Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.838
Cevap
52
Favori
1.090.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "v.duman" kardesim bu cok ilginc oldu bende cok sevdim goren bir iki arkadasta bunu cok guzel buldu. halen elimde bir parca var sana yetecek kadarını istersen postalıyabilirim. sende yapar ve buraya resimlerini koyarsın bizde senin el isciligine bakarız. Soyleki;

    Once, bilgigin 1. hamur kagıt veya gazete kagıdı ilede olur. oraya elimle bastırarak bir sablon cıkarttım. bu sablon cok dandik oldu, sonrasında fazlalıklarını keserek aynı yere oturttum ve bu sefer toplu igne ile nakıs isler gibi minik minik deliklerle sablonlar cıkarttım. her bir kırmızı bolge tek tek yapıldı yani bir bagaj H harfi icin 4 bolge yapıldı. evet cok ugrastırdı, ama emek ne kadar fazla ise o kadar guzel is ortaya cıkıyor. sonrasında o minicik sablon kagıtlardan dikkatlice (sana gonderebilecegim) kırmızı kendinden yapıskanlı parlak kagıttan kestim ve yerine cuk diye oturdu ve yapıstırdım. cıkan is harika oldu.
    yapabilirsen o H harfini sök ve bir kalemle ciz (hatta falcata ilede kesebilirsin) ve yapıstır. ama benim yonten zor ve mesagatli, ne yapayım boyle. Ama cook guzel duruyor birde canlı gormen lazım nefis oluyor. TypeR gibi.

    "guldem" arkadasım kılıf konusunda sana bir iki tavsiyem olacak ama soylemeden gecemiyorum ki, Buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelir. Lutfen buyuk harfle yazmayınız RICA EDECEGIM. (gibi)....

    Benim arabanın icinde kirlenmek uzere idi. uc tane kilim ile bu isi cozdum kilimlerin bas tarafını kafalıklardan delip gecirdim asagıya kaymasın diye. alt taraflarındanda birer kurdale gibi sey dikerek koltugun arkasından dugumledim ki potluk yapmasın, oldu bitti. oturan biraz dikkat edecek ara sıra duzeltmen gerekecek, cıkarıp yıkayabileceksin ama topu topu 7.5 YTL ye mal edeceksin (ikea izmir). bu kadar. bir ara icerden cekilmis resimleri burada yayınlarım. gorursunuz.

    Izmir liler goruselim abi. PM den yazın baglıyalım isi.

    Tum arkadaslarıma

    Selamlar.




  • http://www.milliyet.com.tr/2007/10/31/son/sontur41.asp
    izmirde modifiye fuarı varmış arkadaşlar özellikle izmirli arkadaşlar şanslısınız.
    lpg li porsche bile varmış.
    kaza yapanlara geçmiş olsun.
    yeni alanlara hayırlı olsun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sedatcet

    Selam Arkadaşlar,

    Benim citym 2008 comfort otomatik G.gri. Merak ettiğim baı hususlar var,izlinizle sıralamak istiyorum.

    1- Bu 2008 lerdeki direksiyondan kumandalı cd sadece elite modelinde mi var, yoksa comfort içinde geçerli mi?
    2- Bu konuyla ilgili bir arkadaş Hondaya mail atıp durum hakkında bilgi alacaktı, belkide çözüm bulacaktı, gelişmeler ne durumda?
    3- Aracımı 12 Eylülde aldım, şuan 982 km de ve ortala 9,9 litre diyor. Bu ne zaman 7lt seviyelerine düşer, ben bu konuyla ilgili ne yapmalıyım?
    4- Demir BÜKEY ileri sürücülük eğitimine katılan bir arkadaş vardı, bu eğitimin faydasını gördü mü? Bu eğitim sırasında citysiyle neler yaptı, Kaç paraya mal oldu, tavsiye eder mi?
    5- Comfort modelde yan aynalar açılı değil, bunun açığını nasıl gideriyorsunuz?
    6- Bagajımız süper ama içinde bişeyleri tutturacak bağlantı yerleri yok, ne yapabiliriz?
    7- Torpidoda aydınlatma yok, oraya pilli led bir lamba bağladım çok ciks oldu resmini eklerim.




