Şimdi Ara

Modern Warfare 3'ün İlk Videosu Bu Sabah Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Evet, artık beklenen an geldi, 23 Mayıs'ta Call of Duty: Modern Warfare 3 ile ilgili bir şeylerin olacağına kesin gözüyle bakılıyordu ki Infinity Ward yetkililerinden Rob Bowling az önce Twitter'dan yaptığı şu açıklamayla kafamızdaki soru işaretlerini tamamen sildi:

“Modern Warfare 3'ün dünya premieri olacak ilk oynanış videosu bu gece NBA Batı Konferansı Finallerinde saat 6 pm PT'de yayınlanacak."

Bu bizim saatimize göre 24 Mayıs sabahı saat 4:00 am'e denk geliyor. Hem bu keyifli maçı hem de ilk Modern Warfare 3 videosunu izleyerek 1 taşla 2 kuş vurabilirsiniz.

8 Kasım'da çıkacağı belirtilen Modern Warfare 3, Activision'un Call of Duty serisindeki en yeni halka olacak. Çok kalabalık bir bekleyen kitlesine sahip olduğunu söylememe bile gerek yok.

• Harika bi haber bu.. arkadaşlar grafikler konusunda battlefield 3 daha iyi olabilir ama emin olun modern warfare 3 süper bi oyun olucaktır.Yani adamlar eşşek değilya o kadar satış yaptılar hollywood filmlerini geçtiler ona göre bi oyun yaparlar yeni grafik motoru kullanmıyolarmış ama eskisinide öyle bırakmazlar süslerler biraz zaten senaryo modunda COD her türlü alır.
  • çok güzel haber
    bekliyoruz
  • desenize uyku yok bugün:D
  • maç ntv sporda izlerim belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoSt_Jack

Harika bi haber bu.. arkadaşlar grafikler konusunda battlefield 3 daha iyi olabilir ama emin olun modern warfare 3 süper bi oyun olucaktır.Yani adamlar eşşek değilya o kadar satış yaptılar hollywood filmlerini geçtiler ona göre bi oyun yaparlar yeni grafik motoru kullanmıyolarmış ama eskisinide öyle bırakmazlar süslerler biraz zaten senaryo modunda COD her türlü alır.

adamlar eşşek değil ama müşterileri eşşek yerine koymayı çok iyi biliyorlar
  • eşşeğin biri üzerine alınmış şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emulert

eşşeğin biri üzerine alınmış şimdiden

terbiyesizlik etme
  • hadi hayırlısı inşallah güzeldir..
  • bakıcaz artık "hoş ayrıntılar"ın nasıl olduğuna :)
  • Bekliyorumm :D
  • Yine bir Amerikan "kahraman" grubu "kötücül" Ruslara karşı. B-b-b-b-booooring
  • NBA izlerken videoyada bakarım 4te :D
  • Olayı hala grafik olarak görenler olması acı bence.Directx 11 destekli 6950 var bf serisini pek sevdiğimi söyleyemem hiç oynamadım gibi bir şey bf 3 ön siparişini verdim bekliyorum ama oynanabilirlik olarak mw 3 daha iyi olacaktır.Onuda alacağım multisi özellikle çok sarıyor.Fanboyluk yapmaya gerek yok

Bu arada crysis 2 reklamını gördüm ne fail bir oyun yahu orjinal aldım ama multiye korsanlar felan giriyor.Bakın black opsa dedicated bile açamıyor herkes
  • sorun zaten senaryosunda değil grafiklerinde :)
  • Ayıptır sorması sizin saate göre 04am kaç oluyor ben sizin orada yaşamıyorum .Hey allahım BSC... yine eksi...-_- 04.00 a.m kaç koluyor beyler
  • Oldu, sabahın 4'ünde kalkıp izleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni oyunun modern warfare 2'e çok benzeyeceğini düşünüyorum..umarım yanılıyorumdur..
  • Müthiş bir haber.

Bu kadar kısa süre içersinde oynanış videosunun gelmesi harika.
  • Yeni motor çıkarmaya gerek yok adamlarda haklı nede olsa daha süzülecek milyonlarca sazan var.Şimdi cod fanı arkadaşlar eksiye boğar ama artık kendileri de kabullenseler iyi olacak bunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.