Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
138
Favori
2.040.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brand06

Benim televizyonda bi sikinti daha cikti.LW5500.Fifa 12 oynarken uzun toplar atinca oyuncular resmen cift gozukuyo.Top istedigim tere ulasinca tekrar eski haline donusuyo.Bunun sebebi nedir lutfen yardim edin.Truemotion kapali acmam lazim?

Düşük/orta seviyede kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

@hakanemre34

tv'nin usb girişinden izleyebilisin ben öyle izliyorum, bluray ounatıcı için bisey diyemem denemen lazım.

Teşekkürler bi deniyeyim.. Bu seferde ses desteklemicek.. Avr yi tv ye takmak gerekicek.. 3dsubtitles ile hazirladigimiz sub uzantili altyaziyi mkvtoolnix ile filme nasil gomeriz.. Sanirim bu uzantiyi gormuyor . Baska yolu varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gargamel84

Arkadaşlar geçen hafta LG 32LW5500 satın aldım.
    Geçen PS3'te GT5 oynarken motor sesi duyulurken kolonlarda sanki patlakmış gibi zangırdama farkettim.
    Aynı zamanda SONY 40EX501 kullanıyorum, PS3'ü ona taktığımda aynı sahnede böyle bir problem olmuyor.
    Böyle bir sorun başına gelen varmı??

İlginç bir sorun, tüm bağlantılar vs aynı mı? Sesi duymak gerek bu şekilde havada kalıyor biraz maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datya85

laptop + Ev sınema sıstemı ile nasıl Ag kurabılırım...??Ev sınema Sıstemım LG906sb

HDMI 1.4 kullanarak sinema sistemini TV ye bağlayacaksın, TV Smart TV olacak ve internete bağlı olacak. Bu şekilde v1.4 kablo ethernet datası geçirebiliyor. Pratikte denemedim ama teoride bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fates

Kolay gelsin arkadaşlar bir tv alıcam sadece ps3 ve 3d film izlemek için kullanıcam tv yayını izlemeyecem sizce bu modellerden hangisini almalıyım lw 5500-570s-6500-650s ?

47 yerine 42" almanı tavsiye ederim boyut olarak, oyunlarda input lag bakımından küçük ekranlar daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigatron23

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

LG CINEMA 3D TV ile verilen LG AG-F210 STANDART LW SERİSİ 3D GÖZLÜK'ler ile

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

daha yüksek fiyata satılan yeni LG AG-F260 LW SERİSİ 3D GÖZLÜK'ler arasında görüntü kalitesi, renk, parlaklık ve derinlik açısından bir fark mevcut mudur?

Olmaz merak etme, FPR gözlükler standartttır. İkinci gözlüğün farkı kozmetiği, ayrıca güneş gözlüğü gibi de kullanabiliyorsun sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Henüz denemedim ama bu gözlük camlarını değiştirip oyunlarda bölünmüş ekranı tam ekran yapma olayı son dönemde verilen gözlüklerdeki yapısal farklılıktan dolayı çok zorlaşmış. Bunu farkeden veya yaptım zor değil diyen var mı?

Yapısı nasıl gözlüklerin? Çerçevede ayrılacak kısım yok mu? Eğer öyleyse yapmak çok zor olur ama forumda renkli gözlükleri olan arkadaşlarla değiş tokuş talep edebilirsiniz.

Evet iç kısmındaki sizin o çıkardığınız parça yok. Camını tutan plastik parça bir bütün gibi.aklıma gözlükçü bir abimiz geldi bu sabah ona verdim gözlükleri.Biraz zor deneyeyim ama kırılırsa hakkını helal et dedi:) bende iki gözlüğü gözden çıkardım çünkü olay gerçekten çok eğlenceli görünüyor. Özellikle 8 yaşında ki oğluma anlattım gözlükleri bekliyor:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: poyazoraj

