Şimdi Ara

19 MAYIS GÜNCELLEMESİ & DİSK OKUMAMA & MAKİNE DEĞİŞİMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

duyanlarınız vardır belki, yeni güncelleme ile bazı makinelerde disk okunamama hatası meydana gelmiş (beta kullanıcılar için)

MS nin bu durumda bu kullanıcılara mail atıp makineleri yeni slim 250 gb ile değiştirme imkanı verdiği söyleniyordu...

bu maillerden biri bana da geldi, iletişim bilgilerini yolla yeni makine vereceğiz diyorlar...

ama MS ye kayıtlı adresim UK gözüküyor cihaz da fw li :)

benden başka mail alan var mı ?

adamlar TR adresimi görünce isyan edecekler heralde, ola ki buraya yolladılar sıfır mekineyi, bunun gümrüğü var vergisi var kesin bana patlar...

bir de alette fw olduğunu görünce MS al sana karakan :)

key in yedeklenmiş olduğunu sanmıyorum (2005 üretim ntsc j) fw yi kaldırmanın bir yolu var mı ?

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• Senin iş yaş oğlu yaş hiç kasma boşuna.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • ama hayal etmesi bile güzel

bu hakkı kesin kullanacam da, önce iyice bir zemin araştırması yapmam lazım :)

• denemekte fayda var

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar selam

duyanlarınız vardır belki, yeni güncelleme ile bazı makinelerde disk okunamama hatası meydana gelmiş (beta kullanıcılar için)

MS nin bu durumda bu kullanıcılara mail atıp makineleri yeni slim 250 gb ile değiştirme imkanı verdiği söyleniyordu...

bu maillerden biri bana da geldi, iletişim bilgilerini yolla yeni makine vereceğiz diyorlar...

ama MS ye kayıtlı adresim UK gözüküyor cihaz da fw li :)

benden başka mail alan var mı ?

adamlar TR adresimi görünce isyan edecekler heralde, ola ki buraya yolladılar sıfır mekineyi, bunun gümrüğü var vergisi var kesin bana patlar...

bir de alette fw olduğunu görünce MS al sana karakan :)

key in yedeklenmiş olduğunu sanmıyorum (2005 üretim ntsc j) fw yi kaldırmanın bir yolu var mı ?

Gold hesabının mail adresine ms mail mi attı?Kesin iyi bir zemin etüdü yap ve makineyi gönder adamlar belki senin makineni açıp bakmazlar bile seni bulup mail attıklarına göre...

• sasa ilic,

sana da mail geldiyse neden olmasın

math_tiger,

evet gold hesabımın bağlı olduğu mail e attılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 19 Mayıs 2011; 11:38:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş şansını dene bence, makinayı kargoyla gönder gitsin, FW li olup olmadığına bakacaklarını sanmıyorum. Makinayı arkadaşım UK'den almıştı bana hediye getirdi dersin.
    Hiç çekinmeden gönder gelsin Slim makina ve 1 yıllık Gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 19 Mayıs 2011; 11:38:38 >

Ben de zamanında Beta Kinect Dashboard tester'ı oldum fw'li konsol ile, normalde tester'lara Kinect'de yolluyormuş Microsoft. Geldi mi gelmedi çünkü nedeni belli. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 19 Mayıs 2011; 11:49:04 >

bilgilerini yolla bize, sana makine yollayacağız diyor mail de, yani ilk hareket onlardan gelecek,

onların gönderdikleri kargonun içinde, ücretsiz kargo kuponu olacakmış, ben de onu kullanarak bendeki aleti gönderecekmişim...

• e tamam yolla o zaman bilgilerini
    ne kaybedeceksin

edit: bu arada beta kullanıcılar derken ne demek istiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluesLand26 -- 19 Mayıs 2011; 12:00:12 >

Orijinalden alıntı: renzokuken

ama şimdi burada farklı bir durum var,

bilgilerini yolla bize, sana makine yollayacağız diyor mail de, yani ilk hareket onlardan gelecek,

onların gönderdikleri kargonun içinde, ücretsiz kargo kuponu olacakmış, ben de onu kullanarak bendeki aleti gönderecekmişim...

Dene istersen ama elin boş döneceksin. ;)
  • Sanırım belirli donanım kriterlerine sahip makinaları önceden tespit edip update sonrasında sıkıntı yaşanmasın diye böyle bir yöntem seçtiler. Update'den çok daha önce spekülasyonlar yaşanmaması açısından zamanlamayı da update dönemine getirdiler. Zira mail alan xbox sahiplerinin sayısı çok çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 19 Mayıs 2011; 12:02:28 >
  • olabilir, o yüzden aletin yılını verdim, 2005 ntsc j...

• Anaa ne kadar temiz bir iş tanıdığın biri varsa yurtdışına giden vs. aslında onun aracılığıyla alsan çok hoş olur Kinect Tester olayı da iyiymiş ya of Türkiye'ye resmi Xbox360 desteği gelse keşkee
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.