macunu kullanıp aynı sorunu yaşayanlar varmı yoksa doktora gideceğim.Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 26 Mayıs 2011; 23:25:30 >

• peki beyazladı mı?
  • zaten bu beyazlatıcı macunlar diş minesini aşındırıyomuş
  • Aynı sorun bende de vardı arkadaşım.
    Benim dişler de bir türlü beyazlamaz, sarı bir rengi var, kendimi bildim bileli böyle ne kadar fırçalarsam fırçalayayım.
    Lazer tedavi ile beyazlıyormuş ama gerek görmedim.

Ben de aynı macunu kullanmıştım geçen yıl "acaba faydası olur mu" diyerek. 1 ay kullandım ve dişlerimin anasını ağlattı afedersin. Normalde bana mısın demeden içtiğim buzlu suları bi kenara koy, normal soğuklukta bir suyu bile içemez oldum nerdeyse. Sıcak içecekler için de aynı şey geçerli tabi.
    Macun bitmeden bıraktım, başka bir macun kullanmaya başladım ve 1 hafta içinde eski haline geldi dişlerim.
    Macunu da aldığım gibi attım çöpe.
    Kesinlikle kullanılmaması gereken bir ürün bu white now. Beyazlatıcı maddenin fazla olması hem diş minesine zarar veriyor hem de bu hassaslığı arttırıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • beyazladımı peki bende alacaktım bu hafta ama içime kurt düşürdünüz
  • Sürekli dişlerini fırçalaman da zarar vermiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Aynı sorun bende de vardı arkadaşım.
    Benim dişler de bir türlü beyazlamaz, sarı bir rengi var, kendimi bildim bileli böyle ne kadar fırçalarsam fırçalayayım.
    Lazer tedavi ile beyazlıyormuş ama gerek görmedim.

Ben de aynı macunu kullanmıştım geçen yıl "acaba faydası olur mu" diyerek. 1 ay kullandım ve dişlerimin anasını ağlattı afedersin. Normalde bana mısın demeden içtiğim buzlu suları bi kenara koy, normal soğuklukta bir suyu bile içemez oldum nerdeyse. Sıcak içecekler için de aynı şey geçerli tabi.
    Macun bitmeden bıraktım, başka bir macun kullanmaya başladım ve 1 hafta içinde eski haline geldi dişlerim.
    Macunu da aldığım gibi attım çöpe.
    Kesinlikle kullanılmaması gereken bir ürün bu white now. Beyazlatıcı maddenin fazla olması hem diş minesine zarar veriyor hem de bu hassaslığı arttırıyor.

Hocam benimde son 1 aydır böyle dişlerim.Acaba başka bir macun kullansam düzelir mi? Daha çok gencim.Zarar görsün istemiyorum dişlerim.

Bu arada arkadaşlar şu bir gerçek bir kaç ton dişlerim açıldı fakat isterse ak süt gibi olsa da bu parlaklık için dişlerimi kaybedemem.Param olduğunda doktor eşliğinde beyazlatırım.

Ayrıca sürekli fırçalamadan kastım '' SABAH-ÖĞLE-AKŞAM VE DIŞARI ÇIKARKEN'' ki pek dışarı çıkmıyorum . İPANA'ya dönüş yapıyorum şimdi.Umarım bu iğrenç hassasiyet kalkar.BENCE BU ÜRÜNÜ KİMSE KULLANMASIN

• Dişlerim 10 sene sigara içen bir kişininki gibi sarı. Sigara,kola hatta çay bile içmem günde 2 kez fırçalarım ama beyazlamıyor işte

