Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HANİ NOD32 İYİYDİ.....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: HANİ NOD32 İYİYDİ..... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kişi

9 Eylül 2007; 11:15:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben hepsini denedim yine kaspersky derim

muhabbetten Muhammet oldu hasıl, Muhammetsiz muhabbetten ne hasıl
fr@gile

9 Eylül 2007; 11:40:00 

yaw ben de nod32 kullanıyorum sürekli o tavsiye ediliyo diye ama bu nod32 kullandığımdan beri kendini güncellemekten başka bir şey yapmadı

neye sahip olduğunu bilmeyen ne kaybettiğini anlayamaz.
dejaay

Sisteme Gözat

9 Eylül 2007; 16:40:56 

quote:

Orjinalden alıntı: fr@gile

yaw ben de nod32 kullanıyorum sürekli o tavsiye ediliyo diye ama bu nod32 kullandığımdan beri kendini güncellemekten başka bir şey yapmadı

Ne yapmasını beklersiniz ya da bir antivirüs programından beklentiniz nedir?

TheGate

9 Eylül 2007; 18:29:32 

quote:

daha ne istiyorsun
virüs girsinde başına belamı olsun
ne şanslısınki sorunsuz bir bilgisayarın var
şıııışt fazla ses etme.nazar değmesin

Sensiz.1

9 Eylül 2007; 23:56:24 

Nod 32 Nin bende Kastığını Görmedim.Bencee Nod32

Jwint7@hotmail.com
...$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$....
•·.·´¯`·.·• єภ ๒üyüк คşкı๓ รєภรเภ•·.·´¯`·.·•.

fr@gile

10 Eylül 2007; 12:45:00 

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Ne yapmasını beklersiniz ya da bir antivirüs programından beklentiniz nedir?

sürekli kendini güncellemesinden farklı şeyler beklediğim kesin ne bir uyarı verdi şimdiye kadar ne virüs yakaladı ne de başka birşey ilginç gerçi girdiğim siteler belli ve güvenilirdir ama yine de hiç uyarı bile gelmemesi ilginç

neye sahip olduğunu bilmeyen ne kaybettiğini anlayamaz.
İlteriş Kutluk Kağan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Eylül 2007; 13:19:15 

quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

beyler benim hoşuma gidiyo ve esas kaspersky kasıyo makinayı bilmeden konuşmayın eğer uygulamalı yapmak istiyosanız ctrl + alt + delete tuşuna basıp işlemlerden bakın hangisi daha çok kasıyo

+1

Acer Aspire 1654 WLMİ -- Logitech x 230 -- SonyEricsson W700i -- Casio Exilim S600 6.0MP -- C#, Asp.Net, Java, C, C++, Sql, Oracle

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 2006

awallabilla

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 15:53:22 

quote:

Orjinalden alıntı: gece_sovalyesi

Başladık Gene Hıdır İdi Yunus İdi

Archelot

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 18:35:53 

www.freeav.com

Antivir'i indir burdan bedavaya...Kasmaz ve korur...

http://www.fragrancex.com dan Parfüm siparişi vermek isteyen arkadaşlara hiç bir kar almadan sipariş geçebilirim.Paypal'umda bakiye var.Hatta Dolar kurunu 1.350'den yapabilirim.Detaylar için pm atın.
anatomist

28 Mayıs 2008; 19:21:04 

Ahanda yeni kaldırdım Kaspersky'i. 1 aylık deneme sürümünü kullanıyordum. Süresi bitti ve elimde nod32 vardı. Bugüne kadar kullanmadığım antivirüs programı kalmadı (polonya malı adı aklıma gelmedi şimdi o dahil), webwasher dışında. Avast falan vız gelir tırıs gider. Norton dağıtır sisteminizi ve kevgir gibidir. Panda iyidir ama kasım kasım kasar makinayı. Bu arada flash disklerle bulaşan ve c ve d sürücülerinin root'una ulaşmanızı engelleyen trojanı panda da buldu kaspersky de. Hangisi kaldırabildi peki, hiçbirisi...Nod32 anında gördü ve silebildi...Şu anda en güncel hali ile makina da nod32 kurulu. Elimde birkaç trainer vardı, stronghold crusader için. Kaspersky ile taramıştım yamuk olmasın diye, iyi problem yok demişti kaspersky kardeşimiz :) İşin garip tarafı, biraz önce taramaya başladı bilgisayarımı ve trainer'ın ikisinde gizlenmiş (dosyalar zipli) keylogger buldu ve silmemi istedi. Ben gördüğüme inanırım. İsteyen istediğini kullanabilir. Şu anda nod32 ver. 3.0 küsüratı kullanıyorum. Bugün benden mutlusu yok ;)
cassio10

2 Haziran 2008; 7:21:22 

nod 32 nası kasmıyo diyosunuz ya bilgisayar açılırken en az 15-20 saniye daha fazla bekliyodum allahtan sildimde kurtuldum winning falan oynuyorum donuyodu oyun faydasız gereksiz bir program virüs girdikten sonra bile uyarı vermiyo tanımadığı virüslerde

fenerista07

2 Haziran 2008; 10:10:05 

Eset Smart Security Business Edition 3 + Ad-Ware 2008 Pro

Avastta iyidir ama yükleyince internete giremiyorum

Kudu_89

2 Haziran 2008; 11:04:02 

1.5 seneden beri Eset NOD32 Antivirus kullanıyorum. Bilgisayarıma hiçbir şey olmadı ve kesinlikle sistemi yormuyor. İnterneti kullanımıza göre bu değişir tabi. Bilgisayarı korumak nasıl kullanıldığına bağlıdır.

Angelus

2 Haziran 2008; 11:10:49 

Senin pc kasıyor olmasın

C2D E7200 | GigaByte P35C-DS3R | 2*1 KINGSTON HYPER-X 1066Mhz | Hitachi 500 Gb SATA2 | 8800GT 512MB Zotac AMP! | Fell Hurricane 550W | Samsung 22" 2232bw LCD | Samsung DVD-RW | Philips 7 + 1 Sound System | Logitech V220 Mouse | A4-Tech GK-520D Keyboard | Skystar 2.6 Digital Tv | Frisby CR095 3.5 INT. USB2.0 | Western Digital Passport 160GB 2.5 | Rapid Premium User
blackened

8 Haziran 2008; 15:24:38