Arkadaşlar verilen yanlış bir bilgiyi düzelteyim TV lerin media playerlarından high@5.1 olan videoları oynatmadığı söyleniyor bende LW4500 var kutusunda henüz kullanamaya başlamadım bizim TV ler çalıştırmıyor olabilir doğrudur.Ama sürekli bu profilde olan videoların hiç bir TV nin oynatmadığı söyleniyor ki bu doğru değil.Az önce bizzat samsung D5000 LED TV de test ettim, High@5.1 profilli The Adventures of Tintin 3D (2011) [1080p.Half-SBS] sıkıntısız oynattı samsung lar media oynatıcı olarak gerçekten çok başarılı yahu :( Uyuma LG 2 TB arşiv var 3D,1080p bluray hiç birinde ne ses ne görüntü desteklememe sorunu olmadı..

Level 5.1 MKV lerin hiçbiri oynatılmıyor değil, arada oynatılamayanlar çıkabiliyor doğrusu bu. LW serisinin de oynattığı 5.1 ler var, filme göre değişiyor.
    Hiçbir TV nin oynatamadığı format .iso.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatung

quote:

Orijinalden alıntı: tatung

Selam Arkadaşlar.
    Bir arkadaşım LG LW 5500 alarak aramıza katıldı.Elinde bulunan Creative 4+1 Ses sisteminini bağlamış fakat ses alamamış. Olurmu olmazmı pek anlamıyorum bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.Hepinize Mutlu LG li günler dilerim.

Bu soruya cevap verebilen yokmudur

Ses alamadığı kaynak nedir? USB den oynattığı filmlerden alamıyorsa bir media info programı ile dosyanın özelliklerini yazsın bakalım.
  • SLM Arkadaşlar LG LW4500 cihaza sahibim lLast air bender ile ilk 3D deneyimini yaşadım
    Sorularımı cevaplaya bilirseniz sevineceğim.
    1. Filimi ilk çalıştırdığımda insanları 2 şer görüyodum sonra görüntü sağ sol ayarından çözüm bu hep olurmu?
    2. MKVTolnix den çıkma bir filimi TV bazen açıyor bazen uyumsuz format diyor bu dengesizliği yaşayanınız vcarmı?
    3. Altyazılı seyretmek çok zor odaklanamıyorum TR dublaj daha kolayıma kaçıyor sizler nasıl izliyorsunuz
    4. Filim ekrarna tam oturmuyor köşelerde bant görüntüler kalıyor ayrıca ekran (gözlük takılı iken) kçülüyor gibi geliyo
    Ekranı tam ekrana yakın izleme şansım varmı
    5. İnternetten çekeceğim MKV ler half sbs mi olmak zorunda yoksa 3d yazması yeterlimidir.
    6. TV performas ayarları ile ilgili bir çalışma hiç yapıldımı genelde 720 ve 1080 P filimler çekiyorum max. performasta izlemek istiyorum.

TV hakkında kısaca yorumum 32" 50 hz bir LDC [Samsung (2 kere tamirde paneli değişti )] tv geçiş yaptım görüntü fiyat performasa göre 1.950 tl satın aldım
    olan üstü renkler görüntü keskinli kamaşma oranı mükemmel teşekkürle LG umarım eski TV sıkıntıları yaşamam tamir sıkıntısı yani

• quote:

Henüz denemedim ama bu gözlük camlarını değiştirip oyunlarda bölünmüş ekranı tam ekran yapma olayı son dönemde verilen gözlüklerdeki yapısal farklılıktan dolayı çok zorlaşmış. Bunu farkeden veya yaptım zor değil diyen var mı?

Çok kolay çıkmıyor öyle, renkli FPR gözlükler ile yap aile paketinden çıkanlar ile. Siyah gözlükler çok sağlam

• dostlar merak ettiğim bir şey var,
    geçen gün arkadaşın evinde idin samsung d6000 tv si var,
    youtube a girdi, en çok izlenenler, favorilerim vs gibi kısımlar vardı tv'nin solunda,
    benimn televizyon 570s serisi, ben girdiğim zaman sadece yukarı ok search aşağı ok watch u gösteriyor,
    watch'a girdiğimde videolar var sınıflandırılımış ama detay göremiyorum, arama yaptığım zaman daraltamıyorum zira öyle bir seçenek yok,
    oysa ben top girls ü sadece 3d ve high def aratacağım ama maalesef öyle bir seçenek yok.. işin içinden çıkamadım, sizde durum nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien2000a

Valla bu konuda aslinda soz sahibi Techraven olmasina ragmen bir oneride bulunmadan da duramayacagim.

