Şimdi Ara

LG AN-WF100 Wireless Dongle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
34.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen aylarda LG 32LD650 model bir TV satın aldım. Malum bu model TV'lerde AnyNet özelliği var. Ancak wireless olarak modeme bağlanabilmesi için LG AN-WF100 Wireless Dongle (Wifi USB Adaptor)'e ihtiyaç var. Ben TV'yi alırken bu adaptör Türkiye'de yoktu, şimdi gelmiş. Teknosa'larda satılıyor. 160TL'ya yakın bir fiyatı var. Adaptör bana gerekli çünkü modemim TV'den çok uzakta, yani kablo ile bağlanma şansım yok. Ancak bu adaptöre bunca parayı vermeden önce netleştirmeye çalıştığım bir husus var ki ne LG, ne Teknosa, ne de internet üzerinden yaptığım araştırmalardan tam bir sonuç alamadım. Ben adsl modemime (Lynksys) wifi bağlayacağım cihazların MAC adreslerini tanımlıyorum ki, bu şekilde şifrem kırılsa bile dışarıdan başka bir cihazın benim modemimi kullanması mümkün olmuyor. Ancak bahsettiğim bu USB adaptörün MAC adresini nereden, nasıl bulacağımı kimse bilmiyor. Yabancı bir sitede içindeki bir etikette yazdığı söylenmiş ama bu bulabildiğim tek bilgi, doğrulaması yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.







  • Sayın binbaşım sizin için araştırmaya çalıştım ama bende hiçbir sonuca ulaşamadım LG servisi aradınızmı onlar yardımcı olabilir sanırım kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim. LG, Teknosa (ürünün satıldığı yer) aramadığım yer kalmadı. Ürünün içindeki etikette yazar deniyor ama kimse emin olamıyor. O kadar para veririm, birde içinden çıkmazsa o zaman fena işte.
  • LG Amerika ile yaptığım yazışmalar ve Suadiye Teknosa'nın da yardımlarıyla kendi sorumu kendim çözdüm. Herkeze de yardımcı olması ve kayıtlara geçmesi için buraya da yazıyorum. Öncelikle MAC adresi, IP adresi bilgileri dongle üzerine yapıştırılmış küçük bir etikette yazıyordu. Buradaki kombinasyonu modemime girdim. Daha sonra dongle'ı TV üzerindeki USB yuvasına yerleştirdim ve Network menusunden gerekli ayarlamaları yaptım. Ayarlamalar sonunda beliren ekranda da aynı MAC ve IP adres doğrulamasını gördüm. Ve artık AnyNet'teyim. Şimdilik gayet sorunsuz çalışıyor. Çekimide bence yeterli. YouTube'daki videoları vs teklemeden seyredebildim. Yalnız DİKKAT, bu cihaz ile sadece LG AnyNet'in desteklediği sitelere erişim sağlıyabiliyorsunuz. İnternette surf yapamıyorsunuz. Kolay gelsin.
  • bu alet ile ürün için güncelle yapmak mümkün mü , ayrıca ağ üzerindeki bilgisayara bağlanabiliyor musunuz ?
  • LG 42LV5500 sahibiyim ve Airties 2410 adaptör ile SORUNSUZ bağlanıyorum...web'de ararsanız 60 TL'ye satıldığını göreceksiniz....

    http://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-airties-air-2410-kablosuz-ag-adaptoru-fiyati,070721.html
    http://www.cimri.com/airties-air-2410-300-mbps-kablosuz-usb-adaptor




  • slm arkadasım az önce dogubank ın karşısındaki lg bayiinden lg an-wf 100 wifi usb adaptorü 60 tl ye aldım.
  • alpin ve nitrocen çok sağolun beni dertten kurtardınız..
  • Merhaba herkese bende dün LG 42LW650S aldım bu LG AN-WF100 Wireless Dongle dan bende almak istiyorum.

