Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
139
Favori
2.034.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15681569157015711572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.bnde ufak bir arastirma sonucu farkli oldugunu buldum.bu lv icin uyunlu kanal listedi yok galiba.baya bir ugrastim ama bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG LW570S televizyonum bulunmakta televizyonun oto ayarlama menüsünde iken tv donma yapınca televizyonu kumandadan kapattım ve olan oldu her seferinde tv.yi tekrar açtığımda LG ibaresi çıkıyor peşinden tv ekranı kararıyor birdaha da açılmıyor, televizyona hiç bir şekilde müdahale yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 19 Eylül 2014; 20:57:47 >
  • HKND kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja eklendi.
  • ömerçip1 kullanıcısına yanıt
    hiç müdahale etmemeni öneririm.direk servis çağırmalısın. bana manuel onaralamayacak bir yazılım sorunu gibi geldi çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ömerçip1

    Arkadaşlar LG LW570S televizyonum bulunmakta televizyonun oto ayarlama menüsünde iken tv donma yapınca televizyonu kumandadan kapattım ve olan oldu her seferinde tv.yi tekrar açtığımda LG ibaresi çıkıyor peşinden tv ekranı kararıyor birdaha da açılmıyor, televizyona hiç bir şekilde müdahale yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

    Geçmiş olsun.Arkadaşım moralin bozulacak biraz ama aynı şey benimde başıma geldi.47LW4500 model benim TV aynen dediğin gibi görüntü gitti benimde ama ses geliyordu.Bir kaç deneme sonrası açıldı ama 5-10 dakika sonra tekrar görüntü gidiyordu.Ayrıca panelin 4 köşesinde siyah lekeler (toz bulutu şekilde) meydana gelmişti.Malum garantide yok gene de servisi çağırdık tabiki bir sonuca varamadık ne yazık ki.Panel değişim gerekli diyorlar ve 2000 TL civarı fiyat çıkarıyorlar.Servis ve LG müşteri hizmetleri ile girdiğin yoğun tartışmalar sonucunda en azından kapanmasını engelleyecek müdahaleleri yaptırdım ama siyah lekeler hala duruyor.

    Senden bir kaç şey denemeni isteyeceğim...

    İlk olarak tv ye HDMI lardan bağlı cihazlar var ise hepsini çıkar ve Harici uydu alıcısı kullanıyor isen onuda şuan takılı olduğu HDMI dan farklı bir HDMI a tak.
    Daha sonra TV fişini çek 10-15 dk bekle ve tekrar açmayı dene.Açılır ise o şekilde tekrar ekran gidene kadar açık kalsın TV,1-2 saat içinde ekran gitmez ise o şekilde kullanabilirsin.Ama görüntü giderse TV yi kapat aç ve enerji tasarrufumu modunu orta seviyede aç o şekilde kullan.Ben şuan o şekilde kullanıyorum enerji tasarrufunu kapatınca görüntü 10-15 dk sonra gidiyor.Servis uğraşmak istemeyecek,çok ısrar edeceksin panel tamir merkezine gönderecekler panel tamir edilebilir ise 600 TL + KDV ücret isteyecekler.Tamir olmuyorsa da değişim gerekli diyecekler.Sana tavsiyem ilk olarak gene servisle iletişime geç belki senin sorunun farklıdır.Ama ürünün zaten garantisi yok tanıdığın bildiğin LED TV tamircisi var ise ona göstermek daha mantıklı.




  • arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler, televizyonu LG servise bıraktım bugün büyük ihtimal bana dönüş yaparlar, umarım sadece yazılım sorunu vardır, yoksa büyük tamir bedellerine girmeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ömerçip1

    arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler, televizyonu LG servise bıraktım bugün büyük ihtimal bana dönüş yaparlar, umarım sadece yazılım sorunu vardır, yoksa büyük tamir bedellerine girmeyeceğim.

    Sonuç ?
  • tüm yazılımların denenmesi için halen beklemedeyim televizyon gayrifaal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 28 Eylül 2014; 16:04:47 >
  • Arkadaşlar lw5500 kullanıyorum, uydu alicisindan görüntüyü 720p veya 1080p olarak aktarinca ses geliyor görüntü gelip gidiyor belli bir süre sonra görüntü tamamen gidiyor seste sorun yok, iki ayri hdmi kablo ile denedim ayni, uydu alıcısıni diger tv de denedim onda sorunsuz çalışıyor, bi fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 42lw570s var, bizim bu tv lere yeni tv lerin yazılımı yüklenemezmi? Örneğin LB serisi yazlımı gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    Bildiğim kadarıyla fat32 yi görüyor tv.
    en azından belleklerden birini fat32 yapıp dene.

