Şimdi Ara

Acer bu çeyrekte 1 milyon tablet bilgisayar satmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bir süre önce hem tepe yöneticisini hem de gelecek stratejisini değiştiren Acer, Digitimes'ın komponent üreticilerine dayandırdığı yeni bir habere göre içerisinde bulunduğumuz ikinci çeyrekte bir milyon tablet bilgisayar satmayı hedefliyor. Iconia Tab W500 modeliyle dünyada ilk defa AMD'nin Fusion platformunu kullanan tablet bilgisayarı pazara sunan Acer, aynı zamanda Android işletim sistemini kullanan ve Nvidia'nın çift çekirdekli Tegra 2 platformundan güç alan A500 modelini de bir süre önce lanse etmişti.





    Apple'ın iPad/iPad 2 modelleriyle kıyaslandığında bir milyon rakamı çok fazla olmasa da, Motorola ve Asus gibi tablet pazarının yeni oyuncuları dikkate alındığında Acer'ın iddiası çok daha net bir şekilde anlaşılıyor. Android işletim sistemli A100 modelinin çıkışını yılın ikinci yarısına erteleyen Acer, ar-ge çalışmalarına hem daha fazla mühendis hem de daha fazla finansal kaynak aktararak gelecekte çok daha yenilikçi modeller sunmayı ve dünyanın en büyük üç bilgisayar üreticisi biri olarak liderliğe yükselmeyi hedefliyor.





    Acer'ın Iconia Tab serisi altındaki mevcut modellerinden A500, 10.1-inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde ekran, Tegra 2 işlemci, 1GB bellek, 16GB depolama kapasitesi ile geliyor ve 450 dolar seviyesinden sunuluyor. AMD'nin Brazos kod adlı Fusion platformunu kullanan ve Fusion C-50 işlemcisinden güç alan W500 modeli ise DirectX 11 destekli Radeon HD 6250 entegre grafik birimi, 1GB bellek, 32GB SSD ve 10.1-inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde ekran ile 619$ seviyesinde sunuluyor.








  • diğer firmaların tabletleri dururken 1 milyon biraz zor
  • acaba GSM destegi varmı?
  • AMD yanlış tercih
  • yha bunun fiyatları kaç para..1
  • kağıt üsütnde güzel cihaz.birçoğundan da başarılı olduğunu düşünüyorumm.nitekim ipad2'den 14$ pahalı.app tablet pc'de en önce çıkan konu ve android de bu konuda hala olgunlaşamadı.iOS pc'de ne kadar microsoft tekeli nedeniyle uzak durulsa da tablet pc platformuna en iyi oturan işletim sistemi oldu.
  • bu vasat tasarımla çok zor.

    en ucuz tablet bile güzel bir tasarıma sahip :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.