    Honda.com.tr'deki donanım listesinde hem comfort, hem de elite modelde direksiyondan kumandalı müzik sistemi var görünüyor. Senin comfort'ta yoksa makyajlı değil eski City olmasın?
    Aracı hangi yol ve trafik koşullarında kullanıldığına bağlı olarak yakıt tüketimi değişir. Bundan daha da önemlisi senin sürüş stilin. Sürekli çok yoğun trafikte değilsen ve sakin bir sürüş stilin varsa 7 küsürlere (hatta belki daha da aşağı) iner. 3-5 bin km civarına geldiğinde sen de araca iyice alışmış olursun ve bu sorunun muhtemelen kaybolur.
    İleri sürüş teknikleri eğitimine ben katılacaktım (Demir Bükey değil Otodrom'du benimkisi) ama gitmedim. Zaten gitseydim de City ile değil merkezin araçları ile olacaktı.
    Yan aynalara alıştıktan sonra sıkıntı kalmıyor. Bazen daha geniş açı olsaydı iyi olurdu diyorum ama dert değil.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sedatcet

    Selam Arkadaşlar,


    4- Demir BÜKEY ileri sürücülük eğitimine katılan bir arkadaş vardı, bu eğitimin faydasını gördü mü? Bu eğitim sırasında citysiyle neler yaptı, Kaç paraya mal oldu, tavsiye eder mi?



    Merhaba,

    Bu egitimi ben almıstım ama benim aldıgım egtim sadece bir kısmı idi. daha buyuk kapsamda egitim alan arkadasım var ise onu ben atladım demektir. lutfen o arkadasımızda bir seyler yazarsa bende ogrenmis olurum.

    Bu egitim kesinlikle ve kesinlikle gereklidri diye dusunuyorum. Araba kullanmak baska bir sey bu egitimden sonra bilincli bir kullanıcı olmak baska bir sey. Hocalar egitim sırasında aracın park yerinde dururken en guvenli oldugunu soyluyorlardı ki, buda ayrıca daha sonra parkın sekli ile ilgili olarak cok ca konusuldu. aslında park etmeninde bir suru egitim gerektiren yanı oldugu anlatıldı. Neyse.

    Aracı (hangisi olursa olsun) bir yerden bir yere yolcularıyla beraber sag saglim goturmek isi soforluk olarak tanımlanıyor. bunun icin yapılması gereken kanunlar nezninde alınacak lisans belgesi dısında, bilinmesi gerekenlerde var. Bunlar anlatılırken aracınızında lisans almıs onaylı trafige cıkabilecek yeterlilikte oldugu varsayılıyor ( burada Honda city kullandıgımız bilinmeli ;) )
    Arabamızı yolda goturmek icin gaz vermek degil sorun olan mesele onu yolda tutmak ve durdurabilmekte.
    Arac en iyi sekilde nasıl kontrol edilir,
    Fren hangi zenimde ne kadar etkilidir,
    Arabanın istem dısı yapacagı hareketlerde yapacagımız kontra denilen hareketler nelerdir,
    Onden ve arkadan kayma olayları,
    Kalkıs sırasında yapılması gerkenler,

    Falan falan bu konu uzuyorda uzuyor.
    Sonrasında pratik dersler.
    Arabaya binmeden once lastikler kontrol edilmeli,
    Mutlaka emniyet kemeri takılacak,
    direksiyon ve koltuk ayarlanacak ayna buna gore tekrar ayarlanacak, ne cok geride nede cok onde oturulacak,
    Arac calsıtırlacak ve aksilik olup olmadıgı sesle yada uyarı ısıklarıyla kontrol edilecek.
    Direksiyon mutlaka iki elle ve saat 10:10 posizyonunda tutulacak,

    Viraj alırken onemli olan frenin nerede yapılacagı nerede bırakılacagı ve nerede tekrar gaz verilecegi, gibi detaylar.

    Bunlar mutlaka egitim sonrasında edinilecek bilgiler, teorik dısında pratik derslerde gerekiyor, ama trafige kapalı alanda, egitmenler tarafında ayarlanmıs olması gerekiyor.
    Ben bunları biliyorum demek gercekten cahillik.
    En bilen arkadas " ne varmıs len bu kursta.." diye bir zamet gitsin donuste tekrar konusalım.

    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Kalın saglıcakla....




