Şimdi Ara

Yurtlarda hırsızlık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
9.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sene laptop falan götürmeyin diyorlar. Doğru mu

• Hangi yurtta kalacaksın biraz bilgi ver istersen
  • Devlet-özel ?
  • Bende büyük ihtimalle gidersem devlet yurdunda kalırım. Ne gibi tedbir almamız ya da neye karşı temkinli olmamız gerekir? En azından gitmeden bilgi edinmiş oluruz.
  • Yurda bağlı
  • devletse çalarlar taabi götürme.
  • valla yaklaşık 4 aydır yurttayım. Kyk yarı-özel... 3 kişilik odada 2 kişi kalıyoruz. Boş olan yatağın üzerinde duruyor laptopım hep. Allah'a şükür daha hiç bir şey olmadı. Cüzdanlarımız, paralarımız felan hep ortalıkta, bi sorun olduğunu da ne gördüm ne duydum daha... Yine de bazen tedirgin olmuyor değilim. Dikkat etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yarı özelde kalıorum odada yatağn üstünde bırakıom gidiom geldiimde duruo öle
  • tedbirli olmak lazım.
  • arkadaşım devlet yurdunda.gerçi orası kız yurdu ama laptopu 2-3 ay sonra aldık ama dolabına kitliyor sorun yok.yalnız dolabın kilidini makasla kesiyorlarmış anahtarı kaybedince falan.önce odandakileri iyi tanı bence .
  • Devlet yurdunda kalıyorum bende 8 ay oldu tek hırsızlık oldu bir arkadasın 5800 nı calmıslardı 1 hafta sonra yakaladık köseye cektik sonra cocuk okulu bıraktı memleketine döndü.Genellikle olmuyor tabi arada ıstısna oluyor önlem alırsan bısı olmaz
  • 1tencerem 1 fon makinem kase takimi bicak :D .... ufak tefek seyler. ozel yurtdu
    O fon makinem her daim icimde ukte aklima geldikce dellenirim.
  • devlet yurdunda kalacağım bu sene uni kazanırsam. Meraktan sordum böyle olaylar oluyor demişlerdi. Odalar kaç kişilik oluyor.
  • 8 kişilik odalar var giren çıkan belli değil kerhane gibi,kapıda kilit yok tabi laptopu saklayabileceğin bir yer yok en azından balıkesirde böyle
  • içler acısı xd
  • Devlet yurtlarında internet bölümü varmı acaba?İnsanına bağlı diyorum ben.Ben büyük ihtimal seneye eve çıkıcabileceğim arkadaş tanıyana kadar yurtta kalırm o zamana kadarda yurttaki eğer varsa internetten idare ederim..
  • 4 kişilik devlet yurdunda(kyk)kalıyorum.3 senedir laptopu hep götürüyorum hij bişi olmadı.Biraz tedbirli olursan ortada malını bırakmaksan çokta korkmana gerek yok.Tabiki her zaman herşey olabilir
  • özel yurtta hiç problem yaşamadım, bilgisayarım fotoğraf makinem falan hep masamın üzerinde. ama devlette kalan arkadaşlar hep dolapta bırakıyormuş(hiç hırsızlık olayı duymadım arkadaşlarımdan)
  • Hirsizligi ozelde de devlette de yapabilirler. Çevremde ikisinin de örneği var. Yurttan çikarken 2dk ayirip dolaba kilitlemekte fayda var.
  • hırsızlık olur mu bilmem şans o biraz ama bi çok kişi senin laptopda pono izleyip masturbasyon yapacakdır tecrübe ile sabit.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.