    Kendi mesajımı alıntı yaparak bir düzeltme yapayım.
    NTFS formatlı flash bellekleri de okuyormuş.

    Biraz önce 8 gb lık belleği ntfs ye formatlayıp 5 gb lık film attım içine ve tv de şu anda izliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 12 Ekim 2014; 21:41:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    İlk mesaja eklendi.

    Üstadım, 3 yıldır lw620s ile aranızdayim. Beni kanal duzenlemesi ve arayüz anlamında çok mutlu etmedi ama genel anlamda memnunum. Şimdi küçük bir sorum olacak yarımcı olurasanız çok müteşekkir olacağım. Eşime galaxy 5 s5 telefon aldik, telefon ekranindaki goruntuyu tv ekranina yansitmak istiyorum tv wi-fi ye bagli, telefonda screen mirroring diye bir özellik var ama tv'yi görmüyor. Bu sorunu her hangi bir kablo bağlantısı kurmadan aşma şansım varmı? Yani televizyonum bunu kablosuz gerçekleştirmek için gerekli desteği
    Mevcutmu? Yoksa budamı gol olmayacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lw5500 kullanıyorum.tv monitor olarak pc ye bağlı arada dizileri usb diskten izliyorum.yazilimi guncelledikten sonracihaz aşırı kasıyor videolari oynatırken ara ara kasmalar yasaniyor tebkilere cok gec tepki veriyor ses acma kisma dahil. İlk aldigim gun bile bu kadar yavas deildi arayuz guncelleme ile iyileşeceği yerde hepten yavaşlamışlar sinirden çıldırmış durumdayım. Eski surumlere geri donucem.fabrika ayarlarina yani.bu sorunu yasayab bir tek benmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    hangi yazılımı kullanıyorsunuz?
    6.01.28 var bende kasılma olmadı henüz?
  • gkhnkkc G kullanıcısına yanıt
    6 01 28 sizdekiyle aynı sürüm en güncel sürüm yüklü yani dediğim gibi eskiden olmayan şeyler olmaya başladı arayüzde bile kasıyor.video oynatırken durup duruyp 1 dk da bir takılıyormuş gibi oluyor 1sn lik sonra düzeliyor. ses açıyorum 1 sn sonra kasarak cevap veriyor.çok can sıkıcı olmaya başladı.
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    bende ses açma veya menüde gezinirken kasma veya geç tepkime olmuyor. videoyu da dediğiniz gibi takılma var mı akşam eve geçince bakayım.
  • gkhnkkc G kullanıcısına yanıt
    normal pc ye bağlıyken yani monitör olarak kullanınca bir sıkıntı yok usbden video oynatınca bu probelem oluyor.
  • 42LW570S tv var. bazı kanalların yerleri (atv HD ve kanal d) değişiyor. kanal d kayboluyor, taratınca geri geliyor. atv nin yeri değişiyor. böyle bir sorunu olan var mı ve nasıl çözeriz?
  • Arkadaşlar bendede 42LW570S var.Bu zamana kadar dahili uydu alıcısını hiç kullanmadım televizyon 3 senedir bende olmasına rağmen.Şimdi DSmart CI + modül almayı düşünüyorum.Şimdi öncelikli sorum bizim LW serileri CI + modül uyumlumu?İkinci sorumda çanak antenin kablosunu uydu girişine taktığımda TV çanak anteni görmüyor.Sanki kablonun ucu benim televizyonun uydu alıcısının girişine tam oturmuyor.Ucu döndürüp duruyorum ama sıkı sıkı sabitlenmiyor.Ama aynı anteninin ucu rahatça dsmartın uydu alıcısının girişinide digitürkün uydu alıcısının girişinide tam oturuyor onlara taktığım zaman bir sorun yok.ama benim televizyonun uydu alıcısına taktığım zaman anteni görmüyor.Daha önce böyle bir sorunu yaşayan oldumu aranızdan?Birde bu konuda bilgi almak istiyorum sizden.Televizyonu aldığım ilk sene teledünyaya üye oldum.Son iki senedirde teledünya ile digitürk üyesiyim.Bu sene birde dsmart CI+ modül alayımda NBA maçlarını Avrupa kupası maçlarınıda izleyeyim diyorum.Eskiden CNN Türkte pazar akşamalrı makul saatlerde NBA maçları yayınlarlardı.Artık onuda yayınlamıyorlar.Bu yüzden eğer hem televizyon CI + modül uyumluysa hemde bu anten görmeme olayını çözebilirsem alayım diyorum bir dsmart üyeliği




  • arkadaşlar lw 5500 televizyonuma ses sistemi alsam DTS sesli filimlerden ses alabilirmiyim. Bu ses sistemi olayından hiç anlamam yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 15681569157015711572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.