  • Arkadaşlar 3 gün önce Honda City aracım ile maddi hasarlı tarafik kazası geçirdim. 2.viteste son gaz, bir araca çarptık. Allah'a şükür yaralı yok; ancak tuhaf olan o hızlarda tahminim 40 km. hızda hava yastıkları niye açılmadı? Emniyet kemeri takılı değildi acaba ondan mı yoksa hava yastığında sorun mu var açıkçası bilemiyorum. Bunun peşini bırakmam gibi. Gerekirse tazminat davası açarım. Yakında aracın kazalı fotoğraflarını koyacağım. O hızda bir çarpış için araç sanki çok zarar gördü gibime geldi. Allah size böyle bir kaza yaşatmasın, inanın çok zor.
  • Sahlan çok geçmiş olsun.
    İyi bari herhangi bir yaralanma olmamış.... İnşallah ufak musibetler büyüklerini defeder... tekrar çok geçmiş olsun...


    quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Arkadaşlar 3 gün önce Honda City aracım ile maddi hasarlı tarafik kazası geçirdim. 2.viteste son gaz, bir araca çarptık. Allah'a şükür yaralı yok; ancak tuhaf olan o hızlarda tahminim 40 km. hızda hava yastıkları niye açılmadı? Emniyet kemeri takılı değildi acaba ondan mı yoksa hava yastığında sorun mu var açıkçası bilemiyorum. Bunun peşini bırakmam gibi. Gerekirse tazminat davası açarım. Yakında aracın kazalı fotoğraflarını koyacağım. O hızda bir çarpış için araç sanki çok zarar gördü gibime geldi. Allah size böyle bir kaza yaşatmasın, inanın çok zor.




  • Arkadaşlar ben Opel Corsa kullanıcısıyım, fakat bebeğimiz oldugundan bu yana bagaj sorunu çıktı(260 lt).Forumlardan takiple ve bagaj araştırmalarım sonucu City de karar kılıp arabayı değiştirmeyi düşünüyorum , olmuşken otomatik diyorum.

    Size sorum ben serviste corsaya 105 ytl ye sinyal kolunu değiştirerek cc (cruıse control) taktırmıştım ve fena alıştım, HONDA City ye hız sabitleyici takılıyor mu? taktıran var mı? maliyeti ne olur? en önemlisi takılıyor mu sorusu :)))
  • Orjinalden alıntı: gokalq





    herkese selamlar yanlış bir anlaşılma sonucu forumdan 7 gün süre ile uzaklaştırıldım görüşmek üzere

    izmirde 35 Y 7711 görürseniz ve genç biri kullanıyor ise durdurun beni city dostlarına ayıracak zamanım mutlaka vardır görüşmek üzere


    asıl nick : gokalq



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokalqq -- 1 Kasım 2007; 3:10:25 >
  • Çok geçmiş olsun kardeşim. allah beterinden saklasın.

    quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Arkadaşlar 3 gün önce Honda City aracım ile maddi hasarlı tarafik kazası geçirdim. 2.viteste son gaz, bir araca çarptık. Allah'a şükür yaralı yok; ancak tuhaf olan o hızlarda tahminim 40 km. hızda hava yastıkları niye açılmadı? Emniyet kemeri takılı değildi acaba ondan mı yoksa hava yastığında sorun mu var açıkçası bilemiyorum. Bunun peşini bırakmam gibi. Gerekirse tazminat davası açarım. Yakında aracın kazalı fotoğraflarını koyacağım. O hızda bir çarpış için araç sanki çok zarar gördü gibime geldi. Allah size böyle bir kaza yaşatmasın, inanın çok zor.
  • Kaza geçiren sahlan arkadaşa geçmiş olsun.
    cancin 965 arkadaşa cevap vermek istiyorum, cruise control yani hız sabitleyici malesef citylere takılmıyor. Ancak bu söylediğim durum 97modele kadar olanlariçin geçerli 98 modeller hakkında bilgim yok fakat farklı olacağını sanmıyorum Ağustos ayında Aydın servisinde 10000 lik bakımı yaptırırken servisten aldığım bilgi bu.
    Cıty 35 arkadaşa da verdiği fikir için de teşekkür ediyorum.
    Sedatcet arkadaş benzin sarfıyatın şehir içi harcamaların ilk günler bu kadar yüksek gözükebilir buda ortalama yakıt harcamaların şehirler arası yollarda azalacağandan bilgisayarda gördüğün rakkamıda aşağıya çekecek . Bagaj konusunda çok haklısın , bagaja konan malzemeler içerisinde gezip duruyor. Torpido içi aydınlatma işinide iyi çözmüşsün fakat elektriği nereden alıyorsun yoksa pillemi çalıştırıyorsun bilgi verirsen seviniriz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Arkadaşlar 3 gün önce Honda City aracım ile maddi hasarlı tarafik kazası geçirdim. 2.viteste son gaz, bir araca çarptık. Allah'a şükür yaralı yok; ancak tuhaf olan o hızlarda tahminim 40 km. hızda hava yastıkları niye açılmadı? Emniyet kemeri takılı değildi acaba ondan mı yoksa hava yastığında sorun mu var açıkçası bilemiyorum. Bunun peşini bırakmam gibi. Gerekirse tazminat davası açarım. Yakında aracın kazalı fotoğraflarını koyacağım. O hızda bir çarpış için araç sanki çok zarar gördü gibime geldi. Allah size böyle bir kaza yaşatmasın, inanın çok zor.


