Şimdi Ara

Ogame artik bitmiştir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın forum kirliligi yaratmak istemem kişisel sorunlarimdan dolayi Ogameyi birakiyorum..

evet bırakıyorum 4-5 ay önce basladım artik yeter bu oyunu oynamak için acıkcası cok bos zamanın olması lazım yani boş adam olmak lazım siz Ogameciler buna bazılarınız kıza bilirsiniz ama kusura bakmayın..bugune kadar her yastan insanın oynadıgı böyle büyük bir oyuncu kitlesine sahip oyun görmedim..bir defasında bir hocam diyim artik 37 yaşinda kendleri bana anlatiyo gece yarisi eşine tuvalete gidiyorum kandirip filo kaldirmaya gidiyormus boşanmanın eşigindelermiş

artik bıktım cay bahcesinde otururken veya bir cafede acaba filolarıma ne oldu? daldımı biri? maden ne kadar oldu? savaşı kazandımmı? sabah kaltigimda endişe içinde pc basına oturmak tan..

kendime bugun ne yaptim sorusunu soruyorum hiç cevabı, bu her zaman aynı oldu cvp istisnai durumlar haric.
    her 15-20gundede bir yeni evrenler aciyorlar hos olmuyor 2-3 tane olsa tama diyicem.. oyun birbirindn kopuyor gibi geliyolar bu kadar evren aca aca nereye kadar diyorum..birde üniversitede okuyorum ortamdan koptum resmen 4 ay bunlar sabeplerim en önemli sebebim baska bişi onu boşverin

sonucta bu oyunun sonu yok arkadaslar sizinde oyunu bırakmanızı öneriyorum..eger bırakamıyorsaniz multi yapin ceza alirsniz belki birakırsınız sebep olur.

DH bırakmam ama gene burada olacagim:Dhesabımı siliyorum kimseye vermiyecegim noname1553die birine verdik adam emek hırsızı cıktı, istemiyorum artik geri onuda.. NONAME1553 merak etme senin için bir suprizim var. ben unutmusum yaa benim ark var evren 2 de gelcek seni bir araziyaret etcek

nejdeath kardes en cokta bu forumda seninle tartiştik bazeb hakli bazen haksiz idin neyse bosver gene tartişmiyalım kendine ii bak dostum

RUSH,İMGECAN,NEJDEATH.HARRİER,DERKİN kendinize ii bakın ve adını daha sayamadıgım bütün DH\OGAME ciler hoscakalin ii oyunlar sizlere en kısa ürede bırakmaya calişin:D

bu bölüme katkim olduysa ne mutlu bana..copyala yapiştirda olsa dimi nejdeath kardes emek emektir

Ogame artik bitmiştir...

• kaan kardeş gerçekten bırakabildiysen helal olsun sana insanı bağımlısı yapıyor yaw

ben oyuna başlayalı 1 hafta oluyo.

ne diyelim darısı bizim başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpioN-KiNG -- 5 Aralık 2005, 4:22:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScorpioN-KiNG

kaan kardeş gerçekten bırakabildiysen helal olsun sana insanı bağımlısı yapıyor yaw

ben oyuna başlayalı 1 hafta oluyo.

ne diyelim darısı bizim başımıza

en kısa sürede bırak kardes madem yeni başlamıssın ama genede zevkli oyun boş zamanın cok oluyosa oyna derim yoksa hiç oturma basına

• kaan arkadaşım çok haklı boş adamların boş oyunu.Bende bırakmak istiyorum ama kendimi dolduracak işim-gücüm yok.Kaan zaten biliyor ki 7 senede veteriner olamayan adam nasıl dolu olsun.
    Neyse darısı bizimde başımıza.Hiç bir halta yaramayan sonucunda hiç bir şey elde etmediğin bir şeyin peşinde koşuyoruz.Bende zaten bıkmak üzereyim.

Artık 2 günde bir direrim savunma basarım herhalde.Zaten savunmamda güçlü :)
  • offf çok ikna edici bi yazı yaznışsın kaan... acaba ben de mi bıraksam ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

kaan arkadaşım çok haklı boş adamların boş oyunu.Bende bırakmak istiyorum ama kendimi dolduracak işim-gücüm yok.Kaan zaten biliyor ki 7 senede veteriner olamayan adam nasıl dolu olsun.
    Neyse darısı bizimde başımıza.Hiç bir halta yaramayan sonucunda hiç bir şey elde etmediğin bir şeyin peşinde koşuyoruz.Bende zaten bıkmak üzereyim.

