Şimdi Ara

Aracımı değiştiricem, volvodan anlayanlar girsin içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılmaz bir gün yaşadım, ve çok büyük bir karar almak üzereyim. Arkadaşla okula gittik bugun sınava girmek için, onun arabasıyla gittik. Kendisinin arabası Volvo S60R.

Eskişehir yolunda Audi TT bize artislik yaptı, arkadaşım alaycı bir şekilde ben yerim lan bunu istesem dedi. Bende tabi bilmiyorum s60R nin ne biçim bir makine olduğunu, hadi lan ordan abartma dedim, neyse cidden inanmiyodum, yemeğine iddaya girdik arkadaşla. Bu bir bastı gaza, aman tanrım o ne biçim bir kalkış, audi TT peşimizden geldi, ama fark o kadar büyüktü ki, yetişemedi bile. Sonra öğrendim ki, bu s60r ler 300 beygir miş, valla bilmiyordum.

Şimdi ben taktım bu arabaya, o zevki yaşadıkdan sonra, gerçekten özendim. İlanlara baktım, 2004 model hepsi ikinci elde olanlar. Temiz olanını bulursam mutlaka şu an imzamdaki aracımı satıp bunu alcam. Merak ettiğim şey şu, bu S60R ların kronik sorunu var mı?

• ben olsam mercedes'den vazgeçmezdim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

ben olsam mercedes'den vazgeçmezdim ;)

:))) Bu motorla bir yere kadar, allahdan ikinci el piyasası iyi, anında satarım. Bıktım otobanda, BMW lerin beni yemesinden :)
  • vay be adamlardaki hayata bak bende size özendim şimdi helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

300 hp mi of.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hatasiz-volvo-s60r-49278504/detay/

bu fena gözüküyor.

Lakabı killer in disguise zaten :) Kapışcağın adamlar ciddiye almıyor, volvo s60 nasıl olsa diye. 0-100 hızlanması 5.6 saniyeymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 23 Mayıs 2011; 15:54:37 >
  • her gördüğün sakallıyı dede sanmayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S60 - T5 260bg.
    O da çok fena, çok...
  • Kronik bir sorunu yok yalnız motoru turbolu oldugundan temiz kullanılmış olmasına dikkat et 200 bin civarında motor rektefiye isteyebilir ona göre kmsine bak alırken ben 2 yıl s40 t4 200 hp kullandım 194000 de motoru yağ yakmaya başladı 200.000 de sattım 14 bin tl ye :)
  • Anlaşılan yaş gençsin, ailede de para bol.O zaman güçlü bir Bmw al .Yarın bir gün başka arkadaşının arabasına binip ona heveslendiğin zaman bu volvoyu satman zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Anlaşılan yaş gençsin, ailede de para bol.O zaman güçlü bir Bmw al .Yarın bir gün başka arkadaşının arabasına binip ona heveslendiğin zaman bu volvoyu satman zor olur.

Aynen. Ben yazacaktım buna benzer birşey, hızlı çıktın benden.
  • quote:

Anlaşılan yaş gençsin, ailede de para bol.O zaman güçlü bir Bmw al .Yarın bir gün başka arkadaşının arabasına binip ona heveslendiğin zaman bu volvoyu satman zor olur.

Bu kadar yüksek performanslı BMW çok daha pahalıdır, 100 bin den aşağı bulamam bence. Onu verecek kadar zengin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 23 Mayıs 2011; 16:27:32 >
  • İlandaki araca bayıldım.
  • s60r de kararlı mısın?
  • Kesinlikle problemsiz bir araç Beygir sayısına felan bakmak Prins takıp ekonomide yapılıyor tüpe uygun motora sahip.Kronik dediğin için yazıyorum abuk subuk zorlamalarda yağ yakma problemi olabilir almadan önce araştır istersen.

Bu arada 300 beygir,içi dışı temiz bu kadar güzel arabayı volvodan başka markada bu kadar ucuza bulamazsın

Gaza yüklenmek ara sıra yapılırsa tat verir durmadan aynı hazzı alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 23 Mayıs 2011; 18:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Bu kadar yüksek performanslı BMW çok daha pahalıdır, 100 bin den aşağı bulamam bence. Onu verecek kadar zengin değilim.