    Geçmiş olsun. En azından yaralı olmadığı için şükretmek lazım.

    Hava yastıkları ile emniyet kemeri arasındaki ilişki hakkında muhtelif söylentiler var. Benzer olarlarda bazı markaların servislerinin "kemer takılı değilse hava yastığı açılmaz" şeklinde ifadeleri olduğunu söyleyen arkadaşlar var ancak bunun tam aksini söyleyenler de var. Belki markaya/modele göre değişiyordur.

    Tazminat davasından sonuç alınabileceğini sanmam çünkü herşeyden önce neyin tazminatını isteyeceksiniz? Çok şükür hiçbirinizde bir şey yokmuş, airbag açılmadığı için psikolojim mi bozuldu diyeceksiniz? Airbag-kemer ilişkisi varsa zaten haksız duruma düşersiniz, yoksa da hız düşüktü falan deyip (gerçi 30 km/s hızda açılması gerekiyor galiba) yine sıyrılırlar bence. Ayrıca City'nin kaportasının sağladığı iddia edilen darbe emme özelliği yüzünden açılmadı da denilebilir.

    Darbe emme dedik de bu zaten aracınızın beklenenden fazla hasar görmesinin sebebi muhtemelen. Honda ince kaporta sacı kullanıp bunu darbe emme diye sunuyor (günahlarını almayayım, belki doğru bir uygulamadır) ama sonuçta olan bizim kaportaya oluyor. Gerçi şasenin sağlam olduğuna kuşku yok ama sırf bu yüzden araçlar serviste normalden çok daha fazla süre kalıyor.

    40 km/s için fazla hasar aldık diyorsunuz da 2.vites tam gaz iken süratin 40 km/s'den fazla olması gerekmez mi? 2.viteste 60 km/s hıza fahatlıkla çıkabilirsiniz. Ayrıca çarptığınız yer duvar falan değil başka bir araç. Diğer aracın hareket yönü çok önemli. Hatta araç dursa bile herhangi bir hızla duran araca çarpmak da duvara çarpmaktan daha az tehlikeli. Yine de verilmiş sadakanız varmış. 40 km/s hızda emniyet kemeri ve airbag olmadan hiç yaralanmamak sevindirici. Çok geçmiş olsun.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: guldam

    cancin 965 arkadaşa cevap vermek istiyorum, cruise control yani hız sabitleyici malesef citylere takılmıyor. Ancak bu söylediğim durum 97modele kadar olanlariçin geçerli 98 modeller hakkında bilgim yok fakat farklı olacağını sanmıyorum Ağustos ayında Aydın servisinde 10000 lik bakımı yaptırırken servisten aldığım bilgi bu.



    İnternetteki bir kaç satılık ilanında hız sabitleyici olduğu söylenen Jazz'a rastladım. Ya donanım şişirdiler ya da gerçekten takılabiliyor. Jazz'a oluyorsa City'ye de olur zaten. Piyasada universal hız sabitleyiciler satılıyor. Servisler böyle konularda birşey yapmaktan imtina edebiliyorlar ama uygulayan bir firmadan bilgi alınabilir. Corsa'da bu işlem çok basit ve ucuz olmasına rağmen Opel'de bile takılmaz diyen servisler var. Galiba yetkili servis başına iş açmak istemiyor.

