'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 19883 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
YEPYENİ İNTERNET TARİFELERİ VODAFONE'DA (1GB,4GB,8GB,HAFTALIK,GÜNLÜK)
Vodafone'la Bilgisayardan Süper İnternet Keyfi Yeni Tarifelerle Devam Ediyor!
Vodafone Mobil Internet (Vodemnet) tarifeleri şimdi daha avantajlı hale geliyor!!!
Bilgisayardan Süper İnternete bağlanmak isteyen abonelerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak amacıyla yeniden düzenlenen Mobil İnternet Paketleri (Vodemnet) artık daha da avantajlı oldu! Daha fazla data kullanmak isteyen faturalı hat sahibi abonelerimiz için 18 Mayıs 2011 tarihi itibariyle yeni 8 GB’lık paketimizin yanı sıra; faturasız hat sahipleri için de artık 1 GB ve 4 GB’lık paketlerimiz sunulacak. Üstelik haftalık internet paketi ise sadece 12TL!
Faturalı Vodemnet
Aylık 45 TL fiyatındaki 4GB'lik paket yeni abone alımına kapatılacak ve bu paketi kullanan mevcut abonelerimizin kotaları 5 GB'a yükseltilecektir. Yeni 4 GB’lık paket ise aylık 39 TL olacaktır.
Aylık 30 TL fiyatındaki 1 GB'lık paket yeni abone alımına kapatılacaktır. 30 TL fiyatındaki 1 GB'lık paketi kullanan abonelerimiz ise bu tarifeden ücretlendirilmeye devam edeceklerdir. Yeni 1 GB’lık internet paketi 29 TL olacaktır.
Yeni 8 GB’lık data paketi faturalı hatlar için geçerli olacak olup aylık 69 TL’dir.
Günlük internet paketleri 4 TL, haftalık internet paketleri 12 TL olarak ücretlendirilecektir.
Faturasız Vodemnet
Faturasız hat aboneleri için yeni 1 GB ve 4 GB data paketleri kullanıma açılacaktır. 1 GB aylık 29 TL, 4 GB aylık 39 TL olarak ücretlendirilecektir.
Günlük internet paketleri 4 TL, haftalık internet paketleri 12 TL olarak ücretlendirilecektir
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobifone -- 18 Mayıs 2011; 14:26:43 >
zaten limitsiz 3G çıkacağından ümitsizdim ve çıkmadıda fakat bir sorum olacak ben şu an 3aylık kampanyadan yararlanıyorum son 1ayım kaldı önümüzdeki ay 5gb olarakmı kullanacam?
birşey yapıcaklar onuda elleri titreye titreye yapıyorlar. nerde bunun avantajı. aveada şuan 4gb 29 tl zaten . vodafonun becerebildiği şey ise cepnet sadece :D şimdi 29 tl yi bildiğim halde 39 tl vermek kerizlik değilmi
Orijinalden alıntı: lumbarağzı geçen yıl (2010 yazında) haftalık vodemnet: 8,99-TL idi turkcell aylık 4GB 29-TL idi. bu yıl fiyatlar yüksek kaldı. kampanya olmalı mutlaka
bende vodafonenun aveanın 1 gblık 9tl olan kampanyasına bir cevap gelecek sandım.görünce hayal kırıklığı oldu.aveanın 1 gblık interneti süper.cepnet benim değişmezim olur diye düşünüyordum.ama aveanın bu tarifesiyle fark yarattı.istanbulda yaşıyorum ve buralarda aveanın 3g çok iyi.belki başka yerde yaşasam böyle memnun kalmazdım.
düşününce insan şaşırıyor.aveada resmen işini suyunu çıkarmış.1gb 9 tlye verilirmi yahu bari 500 mb falan yapsaymışta diğer firmalara cevap verme imkanı bıraksaymış
Orijinalden alıntı: realbrutal bende vodafonenun aveanın 1 gblık 9tl olan kampanyasına bir cevap gelecek sandım.görünce hayal kırıklığı oldu.aveanın 1 gblık interneti süper.cepnet benim değişmezim olur diye düşünüyordum.ama aveanın bu tarifesiyle fark yarattı.istanbulda yaşıyorum ve buralarda aveanın 3g çok iyi.belki başka yerde yaşasam böyle memnun kalmazdım.
düşününce insan şaşırıyor.aveada resmen işini suyunu çıkarmış.1gb 9 tlye verilirmi yahu bari 500 mb falan yapsaymışta diğer firmalara cevap verme imkanı bıraksaymış
evet. data hattı oldugunu söylemenize bile gerek yok
bilgi için teşekkür ederim.şu an 3 aylık vodemnet kampanyasından yararlanıyorum 1 ayım kaldı 1ay sonra data hattını avea'ya taşıyıp vodeme takıp kullanıcam.
şu fıyatları bıraz daha adam etseler cok ıyı olucak, ben vodemnet almak ıstemıyorum zorla aldırıyorlar 1gb sadece 3g net almak ıstıyorum olmuyor 10 tl yap 1gb vodemsız 3g netı alalım bu kadar da olmaz yanı, bende i4 var zaten modem gorevı yapıyor wifiden netı dagıtıyor bana ne vodemdem
bende vodafonenun aveanın 1 gblık 9tl olan kampanyasına bir cevap gelecek sandım.görünce hayal kırıklığı oldu.aveanın 1 gblık interneti süper.cepnet benim değişmezim olur diye düşünüyordum.ama aveanın bu tarifesiyle fark yarattı.istanbulda yaşıyorum ve buralarda aveanın 3g çok iyi.belki başka yerde yaşasam böyle memnun kalmazdım.
rahmetli nur içinde yatsın, ne güzel demiş atomu parçalarsınız ama bu milleti ne yapsanızda memnun edemezsiniz diye,pahalı olur kızarlar,ucuzlatırlar yine beğenmezler,bu seferde niye bu kadar ucuz derler,hasbin bin vekil
bu arada aveanın 1 gb paket güzel ama 1 gb yetmiyorki, bişey indirmesekte yetmiyor 1 ay kullanımı gözönüne aldığınızda, artı olarak bitince tekrar 9 tl verip almakta bence mantıklı değil,sonuçta 4 kere alsan 36 tl eder,ona kaldıysa kademeli jet alıp 4 gb 29 tl ödemek daha mantıklı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 20 Mayıs 2011; 0:56:56 >
"İnsanlar, nankör, yalancı, iki yüzlü, tehlike karşısında korkak, kazanç karşısında çıkarcıdırlar. Bütün bunları bilerek onları yönetmek gerekir. İyi olmayan insanlar arasında iyi kalmak isteyen bir insan er geç ortadan silinir. Şu halde, hükümdar iyi olmamayı öğrenmelidir. " Niccolò Machiavelli