2001-2003 model BMW 330i ya da 2000-2003 model Mercedes C320 bakabilirsiniz.
  • Mercedesin kaç model bilmiyorum tabi, ama ben olsam onu satıp yeni S60 T5 almayı düşünürdüm, 2.0 240 beygir, hem yeni kasa hem sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo'

Kesinlikle problemsiz bir araç Beygir sayısına felan bakmak Prins takıp ekonomide yapılıyor tüpe uygun motora sahip.Kronik dediğin için yazıyorum abuk subuk zorlamalarda yağ yakma problemi olabilir almadan önce araştır istersen.

Bu arada 300 beygir,içi dışı temiz bu kadar güzel arabayı volvodan başka markada bu kadar ucuza bulamazsın

Gaza yüklenmek ara sıra yapılırsa tat verir durmadan aynı hazzı alamazsın

İşte aradığım cevap buydu
    İçimi çok rahatlattın :))))

Volvo elegantlığıyla + 300hp turbo, düşünmek bile insana orgazmdan daha büyük bir haz veriyor. Bide tüpe uygunmuş motoru, benzin parasını yetiştiremessem tüp de taktırım, hiç kompleksli değilim bu konularda zaten

O kalkışı hiç unutamıcam, kafam iyi sandım bir anda, diyorum bildiğin s60 bu, noluyoruz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 23 Mayıs 2011; 18:29:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

E39 M5 BMW nin ürettiği en iyi araçlar sıralamasında ilk 3 tedir

Aracımı değiştiricem, volvodan anlayanlar girsin içeri :)

400 HP saf güç isteğe göre chip filtre vs vs ile 500 hatta turbo gibi uygulamalarla sanırım 600 lere dayanır

• Bizim Volvo bölümünden bir mesaj alıntılayayım. Genel anlamda s60 ile ilgili merak ettiklerin için de

http://forum.donanimhaber.com/m_27944013/mpage_1/key_/tm.htm buraya bakabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: alpergalip

Selam, evet böyle bir durum var, başıma gelince araştırmıştım.. Açı Dişli "Angle Gear" denen AWD araçlara mahsus bir parça. Bu parça Volkan.d hocamızında aracında bulunan 2.5 T AWD araçlarda kullanılan bir parça aynı zamanda. Volvo R aracı ürettiğinde aynı işi gören bu parçayı R araçlarda da kullanıyor 2004 te. Ancak araçlar 50.000 KMye gelmeden, sert kullanımlarda daha erken, hemen hepsinde açı dişli problemi yaşanıyor. 2.5T AWD (210hp) araçlarda yaşanmayan bu sorun, R araçlarda neden yaşanıyor diye araştırılıyor ve bu parçanın ciddi yüke maruz kalan bir parça olduğu ve 210HP gücü kaldırabilirken 300HP 420TQ luk bir yükü kaldıramadığı anlaşışıyor. 2007 de sanırım parça revizyona gidiyor. Ve tüm araçlar garanti süresi dolsada "Gizli Ayıp" ilkesi ile garantiden (USA ve Canada da) yeni revize parça ile değiştiriliyor. Ama Türkiyede tabiki, yok ne garantisi, 2 yılınız dolmuş, siz 20.000 bakımını yetkilidemi yaptırdınız vırt zırt diye sallanmış gitmiş. Halbuki Volvo parçayı ödüyor. Ama Müşterisine yardımcı olayım dememiş yani Volvo Tr. Neyse, bu parça 2200 TL tutarında bir maliyeti oluyor. Ben bu konuda sıkıntı yaşadığımda izmirde bir R aracı daha aynı parçayı bekliyordu isvecden :) Parça ikimiz içinde geldi. Yani daha öncede dedigim gibi R araç alacak arkadaşlar, bu parçanın değiştirilip değiştirilmedigini mutlaka teyit etsinler. Eger değiştiyse bunu bir sorun olarak görmeyin, çünkü yepyeni revize parça ile yolunuza devam edeceksiniz, eger değişmedi ise de, mutlaka aracınızın maliyetine 2200 TL ekleyin ona göre pazarlık edin..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.