    Farklı servislere sorun. Hepsi sözbirliği edercesine takılmaz derse yapacak bir şey yok çünkü dışarıda taktırsanız bu sefer de garanti konusunda sıkıntı yaşarsınız.




  • Orjinalden alıntı: city35

    "v.duman" kardesim bu cok ilginc oldu bende cok sevdim goren bir iki arkadasta bunu cok guzel buldu. halen elimde bir parca var sana yetecek kadarını istersen postalıyabilirim. sende yapar ve buraya resimlerini koyarsın bizde senin el isciligine bakarız. Soyleki;

    4 sene izmirde okudum.çok güzel bir şehir. özledik oraları. güzel şehire güzel bir amblem olmuş.eline sağlık.
    o kırmızı deseni oto aksesuarlarda bulabilirmiyim. Size zahmet olur istersem diye düşünüyorum. gece ışıkta parlıyormu.reflektör özelliği var gibi duruyor.İzmire güzelyalıya selamlar.
  • sahlan çok çok geçmiş olsun. Size bir şey olmasın inşaallah.Hava yastığı olayı ilginç.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sedatcet

    Selam Arkadaşlar,

    Benim citym 2008 comfort otomatik G.gri. Merak ettiğim baı hususlar var,izlinizle sıralamak istiyorum.

    1- Bu 2008 lerdeki direksiyondan kumandalı cd sadece elite modelinde mi var, yoksa comfort içinde geçerli mi?
    2- Bu konuyla ilgili bir arkadaş Hondaya mail atıp durum hakkında bilgi alacaktı, belkide çözüm bulacaktı, gelişmeler ne durumda?
    3- Aracımı 12 Eylülde aldım, şuan 982 km de ve ortala 9,9 litre diyor. Bu ne zaman 7lt seviyelerine düşer, ben bu konuyla ilgili ne yapmalıyım?
    4- Demir BÜKEY ileri sürücülük eğitimine katılan bir arkadaş vardı, bu eğitimin faydasını gördü mü? Bu eğitim sırasında citysiyle neler yaptı, Kaç paraya mal oldu, tavsiye eder mi?
    5- Comfort modelde yan aynalar açılı değil, bunun açığını nasıl gideriyorsunuz?
    6- Bagajımız süper ama içinde bişeyleri tutturacak bağlantı yerleri yok, ne yapabiliriz?
    7- Torpidoda aydınlatma yok, oraya pilli led bir lamba bağladım çok ciks oldu resmini eklerim.

    Ayrıca,
    Ben aracımı elite almadığıma pişman oldum, 27200 'e aldım, (gerçi param zaten bu kadardı) herkese elite almalarını tavsiye ediyorum, araca paspas arayanlar için söylüyorum karfur dan (carrefour) 35YTL ye aldım bej ve tam oldu, renkte tam uydu..






    sorularının bazılarına ben cevap veriyim..

    1: 2008 comfortlarda da özellikle eylül sonlarında üretilenlerde direksiyondan kontrollü müzik sistemi var. eğer seninki 2008 olmasına rağmen yoksa muhtemelen ellerinde kalan 2008leri vermişlerdir.
    2:bu konuyla ilgili hondaya attığım mailler sonucunda bu donanım değişikliği ile ilgili bişey yapamaycaklarını söylediler. dış kaportada çok büyük değişiklik olmadığı sürece bişey yapılamazmış.ama ben yine de kanuni haklarımı değerlendiricem.bence direksiyondan kontrollü müzik sistemi önemli bir ayrıntı.
    6:bagaj içi ağlar honda sitesinde extra aksesuar olarak satılıyor ama dışardan yaptırsan daha uyguna bulabilirsen bence..
    7:resimleri bekliyoruz..


