Forumdaki bütün yazıları okudum ama yardımcı olmuyor. Acerın HS244HQ 3d monitörünü aldım. Fakat 4 günden beri her şeyi denememe rağmen 3 boyutlu video seyredemiyorum. Sistemim; Pentium core 2 - 2.20 ghz işlemci Geforce gts 450 ekran kartı 32 bit windows vista işletim sistemi 2 gb ram
Nvidia’nın sitesinden ekran kartı için 270.61 driverını indirip yükledim. Acerın sitesinden monitör için driverı indirip yükledim. Monitörün ayarlarından ekran yenileme hızını 120 hertz yapıyorum. Monitörün kutusundan çıkan HDMI kablo ile ekrana bağlanıyorum. Directx sürümü 10.
Nvidia’nın 3d stereoscopic playerını kurdum. 3 boyutlu olmuyor.
Powerdvd 10 programını kurdum. Onda da yine görüntü 3 boyutlu olmuyor.
3dtv player programını yükleyemiyorum. Kuruluyor gibi yapıyor, sonra işleyici geçersiz diye hata vererek kapanıyor.
Powerdvd 10 programının bilgi kısmında 3d techology not detected yazıyor???
Donanımımda mı bir eksik var yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?
selam , sorunun ile ilgili belki bir detay bulabilirsin buradanhttp://forum.donanimhaber.com/m_47875882/tm.htm donanım haber'de sende bulunan 3d monitorun özellikleri ile ilgili bilgiler verilmiş. belki yardımcı olur.
hatta sana yazdığım link'de bir arkadaş şu sıralamayı yapmış sen yinede iyice bir bak o linke
ALINTIDIR
1- Tüm nvidia sürücülerini sil. 2- Nvidia 266 sürücüsünü ve nvidia 3d tv programını indir. 3- Sırasıyla önce sürücüyü sonra 3d tv programını kur. 4- Sonra Nvidia control panel den 3d ayarlarına gel. 5- sonra burada 3d ayarlarını enable ye getir. 6- Ardından sana bir test yapıcak.Bu teste başlarken monitörün sol altında 5-6 kırmızı ışık yanması lazım.Bu 3d moduna geçtiğini gösterir.Gözlünü tak ve açma düğmesine bas..... 7-Test çok kolay.Bittiğinde kullanıma hazır demektir....
merhaba enginky. Ben son sürüm diye hemen 270.61'i yükledim. Şuan yazdığım gibi 3dtv programını yükleyemiyorum. Belki yazdığın gibi her şeyi silip önce 266 sürümünü yüklersem belki sonra 3d tvyi kurup 3d'yi elde edebilirim. Akşama deneyeceğim. Teşekkürler.
yukarıdada belirttiğim gibi o link'i iyi bir incele belki cevabı orada bulabilirsin. ben sadece orada yazılanları okuyup sana ilettim, yani senin karşılaştığın konu ile ilgili benim çok fazla bir bilgim yok :) , he birde Acer HS244HQ incelemesini yapan arkadaş 3d görüntü alabilmek için 1.4 HDMI kablo kullanılması gerektigini belirtmiş. umarım en kısa sürede çözersin sorununu çünkü sahip olduğun monitor cidden çok sağlam iyi bir monitor. bu arada monitorun hayırlı olsun :)
Malesef monitörün henüz hayrını göremedim. Geçen cumartesiden beri 3d görmek için uğraşıyorum. Önceki sürücüleri silerek nvidia 266 sürümünü yükledim. Arkasından 3dtv'yi yüklemeye çalıştım. 3ddtv yüklenir gibi yaptı ama arkasından işleyici geçersiz hatası vererek kapandı. Yine başladığım noktadayım. Bu arada powerdvd10 "hdmi 1.4 graphic card is required" diye hata veriyor. Oysaki benim gts450 ekran kartı hdmi 1.4'ü destekliyor olması lazım? Bir de bende directx 10 yüklü. Directx 11 sürümüne yükseltsem acaba yararlı olur mu?
powerdvd10 programının information bölümünde aşağıdaki bilgiler yazıyor. Bunlardan neyi eksik yaptığımı anlayan olabilir mi?
Hardware Information: Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ running at 2199 MHz 3DNow! technology: Not Detected Enhanced 3DNow! technology: Not Detected 3DNow! professional technology: Not Detected IA MMX technology: In Use IA sStreaming SIMD extensions: In Use IA SSE 2: In Use Video accelerator: DirectX VA (not in use) Multispeaker audio device: Acer HS244HQ (2- NVIDIA High De (not in use) S/PDIF output device: Acer HS244HQ (2- NVIDIA High De (not in use)
5 günlük çalışmadan sonra sonunda ilk 3d videomu dün akşam seyretmeyi başardım Anladım ki bu işin kadar uzun sürmesinin sebebi ısrarla windows vista ile 3 boyutlu görüntü elde etmeye çalışmam imiş Dün akşam vistayı silip win 7 yükleyince ve arkasından enginky arkadaşımınhttp://forum.donanimhaber.com/m_47875882/tm.htm linkinde verdiği talimatları yerine getirince oldu. Neredeyse haftasonu vatana gidip monitörü geri iade edecektim. Ama şimdi gene kendime yeni sorunlar buldum; 1) Ekranda 3 boyutlu görüntü var, derinlik hissi de var ama görüntüler sinemadaki gibi ekranın dışına çıkmıyor. Oysa nvidia'nın 3d testini yaparken görüntüler tam istediğim gibi ekranın dışına çıkıyor. Bunu filmlerde de nasıl başarabilirim? Bilen var mı? 2) powerdvd10 player mkv. uzantılı 3d filmleri oynatmıyor. Çözümü nedir?
GN245HQbmid 23.6 inç 3D monitör aldım kutusunda NVIDIA 3D Shutter gözlükte çıktı Sistemim windows 7 + NVIDIA GTX 465 1GB Ekran kartı + 4 GB Ram + İşlemci ıntel (R)Core i5 + Anakart Asus P7H55-MLX Ekran kartının hdmi çıkışı mini bu kablouda speed tech marka hdmı ver. 13b kabloyu satın aldım
Banada yardım edin ne yaptımsa 3d görüntü alamadım ne yapmam lazım 3d görüntüyü alamadığımdan kendime niye bu monitörü boşu boşuna aldım demeye başladım yardım edecek kardeşlerime şimdiden teşekkürler
Kimseden ses çıkmadı belki GN245HQbmid 23.6 inç 3D monitörNVIDIA 3D Shutter gözlük olan ve 3d'yi seyredemeyenler için
windows 7 32 bit+ NVIDIA GTX 465 1GB Ekran kartı + 4 GB Ram + İşlemci ıntel (R)Core i5 + Anakart Asus P7H55-MLX 13b hdmı mini kablo
Deneme yanılmayla 3d'yi çözdüm NVIDIA sitesinden en son driver indirdim eski sürümü kaldırdım 275.33-desktop-win7-32bit kurdum sonra NVIDIA denetim masasından stereoskopik 3D ayarı bölümünü açtım stereoskopik 3D ayarını etkinleştir işaretledim hemen 3d ayar menüsü bölümü çıktı sorulara doğru cevapları verdim görüntü testi sağ göz sol göz ne görüyorsun gibi bu işlemden sonra 3D hazır hale geldi misal max payne 2 need for speed hot purşit gibi oyunları 3d gördüm ve oynayabildim fakat film konusunda 3d görüntü yakalayamadım film nasıl olacak türksattaki 3d test yayını 3d göremedim ve buna benzer formatlamı alakalı buna bari bir bilenden cevap lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme