Asfalt yollardan tozlu topraklı yollara geçmeye hazır mısınız? Codemasters imzasını taşıyan Dirt 3, sahip olduğu yeni özellikler ile oyuncuları bir kez daha direksiyon başına kilitleyecek.
1st :P
DAHA OYUN ÇIKMADI.İNCELEME NE ARA OLDU.
İnceleme harika olmuş,oyun harika olmuş.Oynamak için sabırsızlanıyorum hele rally modunu gördükçe çıldırıyorum. :)
Codemasters bu işi biliyor :)) da oyun çıktımı :))
İnceleme için teşekkürler :) Önceki oyun gibi fazla animasyon yok gibi görünüyor inşallaj yoktur. Oyunun harika olacağına eminim
Çıkar çıkmaz alacağım ender oyunlardan. Bu senenin en iyi yarış oyunu kesinlikle. İnceleme için çok teşekkürler ;)
Sesler çok hoşuma gitti .
Gerçekten incelemede hiç sıkılmadım çok eğlenceli bir oyun gibi gözüküyor.Özellikle Multiplayer modlarına bayıldım çıkınca alıcam.
Ayın 24 ü diye biliyordum ama bu sefer Bsc ye de test örneği gönderdiler galiba çünkü yabancı bazı yabancı oyun inceleme siteleri puan vereli 2 hafta oldu. Bu yüzden incelemenin erken gelmesi çok iyi olmuş. Oynamak için sabırsızlanıyorum bu sene beklediğim oyunlardandı. inceleme için teşekkürler
Dört üç ne yaa :D
Çıktığı ilk gün aldığım tek oyun God of War 3'tü , DiRT3 ile buna bir yenisi daha eklenicek :)
Muhteşem oyun gerçekten orjinal alıp online'a akmalı.
BSC çok gelişmiş artık oyunları çıkmadan inceliyorlar...
video incelemesi için çok tesekkurler
I love BSC
bu ne hız oyun cıkmadan incelemesi geldi
Dirt serisi gittikçe eksikleri kapıyor ve daha gerçekçi sürüş dinamikleri ve görüntü kalitesi sunuyor. Hiç şüphesiz yılın Racing oyunu olur diye düşünüyorum.
Codemasters bu işi biliyor .. Video inceleme için teşekkürler :)
İnceleme için teşekkürler gördügüm en iyi rally oyunu :D