    sahlan arkadaşımıza da geçmiş olsun.kanuni hakları konusunda sonuna kadar zorlamasını öneririm. sonuçta airbag şartlarını iyi gözden geçirmek lazım eğer eksik bir durum varsa teknik anlamda araca yönelik hakkımızı aramalıyız çünkü bizi koruduğunu düşünerek bu araçları alıp kullanıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ferdi -- 1 Kasım 2007; 11:39:11 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Arkadaşlar 3 gün önce Honda City aracım ile maddi hasarlı tarafik kazası geçirdim. 2.viteste son gaz, bir araca çarptık. Allah'a şükür yaralı yok; ancak tuhaf olan o hızlarda tahminim 40 km. hızda hava yastıkları niye açılmadı? Emniyet kemeri takılı değildi acaba ondan mı yoksa hava yastığında sorun mu var açıkçası bilemiyorum. Bunun peşini bırakmam gibi. Gerekirse tazminat davası açarım. Yakında aracın kazalı fotoğraflarını koyacağım. O hızda bir çarpış için araç sanki çok zarar gördü gibime geldi. Allah size böyle bir kaza yaşatmasın, inanın çok zor.



    Öncelikle geçmiş olsun 1.5 ay falan oldu işte bende senin gibi maddi hasarlı bir kaza yaptım senin mesajında belirttiğin gibi benimde kaza anında hava yastıkları açılmadı takriben aracın hızı 40-50 falandı viraj dönüşünde arabanın arkası kayınca toparlayamadım ve bariyere vurdum aracıma 4.500 ytl masraf çıkarttılar kasko bunu karşıladı sonrasında servis elemanlarına sormak hiç aklıma gelmedi arbayla uğraşmaktan hatta mersin servisiyle problemlerim olunca adanaya götürdüm aracı, sonrasında aslında (kendi fikrim) açılmamasında darbeden kaynaklanan hasar boyutunla bağlantılı benim aracımadaki darbe sadece kaporta ama radyatörde denemiyecek kadar hafif bir ezik vardı.Kazadan sonra biraz ürkeklik yaşanıyor, bununla geşmiş olsun..
    Saygılarımla..

    ELİTE CVT GÜMÜŞ 2007 MERSİN




  • Teşekkür ederim arkadaşlar! Moralim çok bozuktu. İşte kaza fotoğraflarım... Allah'a sonsuz şükürler olsun, canımıza bir şey olmadı. Allah sizleri kazadan, beladan korusun.
    http://img466.imageshack.us/img466/1214/imgp0522gm3.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/6990/imgp0526em1.jpg




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Teşekkür ederim arkadaşlar! Moralim çok bozuktu. İşte kaza fotoğraflarım... Allah'a sonsuz şükürler olsun, canımıza bir şey olmadı. Allah sizleri kazadan, beladan korusun.
    http://img466.imageshack.us/img466/1214/imgp0522gm3.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/6990/imgp0526em1.jpg



    çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın ama kulaktan duyma bir bilgiye göre hava yastıklarının açılmasının 60km/h hız ve üzerinde devreye girdiğini duymuştum bana biraz garip gelmişti ama belki bu sebebten olabilir tekrardan çok geçmiş olsun




  • Çok hızlı olmayan bir çatmada dahi bu görüntünün ortaya çıkması üzücü.gerçi kabortanın ince olduğunun biliyoruz ama. Ön tampon ve kaput kötü gözüküyor, başkaca da bir hasar yok gibi. Hava yastıklarının açılmamış olması ilginç. bu konu araştırmaya değer. Tekrar geçmiş olsun.

    quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Teşekkür ederim arkadaşlar! Moralim çok bozuktu. İşte kaza fotoğraflarım... Allah'a sonsuz şükürler olsun, canımıza bir şey olmadı. Allah sizleri kazadan, beladan korusun.
    http://img466.imageshack.us/img466/1214/imgp0522gm3.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/6990/imgp0526em1.jpg




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahlan

    Teşekkür ederim arkadaşlar! Moralim çok bozuktu. İşte kaza fotoğraflarım... Allah'a sonsuz şükürler olsun, canımıza bir şey olmadı. Allah sizleri kazadan, beladan korusun.
    http://img466.imageshack.us/img466/1214/imgp0522gm3.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/6990/imgp0526em1.jpg

    öncelikle geçmiş olsun .
    resimlere bakılırsa hızın 40 km/h tan daha düşük bence
    20- 30 km/h civarındadır.
    birde frenli veya frensiz nasıl oldu bilmimiyorum ama pek hızlı çarpmamışsın bence.
    birde lastik niye patlamış anlamadım.
    geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l_a_b -- 1 Kasım 2007; 17:38:07 >




  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.