Şimdi Ara

Teknosa'dan Panasonic Televizyonlar %20 Indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19-22 Mayıs 2011 tarihlerinde tüm Panasonic TV'ler %20 indirimli.

50g20e 3099 liradan 2479 liraya inmiş durumda. %25 indirim... son 38 stok vardı. hepsi kapalı kutu. 2 günde eve teslim.

ayrıca bimex'de 2251 liraya teşhir 50g20e bulunmaktadır.

• G30 ve VT30 serilerinin gelecek olmasından dolayı stok eritme çabaları ama fiyatlar çoook güzel.
  • evet ya fiyatlar çok iyi 42g20 1360 42v20 1919 bekmelelimi 42gw30 u napmalı
  • 2000 tl altı bir model var. Diğerlerinde stok yok. Büyük ekranlarda uygun fiyatlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 19 Mayıs 2011; 20:52:06 >
  • evet stoklarında yok görünüyr hiç biri
  • 50g20e teknosa'da mevcut 30 adet 2479 lira bimekste teşhir var 2250 lira vatan bilgisayarda 2799 lira
    42g20e bimekste teşhir ürünü olarak var sanırım 8 tane. 1333 lira
    42gw20e bimektete 1 tane gördüm 1550 lira
    46g20e teknosa'da teşhir gördüm 1910 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavicik

50g20e teknosa'da mevcut 30 adet 2479 lira bimekste teşhir var 2250 lira vatan bilgisayarda 2799 lira
    42g20e bimekste teşhir ürünü olarak var sanırım 8 tane. 1333 lira
    42gw20e bimektete 1 tane gördüm 1550 lira
    46g20e teknosa'da teşhir gördüm 1910 lira

İnternettemi yok eğer mağaza ise sayısı çok az 30 Adet nerede varmış acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stokta olmayan ürünlere indirim yapmışlar şaka gibi
  • Harbi şaka gibi 6 tane teknosa gezdim sadece birinin elinde 32 inç vardı o da teşhirdi. Elimde olmasın ürün %99 indirimde yaparım
  • merkez depoda 38 tane ürün görülüyordu. teknosa armonipark'da çalışan eleman stokları gösterdi. bunlar teşhir değil kapalı kutu dedi.

interneti bilmiyorum ama alacak arkadaşlar sefaköy armonipark avm'den ürünü alabilir.

bimex metroportta 2 aylık teşhir ürünü 2250 liraya satılıyor, jelatinleri açılmamış, cam kenarında duruyor. 2200 liraya kargo dahil yollarım dedi adam. 50 lira daha indirim yaptı.

ilgilenenler bi baksın.
  • arkadaşlar 42E30E modelini almayı duşunuyorum sızce tv nasıl ve fıyat uygunmu 1850 TL tesekkurler
  • Uzun zamandır, bu Tvyi almak istiyordum. Teknosanın bu kampanyası çok iyi zamanda denk geldi.
    Geçtiğimiz hafta G20E alacaktım. Almaya zamanım olmamıştı. İyiki de almamışım. Bugün aynı fiyata GT20 aldım.

Ürünün 42" ve 46" kapalı kutu bulmanız imkansıza yakın. Trabzon mağazasının stoklarında vardı sanırım.
    Ben Forum İstanbul mağazasından aldım. Ama kapalı kutu sadece Teknosa/Ömür'de vardı. Ödemeyi Forumda yapıp, tek kalan kapalı kutu cihazı Ömürden teslim aldım.

50" almak isterseniz, kaçırılmayacak bir fırsat derim. Eğer izleme mesafem uygun olsaydı, kesinlikle 50" tercih ederdim.

Ürünü teslim alıp kendim eve götürdüm. Aynı gün içinde bana servis sağlayan ve kurulum yaptıracak olan Dilek Taş hanım'a (Forum İst) da teşekkür etmek isterim.

Ayrıca kapalı kutuya takılmayanlar için söylüyorum, Teknosa Forum'da alt katında gözlük reyonu var. O cihaz çok emiz, hiç çiziği yok ve neredeyse hiç kullanılmamış. Ben eğer Ömür'de bulamasaydım onu alacaktım. Bence alın, kurulumu ve teslimatı onlar yapsınlar. Atın beyaz imajı servis geldiğinde, sorun varsa iade edin. Yoksa zaten mükemmel bir fırsat yakalamış olursunuz. (Forum'da Dilek Taş hanım var. Bana çok yardım etti. Size de çok yardımcı olur stok ve diğer konularda. Selamımı da sölerseniz daha mutlu olur.)

Sıcak fırsatı yazan arkadaşımıza ve DH'ye çok teekkürler (--demeyi unutmuşum. Ekleyiverdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QNURi -- 21 Mayıs 2011; 17:47:04 >

• ne aldın
    kaça aldın..
    quote:

Orijinalden alıntı: QNURi

Uzun zamandır, bu Tvyi almak istiyordum. Teknosanın bu kampanyası çok iyi zamanda denk geldi.
    Geçtiğimiz hafta G20E alacaktım. Almaya zamanım olmamıştı. İyiki de almamışım. Bugün aynı fiyata GT20 aldım.

Ürünün 42" ve 46" kapalı kutu bulmanız imkansıza yakın. Trabzon mağazasının stoklarında vardı sanırım.
    Ben Forum İstanbul mağazasından aldım. Ama kapalı kutu sadece Teknosa/Ömür'de vardı. Ödemeyi Forumda yapıp, tek kalan kapalı kutu cihazı Ömürden teslim aldım.

50" almak isterseniz, kaçırılmayacak bir fırsat derim. Eğer izleme mesafem uygun olsaydı, kesinlikle 50" tercih ederdim.

