Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
139
Favori
2.034.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyatlar yine çok iyi arkadaşlar. Samsung 40D8000 i 4000TL'ye, 46D8000'i 5200TL ye satıyor - ve bunlar çoğu kişide bulantı ve baş ağrısı yaratan SG gözlük kullanıyor. Cinema 3D serisinde 42LW650S 3500TL, 47LW650S 5000TL ve Real3D sinemalardaki gibi rahat rahat izliyorsunuz (fiyatlar aynı siteden alınmıştır, İstanbulbilişim). Şu seriyi Sony çıkarsa emin olun %50 daha pahalıydı TVleri. FPR gözlük teknolojisini çıkaran ilk firmanın LG olduğunu düşünürsek bu fiyatlardan çıkmaları gerçekten iyi yine. Ki LG zaten klasik olarak düşük fiyat stratejisi uygulayan bir firma dikkat ettiyseniz, buna rağmen ben daha pahalı bekliyordum fiyatları bu seride.

    Darty'e güveniyorum ben de, gerçekten çok iyi indirim yapıyorlar belli ürünlerde. Her AVM ye gittiğimde mutlaka girerim içeri Darty varsa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReJim

    Evet darty de getirecek yakın zamanda sanırım rakam da vermiş 3389.00. Şu an stok yok.

    Güzel rakamlar gelicek. Biraz daha sabır.


    Buradan Bak


    Darty genelde stoka girince birden yükseltiyor fiyatı :)
  • LW4500 (7000000:1)
    LW5500 (5000000:1)

    kontrast olarak görünüyor. bir yanlışlık yok değilmi arkadaşlar ? ben 42 LW45000 modelini alıcam. sizlere bir danışmak istedim.
  • evet doğru bakmışsın burak reis
  • LW Serilerinin kullanım klavuzunu BURADAN indirip inceleyebilirsiniz. Birçok sorunuza klavuzdan cevap bulabileceksiniz.
  • LW4500 ile LW5500 arası bir fark da Smart TV sanırım. LW4500 de bu özellik mevcut değil. 42" boyutta fiyat farkı da (LW4500 - LW5500) 250TL. Smart TV istemiyorsunuz siz sanırım? LG Almanya sitesi 7M diyor kontrastına, doğrudur.
  • smart tv özelliği benim için önemli değil. o zaman ben parayı kontrast a yatırayım arkadaşlar cevaplar için ayrıca teşekkürler sanırım smart tv harici başka bir fark yok 5500 ile arasında ?
  • Evet, kontrast ve Smart TV hariç tamamen aynı görünüyor bu iki model. Smart TV önemli değilse sizin için başarılı bir seçim olur. LW4500 nerelerde var? Nerden almayı düşünüyorsunuz? İyi bir fiyat alabilirseniz paylaşın lütfen, güzel fiyat yakalamak isteyen çok kişi var bu başlıkta Cinema 3D TV serisinde
  • Bence smart tv müthiş bir özellik. Hele o kumandası çok güzel bence
  • monitör derdine düştüğümde forum yardımıyla almıştım, samsung monitör ü...hiç pişman olmadan hala kullanıyorum..şimdi tv derdi...ama bu sefer galiba LG...gerçekten avantajı daha fazla görünüyor...alırsam ilk LG ürünüm olacak..yazılanlarda olumlu..bide yerinde kontrol ettik mi fiyatlar için pusuya..

    DVB-S özelliği olan modeller için çanak anteni direk tv girişine bağladığında her kanal için sorunsuz mudur bu cihaz...Full HD felan mıdır..Eğer öyleyse 200-300 TL fark değer gibi..





     LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yldrmbyzt34

    monitör derdine düştüğümde forum yardımıyla almıştım, samsung monitör ü...hiç pişman olmadan hala kullanıyorum..şimdi tv derdi...ama bu sefer galiba LG...gerçekten avantajı daha fazla görünüyor...alırsam ilk LG ürünüm olacak..yazılanlarda olumlu..bide yerinde kontrol ettik mi fiyatlar için pusuya..

    DVB-S özelliği olan modeller için çanak anteni direk tv girişine bağladığında her kanal için sorunsuz mudur bu cihaz...Full HD felan mıdır..Eğer öyleyse 200-300 TL fark değer gibi..





     LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]



    Kesin bir bilgi olmamakla beraber evet. Zaten uydu alıcı full HD olmaz, HD yayınları destekleyen (DVB-S2) uydu alıcı olur. Zaten TV de full HD olunca sorun yok. Böyle bir TV ye normal uydu alıcı takacak halleri yok :D




  • arkadaşlar bilen için çok kolay bir soru ama şimdi bende smart hd var d smartın hd uydu alıcısı 550tlye aldığım ben bu lg yi alınca buna gerek kalmıycakmı kartı tv ye tak seyret öleyse mükemmmel olur birde d smart ın örneğin atv de info tusuyla hangi saatte ne var onları da tam uydu alıcısı gibi gösterırmı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HASAN4

    arkadaşlar bilen için çok kolay bir soru ama şimdi bende smart hd var d smartın hd uydu alıcısı 550tlye aldığım ben bu lg yi alınca buna gerek kalmıycakmı kartı tv ye tak seyret öleyse mükemmmel olur birde d smart ın örneğin atv de info tusuyla hangi saatte ne var onları da tam uydu alıcısı gibi gösterırmı acaba