Sensodyne öneririm kullanıyorum beyazlatmasada hassaslık çürük vs yok
  • Diş macunu beyazlatmaz arkadaşlar.Sadece daha iyi temizlemek için içinde aşındırıcı (silica gibi)maddelerden daha fazla konur.Böylece diş minesindeki lekeleri çıkarır ve anlık beyazlık sağlar(rengi açmaz sadece temizler) ama mineyi zamanla aşındırarak zarar verir.Buda diş minesinin parlaklığının-beyazlığının zamanla gitmesini sağlar.Beyazlatma dişçide yapılır ev tipi(jel) veya ofis tipi(ışın) şeklinde.Ortalama ev tipi için 250-300 tl ışın için 500-600 tl parayı gözden çıkarırsınız ama 10 tona kadar dişin gerçek rengini açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Diş macunu beyazlatmaz arkadaşlar.Sadece daha iyi temizlemek için içinde aşındırıcı (silica gibi)maddelerden daha fazla konur.Böylece diş minesindeki lekeleri çıkarır ve anlık beyazlık sağlar(rengi açmaz sadece temizler) ama mineyi zamanla aşındırarak zarar verir.Buda diş minesinin parlaklığının-beyazlığının zamanla gitmesini sağlar.Beyazlatma dişçide yapılır ev tipi(jel) veya ofis tipi(ışın) şeklinde.Ortalama ev tipi için 250-300 tl ışın için 500-600 tl parayı gözden çıkarırsınız ama 10 tona kadar dişin gerçek rengini açar

Evde yapılan jel beyazlatma hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • bendede aynı durum var günlerdir. demek macundanmış. hemen atayım macunu. gerçi bir süredir başka macuna geçmiştim ama etkisi geçmedi. ne zaman geçer bunun etkisi?
  • beyazlatici zimbirtilarda karbonat var ve karbonat dis minesini asindiriyor ve hassasliga neden oluyor. en temizi birak sariysa oyle kalsin zorlamanin alemi yok.
  • Diş fırçasının sertliğinede dikkat edin, buda sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Mayıs 2011; 23:57:30 >
  • bi kaç ay önce white now almıstım bende ama düzenli diş fırçalama alışkanlıgım olmadıgından en fazla 5 kez kullanmışımdır :D Allah'tan düzenli olarak kullanmamısım
  • @1 hacı sen naap biliyonmu bi kalem var beyazlatıcı yılda bikere dişleri boya bu kalemle 1 yıl gidiyomuş internette ara yada lazerli aparatlar var 1 saatte beyazlatan sistemlermiş istersen link verem söle
  • quote:

Evde yapılan jel beyazlatma hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Kardeş önce dişçiye gidiyosun mümkünse diş taşlarını temizletiyosun(diş taşları dişi olduğundan koyu gösterir)Sonra eğer orjinal dişinin rengi koyuysa dişçi ağzının kalıbını alıp şeffaf kalıp vericek sana.Bunun yanında jel tüplerinde vericek.Eve geldiğinde her akşam yatarken jeli kalıba döküp yatıcaksın sabaha kadar ağzında duracak.Yaklaşık 1 hafta-10 günde diş rengin birkaç ton açılacak.

Diğer bir konu eğer maddi sıkıntın varsa bir dişçiye git kalıp aldır başka dişçidende jelleri temin et.100 tl falan jel tutar kalıbada 50 tl verirsin 150 tl ye patlar sana,geri kalanını kar olarak alıyorlar çünkü.Biraz çakallık yapıcan anlıycağın

• Peki bu yapılan (dişçi eşliğinde) diş beyazlatmanın zararı varmı ? Norveçte yaşıyan kuzenimin dişleri beyazdı , afedersiniz 800 Liraya 2 seans (2 gün) ışın tedavisi gördü. Diş etlerinin hemen altına mavi bir jel sürdü .Daha sonra 45 dakika ila 1 saat arasında dişine tuttu ve pek açılmadı dişi.Acaba bunun zararı oldu mu ona? Ama beyazdı dişleri yinede.

EDİT: İMLÂ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 27 Mayıs 2011; 0:26:14 >
  • Edirnenin suyundanmıdır bilmem ama, ipana ile fırçalıyorum leke meke kalmıyor birkaç ton da rengi açılıyor, istanbul da hiç fark etmiyor
  • Bende problem yok 4-5 kutu kullanmışımdır rahat, en son yanında seyehat seti içinde diş fırçası da veriyordu 2 kutu daha aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $ -- 27 Mayıs 2011; 0:17:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.