Ürünü teslim alıp kendim eve götürdüm. Aynı gün içinde bana servis sağlayan ve kurulum yaptıracak olan Dilek Taş hanım'a (Forum İst) da teşekkür etmek isterim.

Ayrıca kapalı kutuya takılmayanlar için söylüyorum, Teknosa Forum'da alt katında gözlük reyonu var. O cihaz çok emiz, hiç çiziği yok ve neredeyse hiç kullanılmamış. Ben eğer Ömür'de bulamasaydım onu alacaktım. Bence alın, kurulumu ve teslimatı onlar yapsınlar. Atın beyaz imajı servis geldiğinde, sorun varsa iade edin. Yoksa zaten mükemmel bir fırsat yakalamış olursunuz. (Forum'da Dilek Taş hanım var. Bana çok yardım etti. Size de çok yardımcı olur stok ve diğer konularda. Selamımı da sölerseniz daha mutlu olur.)

Sıcak fırsatı yazan arkadaşımıza ve DH'ye çok teekkürler (--demeyi unutmuşum. Ekleyiverdim)

• P42GT20E aldım. 1.799 TL Kredi kartına taksitte yapıyorlar. Ama ben peşin aldım. Kartımın limiti doluydu. Peşin alırsan indirim yok :P
  • Teknosada baktım tv'lere, Vt20 diğer tv'lere göre karanlık duruyor. Yakından bakdığımda da renkli yeşil noktalar çıkıyor ama 1-2 metreden bakınca bişey yok. Samsung D8000 ise elmas gibi parlıyor, hem görüntü hemde etiket olarak:)) 3d düşünmeyenler için LG LE5500 yada LE5300 serisinin demo görüntüsüde D8000 serine oldukça yakındı güzel görünüyordu, ama detaylı özelliklerini bilmiyorum. Tv işi karışık yaa, beğenmek zor cidden.
  • Bende dün L42E30E aldım arkadaslar 2 gün gittim geldim teknosa ya. Tv nin yanında samsung D6000 vardı 2400 tl idi ama panasonic ile arasında inanılmaz bir renk farkı vardı. Samsung inanılmaz parlak bir onpanele sahip parlaklıktan artık renkler sapmıştı panasonic ise çok gercek duruyordu. Panasonic d serisi LCD de vardı açıkcası d serisi daha güzel renkleri vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylakadam81

Bende dün L42E30E aldım arkadaslar 2 gün gittim geldim teknosa ya. Tv nin yanında samsung D6000 vardı 2400 tl idi ama panasonic ile arasında inanılmaz bir renk farkı vardı. Samsung inanılmaz parlak bir onpanele sahip parlaklıktan artık renkler sapmıştı panasonic ise çok gercek duruyordu. Panasonic d serisi LCD de vardı açıkcası d serisi daha güzel renkleri vardi.

hayırlı olsun aslında 32si olsa bende düşünüyorum baya

e3e serisi var heryerde ama e30e yok pek bi yerde

aralarındada baya teknik fark var
  • Arkadaşlar, 50" GT30E plazma 3DTv'den sipariş verdim. Bonus kart'a 12 taksit 3.879,20 TL. Tuttu. %20 indirimden faydalandım. Yarın kurulum için getircekler. Fakat kutudan gözlük çıkmıyormuş. Ve serviste tanesi 240 TL'den satılıyormuş. Artık bakalım nereden alıcaz?

Fırsatı haber veren arkadaşa, yaptığı incelemelerle karar vermemde yardımcı olan, donanımhaber'e ve normalde hiç sevmesem de bu fırsatı sağlayan teknosa ya teşekkür ederim.
    Yalnız teknosanın müşteri hizmetleri tam anlamıyla bir fiyasko.!!!! Konuştuğum 3 müşteri temsilcisinden, biri kampanya mağzada geçerli değil dedi. Diğeri ise taksitte kampanya geçerli değil dedi. 1 tanesi doğru düzgün cevap verebildi. Allahtan onlardan sonra, mağazayı aradım.

Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 22 Mayıs 2011; 21:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celalll

Arkadaşlar, 50" GT30E plazma 3DTv'den sipariş verdim. Bonus kart'a 12 taksit 3.879,20 TL. Tuttu. %20 indirimden faydalandım. Yarın kurulum için getircekler. Fakat kutudan gözlük çıkmıyormuş. Ve serviste tanesi 240 TL'den satılıyormuş. Artık bakalım nereden alıcaz?

Fırsatı haber veren arkadaşa, yaptığı incelemelerle karar vermemde yardımcı olan, donanımhaber'e ve normalde hiç sevmesem de bu fırsatı sağlayan teknosa ya teşekkür ederim.
    Yalnız teknosanın müşteri hizmetleri tam anlamıyla bir fiyasko.!!!! Konuştuğum 3 müşteri temsilcisinden, biri kampanya mağzada geçerli değil dedi. Diğeri ise taksitte kampanya geçerli değil dedi. 1 tanesi doğru düzgün cevap verebildi. Allahtan onlardan sonra, mağazayı aradım.

Herkese teşekkürler.

Evet GT serisinden gözlük çıkmıyor malesef. VT serisinde 2 adet gözlük ve 2 adet 3D BR çıkıyor.

Harika bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benim oturma odama büyük gelmese bende 50" alırdım kesinlikle. Ben de 42GT aldım. Süper bir TV.

Bu arada bende baya kurcaladım. Takıldığınız konu olursa PM atabilirsiniz.

• bende P42G20E modelini aldım. kredi kartına 12 taksit 1359 lira.
    Kampanya mağazalarda da geçerli arkadaşlar, Ankara Ankamall mağazasından aldım. Müşteri temsilcilerine kulak asmayın.
    Teşhir ürünü de değil. özellikle baktım, bantları sökülmemiş.. Umarım memnun kalırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.