Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
wireless'ıma 14 haneli WPA şifre koydum.Dışardan bağlantı mı kullanabilirler mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> wireless'ıma 14 haneli WPA şifre koydum.Dışardan bağlantı mı kullanabilirler mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sezginarslan

5 Aralık 2005; 23:28:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar modem ayarımda WPA ile 14 haneli şifre oluşturdum.Modemim de 24 saat açık duruyor.Acaba dışardan benim bağlantımı kullanabilirler mi?Şüpheleniyorum çunku kotamın kullanmadıgım halde bir hayli artmış oldugunu gordum.Ayrıca WPA dısında farklı şifrele yontemleride wardı ama acıkcası tam olarak anlamıyorum we wPA yı sectim.Yardımcı olursanız sevinirim cunku kotayı aşmaktan cekiniyorum.

inadinadadas

12 Aralık 2005; 12:07:11 

quote:

Orjinalden alıntı: sezginarslan

Arkadaşlar modem ayarımda WPA ile 14 haneli şifre oluşturdum.Modemim de 24 saat açık duruyor.Acaba dışardan benim bağlantımı kullanabilirler mi?Şüpheleniyorum çunku kotamın kullanmadıgım halde bir hayli artmış oldugunu gordum.Ayrıca WPA dısında farklı şifrele yontemleride wardı ama acıkcası tam olarak anlamıyorum we wPA yı sectim.Yardımcı olursanız sevinirim cunku kotayı aşmaktan cekiniyorum.

kullanamazlar herhalde iyice emin olmak istiyorsan MAC Filter kullanmayıda dene kesin çözüm

ideal ruhlarda gurbet bir balayıdır bilene...
bilgisayars

2 Şubat 2006; 1:49:43 

SSID YI KAPA MAC FILTER YAP

BİLGİSAYARS
DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ!!!
1 HAFTA İÇİNDE BİZDEN DÜŞÜK FİYAT BULURSANIZ FARKI İADE EDİYORUZ (ÜRÜNLERİN TÜMÜ DISTRIBUTOR GARANTİ BELGELİDİR)
msn/mail: bilgisayars@bilgisayars.com
ALSANCAK ŞUBE 0232 465 26 65
KONAK ŞUBE :0 232 489 88 87
İZMİR
www.bilgisayars.com
Richy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Şubat 2006; 3:37:26 

MAC FILTER + 128Bit WPA
Yan daireye Kevin Mitnick taşınsa o bile kıramaz

Richy, 5 yıldır kullandığı N-Gage'ini satışa çıkarıyor: http://forum.donanimhaber.com/m_17150134/tm.htm

Atanatana.com | Intel Core 2 Duo 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
bykanca

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Şubat 2006; 4:44:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Richy of Istanbul

MAC FILTER + 128Bit WPA

Arkadaşa katılıyorumki olayı zaten tek başına mac filter bitirir.Ötekini yapmasan bile olur.Çünkü mac adresleri hiçbizaman değiştirilemez.Hangi makinelerin mac adreslerini tanımlamışsan onlar girebilir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarilincasana -- 2 Şubat 2006 4:45:07 >

Richy

2 Şubat 2006; 18:39:16 

quote:

Orjinalden alıntı: sarilincasana

quote:

Orjinalden alıntı: Richy of Istanbul

MAC FILTER + 128Bit WPA

Arkadaşa katılıyorumki olayı zaten tek başına mac filter bitirir.Ötekini yapmasan bile olur.Çünkü mac adresleri hiçbizaman değiştirilemez.Hangi makinelerin mac adreslerini tanımlamışsan onlar girebilir sadece.

evet ama giden/gelen veri şifrelemezse çeşitli donanımlarla havadaki bilgilere ulaşabilirler. modeminize giremezler ama veri güvenliği için WPA şart

Richy, 5 yıldır kullandığı N-Gage'ini satışa çıkarıyor: http://forum.donanimhaber.com/m_17150134/tm.htm

Atanatana.com | Intel Core 2 Duo 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
muya123

2 Şubat 2006; 19:56:31 

quote:

mac adresi değişilemezmi demişiniz))))))
mac korumasına pek güvenmeyin bence
Netstumbler programı ile çevrenizdeki alıcılarda dahil tüm yayında olanları görürsünüz ordan alırsınız aynı mac numarasını kendi alıcınıza şifreleme yoksa pat içerdesiniz
ayrıca wep falanda kırılıyor onunda programları var
ama wpa en zor kırılması olan wpa şimdilik en güvenlilerden (nede olsa Cia fbi komşunuz değil)ama siz şifreli olsun olmasın havadan bilgi yollarsanız günün birinde wpa da kırılır
mac adresi korumasına pek güvenmeyin ama wpa ya güvenebilirsiniz (en önemlisi o)

www.yararwebdesign.com
.....................................
panorama da uzman kalite
uguler1

12 Ağustos 2007; 16:05:52 

wep şifreleme 10 dakikada kesin bir şekilde kırılabiliyor.(ben denedim) mac filtresini aşmak da çok kolay ağa bağlanan bir bilgisayarin mac adresini kullanıyorsunuz.(mac adresi çok kolay değiştirilebiliyor.) şu anda wpa en güvenlisi ama o da çözülebiliyor ama çok uzun zaman alıyor. ağda trafiğin çok olması gerekiyor.

_welldone_

12 Ağustos 2007; 21:37:58 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2007; 23:11:22 

varsa WPA2 yoksa WPA... gerisi hikaye
kaynak isterseniz gösterebilirim (ama göstermem )

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri

ThisisaNightmare

13 Ağustos 2007; 2:24:00 

şifren
ahmethasanmemo gibi birşeyse kullanılmaya çoktan başlanılmıştır.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Akinci

14 Ağustos 2007; 0:22:45 

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

şifren

Aynen katılıyorum.
g%tr!ae43()% gibi bir şifreyse kırlması imkansız gibi.

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

_welldone_

14 Ağustos 2007; 1:15:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

şifren

Aynen katılıyorum.
g%tr!ae43()% gibi bir şifreyse kırlması imkansız gibi.

imkansız gibi,imkansız degil

bkz:nothing is impossible

Akinci

14 Ağustos 2007; 11:33:43