    Evet aynen böyle olacak sanırım uyumludur. Ama bunu kullandıktan sonra bilebilirz. Arayüzü ile ilgili bilgi yok henüz :(
  • <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/zHhuSRJ2Cx0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flydini

    2-3 gün önce LG LWxxx serisi haber oldu medyada. Bir yetkili LG'nin 3D pazarında bu yıl için %50 hedeflediğini söylemişti. Bu kadar iddialı bir pazar payı için ciddi bir indirime gitmeleri gerekmez mi? Sonuçta kullanıcıların çok azı bizim gibi internetten, forumdan araştırma yapıyor. Çoğu kişi aldı TV nin bir sürü özelliğini bilmeden alıyor. Etrafımdaki insanların en az %90 ı sadece markasını biliyor, "hangi model" diye sorduğumda "valla bilmiyorum ki" diyorlar :).


    ya su cınema 3D nin lansmanını daha iyi yapmalı LG, bu resmen yepyeni bi olay.
    ama magzalarda bakıyosun 3d diyo geciyo digerlerinden farkı yokmus gibi..




  • Aynı sorular bir kaçdefa sorulmuş alıcak arkadaşlar eğer konuyu baştan itibaren okursa sorularına cvp bulabilirler.
    yinede bir kaç önemli nokta:
    kutudan 2 adet gözlük çıkıyor ama yanında aile paketi denen bir kutuda içinde 5 tane daha gözlük olan bir kutu veriliyor. tabi aldığınız yer yada net üzerinden yapılan alımlarda bunu vermemeye yeltenebilirler. kesinlikle bu konuyu sorun ve isteyin...
    birde kesinlikle fpr gözlük sg ile kıyaslanmaz. baş dönmesi veya miğde bulantısı bu gözlüktede derinlik hissinden dolayı belki bazı hassas insanlarda yapabilir. şahsen ben rahat 5-6 saat izledim bir rahatsızlık hissetmedim. ama en büyük rahatlığı yat uzan yandan izle görüntüde en ufak bir bozulma yok cidden. diğer gözlüklerde ise lg nin lx serisinde kullanılandada gözlük yana doğru çevrildiğinde yani yan yatarak izlenmeye kalltığında görevini yapmıyor ve kararıyor görüntü. ve bu kızılötesi veya bluetooth ile alakalı deil. aynı teknolojiyi kullanan yani sg gözlükleri kullanan philips lerde bu sıkıntı yok. hatta bununla ilgili youtube de bir video vardı bulursam eklerim. video ss ekliycem bir iki güne.
    2d>3d olayı lg dede samsung tada farklı deil. o anki zilediğiniz görüntüyle alakalı ve bu olay kesinlikle 3d deil. 3d filmde görüntüler yüzünüzü yalayıp geçerken diğerinde o anki görüntüye göre bazı kareler geriye itilerek derinlik verilmektedir.
    yinede sorularınız olursa yardımcı olmaya çaılışıyım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uffuk

    Bence smart tv müthiş bir özellik. Hele o kumandası çok güzel bence


    o videoda izledigimiz, kumandanın direk ekranı gormesı olayı LW650 mi ne içindi o video, aynı şey lw5500 için de var mı?
  • benden sıze tavsıye,mutlaka flatpanelshd sıtesını okuyup yapılan testlere goz atınız...orda tum gereklı bılgı ve ıncelemelrı yabancı dılınız varsa sıkılmadan hepsını okuyunuz...sıze oradan kısa bır acıklama yapayım; lg nın 3d sı pasıf gozluk oldugu ıcın kısıye zararsız ama yetersız denıyor..sıyah sevıyelerı begenılmemıs vs. dıye gıdıyor..bence bu tarz bır elektronık bır esya alırken dıkkatlı olun kı daha sonra keske demeyın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak reis

    smart tv özelliği benim için önemli değil. o zaman ben parayı kontrast a yatırayım arkadaşlar cevaplar için ayrıca teşekkürler sanırım smart tv harici başka bir fark yok 5500 ile arasında ?


    Burak Tv mi alıyorsun?
  • sadece size şunu soruyorm arkadaşlar bu soruya cvbınıza göre seçiminizi yapın bence;
    yatarak uzanarak mı yoksa tv nin karşısında put gibi durarakmı film izlemek istersiniz. demek istediğim lg yi alın değil. dediğim gibi philips dede sıkıntı olmuyordu gözlük açısı sanırım onuda bir araştırın.
    3d filmlerde ki siyah seviyesinden kalitesinden bahsetmiş bir arkadaş ben bunun 3d izlerken dikkat edilecek bişey olduğunu sanmıyorum tabi kötüyse diğerine göre bişey diyemiycem. ben 5-6 saat izledim ama dediğim gibi dikkatimi çekmedi. şimdi arkadaş deyince durumu kontrol edicem şuan evde olmadığım için bakamıyrm ama yinede yarın bakıp böyle bir durum varmı varsa ne kadar rahatsız edici yazıcam...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.