Şimdi Ara

Auris Turbo Sorunu yardimlarinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracimla (2007 Auris D4D) dun 4. vites de 4000 devirde giderken birden guc kaybi oldu sonra anladim ki turbo calismiyor acaba turbo bozulmus mudur yoksa ufak bi sorun mu dur aracim daha 62000 km de ve bekimlarini duzenli yaptirdim.Yardimlarinizi acilen bekliyorum.



  • Bir vınlama sesi var mı? Servise giderseniz hemen o turboyu değiştirecek ve de size 1600 lira gibi bir fiyat çıkaracaklardır.Tabi teşhis için gidebilirsiniz de...
    Forumda turbo tamiri ile ilgili bir konu vardı. Bulunduğunuz şehirde var mı bilmiyorum ama bu işi yapan sanayide dükkanlar oluyor. Eğer değiştirme gerekliyse de daha ucuza maalolur.
  • aracim cok hantallasti ve 2800-3000 devire yaklastikca arac horulduyo birde o turbo sesi de yok. Aracin hic bir ariza lambasi yanmiyor. Cevabiniz icin tesekkur ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrain -- 25 Mayıs 2011; 10:16:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afrain

    Aracimla (2007 Auris D4D) dun 4. vites de 4000 devirde giderken birden guc kaybi oldu sonra anladim ki turbo calismiyor acaba turbo bozulmus mudur yoksa ufak bi sorun mu dur aracim daha 62000 km de ve bekimlarini duzenli yaptirdim.Yardimlarinizi acilen bekliyorum.



    servis bakımlı ise tekrar servise gidip kontrol ettirmeniz daha sağlıklı olacağı kanatindeyim, belliki turbo ile ilgili bir sıkıntınız var... çıkacak masrafa göre servis yeda özel servis düşünebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.