Artık 2 günde bir direrim savunma basarım herhalde.Zaten savunmamda güçlü :)

derkin hocam birak yaww bak 7 senen gitmiş O game yüzünden de 1-2 senen gitse kendimi doldurucak işim gücüm yok diyosun kardes dana ne olsun ünide okuyosun bak ne güzel bos zamanını ortamda felan harcaya bilirsin:P bugün okula gittim büyük bir sevinç içinde özlemişim yaa hepsini beni özlemiş bende onlari. Ogameyi bıraktım dedim hepsi sevindiatmosfer yüzü gördüm ohh beee

derkin hocam savunma yapacagim diyosun bosver onuda gec gene aklin orada olacak eskisi kadar olmasa bile en iyisi kopmle sil yada kendin bilirsin senin tercigin sadece bir öneri

• Keske bende bırakabilsem ama olmuyor:(:(:(:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snapshot

offf çok ikna edici bi yazı yaznışsın kaan... acaba ben de mi bıraksam ???

ilerde aynen burada oldugu gibi basını duvarlara vurmak istemiyosan şimdiden bırak derim sana kardes..eger cok cok bol zamann varsa oyna
  • bir kişinin daha kurtuluşa ermesi ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

bir kişinin daha kurtuluşa ermesi ne güzel

:P hehe hayat ne güzelya hiç dert yok filo derdi yok nerde indimi kaldımı salla hepsini..

darisi sizin başınıza hadi bakalım
  • off .... bu yaz zaten W.o.W. yüzünden öldü bi de ogame çıktı başımızaa
  • yorumları okuyunca korktum yaw

insanları bağımlılık ötesi bişi yapıyo demekki bu ogame. way bea

edit: aklıma gelmişken girip bi bakiyim ne kadar madenim birikmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpioN-KiNG -- 5 Aralık 2005, 23:14:40 >
  • bu ogamede sigara gibi bi başladınmı birakması zor oluyo sana helan olsun kaan darası bize.
  • yaw beyler bu oyunun amacı ne?? aylardır oynuyorum, gelisiyorum basarı gösteriyorum.. ama bu bööle sürüp gidiyor!! ödül yok, adının daha sonraları hatırlanabilecegi bi final yok.. ne bu bööle yaa!! bırakmak icin ugrasıcam bende
  • amaç gülerken düşünmek
  • düşünüyorum ama boş.
  • düşünüyorum , öyleyse varım...
  • düşün düşün ... tur işin derler. ( noktalı yeri siz biliyonuz) yanlış bişe yazdıysam affedin...
  • Senin adına sevindim.Ama ogame yerine başka oyun oynamak yasak:).Şaka bir yana kararına saygılıyım ama oyunu oynamaya devam edenleri "boş adam" olarak tanımlamanı yadırgadım.Sana dolu hayatında başarılar dilerim:)Forum a devam etmen sevindirici.. online oyundan amaç ta birileriyle bişeyler paylaşmak değil mi?yani oyun bizim için bir araç..Bizi bir şekilde ortak payda da buluşturdu, ogame olmasa ne ben seni tanırdım ne de sen beni:)..(ne kadar tanıştığımız da muallak ama olsun,hiç olmazsa samimi fikirlerinden yararlandık)Bugün bu ogame olur,yarın bugame...("Şu BU O game" vakfına azıcık bir bağışta bulunun yaa....Hergün demüyrük cumaaadan cumayaa)

Sevgilerimle,
  • Ogame'in bos adamların boş oyunu oldugu fikrine tamamen karşıyım..Ben boş bir adam değilim ama başka boş işler yapacağıma dostlarla birlikte oyun oynuyorum ....tv da saçma sapan dizileri seyretmekten daha dolu bence...

Yapılan hata hayatı ogame e endekslemek yanlış taktikle oynayıp sürekli filoma ne oldu diye düşünmek:)999999999999999
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.