Şimdi Ara

Pantech'den dünyanın ilk 1.5 GHz çift çekirdekli işlemciye sahip telefonu: Vega Racer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Güney Kore'nin en büyük üçüncü cep telefonu üreticisi Pantech'in, dünyanın ilk 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefonu ''Vega Racer'' üzerinde çalıştığı kısa bir süre önce internette gündeme geldi.


    Haziran ayına doğru SK Telecom tarafından ana vatanı Güney Kore'de satışa sunulacağı düşünülen Vega Racer'ın dikkat çeken tek özelliği bünyesinde barındırdığı Qualcomm MSM8660 Snapdagon işlemcisiyle kısıtlı değil. Yeni akıllı telefon 1 GB RAM ve Adreno 220 grafik birimi desteğini arkasına almış durumda. 120 gram ağırlığında siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle tasarlanan Vega Racer'da, 4.3-inç (~10.9 cm) boyutunda - 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekranla ve çift kamerayla donatılmış. Akıllı telefonun ön yüzündeki 1.3 megapiksellik kamera görüntülü konuşmayı sağlarken, arka taraftaki 8 megapiksellik kamerayla anı yakalayabiliyorsunuz. Son olarak bataryanın 1650 mAh olacağı bildirilirken diğer ülkelere ilişkin açıklama yapılmadı.








  • bu marka altın kullanarak üst düzey telefonlar yapan mıydı ? yoksa benmi karıştırıyorum.ayrıca bu telefonlara biz nasıl ulaşabiliriz.güney kore de satışa çıkan ürünler sadece.bunları telefon bültenlerinde okuyabiliyor ve alamıyorsak.sizde bi incelemesinizi yaparsanız seviniriz :)
  • Core i7 işlemcili telefon çıktı diye haber yaparsanız şaşırmam artık.
  • tipi ve masaüstü iphone copy .

    özgün tasarımlar ne zaman göreceğiz acaba ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Max_

    Core i7 işlemcili telefon çıktı diye haber yaparsanız şaşırmam artık.


    Atom'lu geldi artık gerisi gelir ;)
  • iphone menüsünde zaten hiç alıntı yok...
    ondan önce de hiç tokanmatik ekranlı telefon yoktu değil mi?
  • şunu da unutmamak gerekir ki ön yüzündeki ekran toplam boyutun %95ini kaplıyorsa, diğer %3lük kısım da kapasitif android tuşlarına ayrılmışsa ön yüzün %2lik kısmında tasarım adına özgünlükten bahsetmek pek doğal olmayacaktır. eh telefonun arka yüzünü de göremediğimize göre düşünmeden yorum yapmanın kendimizi ne kadar da küçük düşürecek bir hale soktuğunu görebiliriz. iphonedan önce dokunmatik yoktu zaten olayına gelecek olursak, elbetten iphone çok büyük bir atılım yapmış yeni ve başarılı dokunmatik ekranı olan bir telefonlar dönemi açmıştır ancak diğer telefon firmalarının yeni trende uyum sağlayarak değişen ihtiyaçlara yanıt vermesi iphone u kopyalamaktan ziyade pazarda tutunabilmek rekabeti artırmak karlılığı artırmak gibi sebeplerden ötürüdür. şöyle ki led aydınlatmalı lcd tvler çıktıktan sonra siyah beyaz tüplü televizyonları almak isteyen olmayacaktır yanılıyor muyum? öyleyse bu durumu yadırgamamak gerekir elbette ki diğer firmalar da güncel teknolojileri kullanacaklardır. yani biraz iphone fanboyluğundan ziyade özgün yorumlara sahip olmak, size artı puan sağlayacaktır, sizi daha iyi temsil edecektir. bu tarz yorumlarla ancak başkasının söylediğini "copy" eden kişiler gibi görünüyorsunuz.. (mümkün olduğunca yazınızda geçen klişe kelimeleri kullanmaya çalıştım, umarım ne demek istediğime iyi bir şekilde dikkat çekebilmişimdir)

    quote:

    Orijinalden alıntı: tgezer

    tipi ve masaüstü iphone copy .

    özgün tasarımlar ne zaman göreceğiz acaba ??


    quote:

    Orijinalden alıntı: Devil01

    iphone menüsünde zaten hiç alıntı yok...
    ondan önce de hiç tokanmatik ekranlı telefon yoktu değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Görkem -- 19 Mayıs 2011; 8:44:39 >




  • bu kadar güçle cepte render yaparız artık:D
  • özgün yenilikçi bir tasarım çıkarsalar bu seferde ne biçim olmuş bu yaa dersiniz insanları anlamak çok güç yaa,adamlar yapmışlar işte daha ne bekliyorsun ;)
  • HER YENİ ÇIKAN TELEFON İÇİN "IPHONE'u KOPYALAMIŞLAR" DEMEKTEN BIKMADINIZ MI? BİR TELEFON TASARIMINDAN DAHA FAZLA NE BEKLENEBİLİR Kİ. DİKDÖRTGEN BİR ŞEKİL, ÖN YÜZDE EN AZ 1 EN FAZLA 4 ADET TUŞ, BÜYÜK BİR EKRAN VESAİRE. BU KALIBIN DIŞINA NASIL ÇIKILABİLİR? IPHONE PİYASADA YOK İKEN ÇIKARILAN AKILLI TELEFONLARDA BU ŞEKİLDEYDİ. ÜZERİNDE FİZİKSEL KLAVYE BULUNDURAN TELEFONLARA DA BLACKBERRY ÇAKMASI MI DİYECEĞİZ? VEYA ARTIK ÜRETİCİLERDEN ÜÇGEN, KARE VEYA DAİRESEL TELEFONLAR MI ÜRETMELERİNİ BEKLİYORUZ? BUNLARIN CEVABINI VEREBİLECEK MİSİNİZ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Max_

    Core i7 işlemcili telefon çıktı diye haber yaparsanız şaşırmam artık.


    intel pahalı amd tabanlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D-KaoSee


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Max_

    Core i7 işlemcili telefon çıktı diye haber yaparsanız şaşırmam artık.


    intel pahalı amd tabanlı olsun


    Amd ısınır lae




  • Bu telefona bakip IPhone u kopyalamamis diyenlerin varligi, Apple kompleksinin insanlari ne hale soktugunun acik kaniti oldugunu dusunuyorum.
    Baska nasil yapsinmis.. Allahallah... Yani yuzmilyon sekilde ikon yapilabilecekken hepsi IPhone gibi sira basina 4 tane, yuvarlatilmis kare renkli, toplam 5 sira, alttaki 4 ikonun arkaplani farkli sekilde mi olmali?
    Gercekten kendinize gelin ya.
  • işletim sisteminden bahsedilmemiş, bu kadar donanım eğer sıradan bir işletim sistemiyle sunulacaksa ne işe yarar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.