    Nitrocen LG nin kendi bayisinden mi aldın bu ürünü ve orjinaldir sanırım çünkü teknosa bunu 159 TL ye satıyor.
  • Bu adaptörler halen kampanyada sanırım, yarı fiyatına satılıyor. Halen ihtiyacı varsa fiyatları çıktıklarından beri en iyi ve düşük seviyesinde şu aralar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Bu adaptörler halen kampanyada sanırım, yarı fiyatına satılıyor. Halen ihtiyacı varsa fiyatları çıktıklarından beri en iyi ve düşük seviyesinde şu aralar.

    Mesela nerede var ben bulamadım. Var diyor ama vatan da ve diğer bir sitede stok yok diyor.
  • Teknosa'ya baktın mı?
  • bende arıyorum ama fiyatlar uçuk. 149 tl sanırım teknosada. Doğubanktan alan arkadaş kasım ayında çok iyi fiyata almış. Acaba hala var mıdır? Oralara yolu düşen varmıdır? Fiyat sorsada ona göre gitsek çok iyi olurdu. Anadolu yakasında oturuyorum çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAT007 -- 27 Aralık 2011; 12:01:24 >
  • vatan pc den 55 tl 12 taksite aldım hala varmı bilmiyorum.bi araştırın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasif@

    LG Amerika ile yaptığım yazışmalar ve Suadiye Teknosa'nın da yardımlarıyla kendi sorumu kendim çözdüm. Herkeze de yardımcı olması ve kayıtlara geçmesi için buraya da yazıyorum. Öncelikle MAC adresi, IP adresi bilgileri dongle üzerine yapıştırılmış küçük bir etikette yazıyordu. Buradaki kombinasyonu modemime girdim. Daha sonra dongle'ı TV üzerindeki USB yuvasına yerleştirdim ve Network menusunden gerekli ayarlamaları yaptım. Ayarlamalar sonunda beliren ekranda da aynı MAC ve IP adres doğrulamasını gördüm. Ve artık AnyNet'teyim. Şimdilik gayet sorunsuz çalışıyor. Çekimide bence yeterli. YouTube'daki videoları vs teklemeden seyredebildim. Yalnız DİKKAT, bu cihaz ile sadece LG AnyNet'in desteklediği sitelere erişim sağlıyabiliyorsunuz. İnternette surf yapamıyorsunuz. Kolay gelsin.

    Hocam bu anlattıklarını resimle göstermen mümkün mü? ben hala bağlanamadım.




  • 32lw5500 de airties 2410 çalışır mı? Deneyen varsa paylaşırsa seviniriz.
  • Merhaba,

    LG AN-WF100'ü Teknosa'dan 59 TL'ye aldım. Vatan'da 47 TL idi ama stoklarında görünmüyordu.

    Televizyona bağlaması da oldukça basit: Home --> Ağ ayarları --> Ekrana gelen 3 seçenekten ilki --> (varsa) SSID ve internet şifresi

    Şuan televizyonun yanında olmadığım için hatırlayabildiğim kadarıyla yazdım.

    Kolay gelsin.
  • wf100 ile dlna bağlantısı nasıl yapılıyor? Ben laptop üzerinden tv ye görünü aktarabilrmiyim. Media plaer de bu özellik var diye biliyorum ama nasıl çalıştıracağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: croscarmallose

    wf100 ile dlna bağlantısı nasıl yapılıyor? Ben laptop üzerinden tv ye görünü aktarabilrmiyim. Media plaer de bu özellik var diye biliyorum ama nasıl çalıştıracağız.

    Model nedir? Kutusunun içinden Nero CD çıkması lazım onu yükle bilgisayara. Smart TV olan modellerde bunu yapabiliyorsun ancak yüksek bandwidth filmler için 54mbps yerine 150mbps modem lazım oluyor izlerken.
  • merhabalar... evimde sabit bir internet hattı yok...
    net'e 3g'li akıllı telefonumu modem olarak kullanmak suretiyle kablolu yada kablosuz olarak bilgisayardan bağlanıyorum....
    ( herhangi ara bir program kullanmadan widows otomatik olarak görüyor )

    sorum şu; 3g'li telefonumun internetini kablolu yada kablosuz olarak televizyonuma ( LG LW 5500 ) bağlayabilirmiyim.....
    veya LG AN-WF100 Wireless Dongle ile internet bağlantısı sağlayabilirmiyiz....
    bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer.....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.