Topic aldi yurudu tam surumda yuzlerce mobilde binin uzerinde sayfa oldu. Bu aslinda muthis bir rekor. Katkida bulunan herkese tesekkurler.

Ancak son gunlerde topic amacindan sapmaya baslamadi mi. Blu ray playerlar, egreat incelemeleri hatta nerden aliriz niye dogru link vermiyorsunuz gibisinden bir suru topicle alakasi olmayan konu oluyor artik. Topic 3d fpr lg tv topigi. Lutfen konuya sadik kalalim. Yoksa gercekten tv ile ilgili yardim talepleri ve bilgilendirme mesajlari cogu zaman arada kaynayip gidiyor. Konu oyle yerlere gitti ki artik eski hevesim kalmadi sayfalarca okumaya.

Media player, dvd player, ses sistemleri icin bir suru topic var. Dileyenler oradan bilgi alabilirler. Bilmem tabii son sozu soylemek dedigim gibi topigi acan techraven a duser.

Maalesef öyle ama buna bir çözüm yok. Gedikli forum kullanıcısı ayrı tutuyorum zaten, internetten LG Cinema 3D TV ile ilgili birşey arayanın geldiği ilk konu bu. Kesin ilk sayfada çıkar, "LG LW ..... sorunu, ...... çözümü" diye yazılırsa kesin ilk sonuçtur zaten. Dışarıdan gelen kişiler bu yüzden direk buraya yazar.

Diğer alt-forumlar var ama oralardan cevap alamıyor insanlar genellikle, bu konu aile gibi oldu herkes herşeye cevap yazıyor. Cevabı alan da en ufak şeyde gelip bir daha soruyor, bu konuda cevap alıyor çünkü tatmin edici olarak. Başka marka TV ler ile ya da başka LG TV ler ile ilgili soru soran bile var burada yani.

• Arkadaşlar bir ses sistemi arıyorum. Mediaplayerının olmasına gerek yok. 5+1 300 w olması yeterli. Tvye bağlayabilmem lazım. Dts desteklemesi gerekiyorsa desteklemeli. Doğrusu dts desteği bunlarda oluyor mu bilmiyorum. 300 tl bütçem var. Bu konuda baya cahilim sorunsuz bir sistem arıyorum. LW4500 ile kullanılacak. Öneriniz ne olur? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *JoKeR*

Arkadaşlar hepinize hayırlı çalışmalar.
    Bende aranıza 42LW5590 ile katıldım, listeye benide ekleyin.
    Bende daha önce de 42LE5500 vardı,birkaç kıyaslamamı ona göre yapacağım.
    Öncelikle size mevcut donanımımdan bahsedeyim;
    1-LG 42LW5590
    2-LG HB906SB
    3-ATLANTA HD BOX
    4-XBOX 360
    5-D-SMART MODÜL (MAXI PAKET + HD + SİNEMA )
    Gelelim ilk izlenimlere;
    1-LE5500 e göre sanki LW5590 SD yayınlarda daha vasat gibi geldi bana, belki ayarlardandır diyeceğim ama LE5500 de de herhangi bir ayar yapmamıştım.
    2-Akıllı sensörü her ikisinde de kullanmıyorum.Çünkü alışmışım bir kere canlı renklere.Genelde ya canlı renklerde yada standart ta kullanıyorum.
    Akıllı sensörü açtığım zaman sürekli bir karartı halinde izlemek zorunda kalıyorum.Gece karanlıkta bile hala ekranı bence aydınlatması gerekirken karartıyor.
    3-HD yayınlara lafım kesinlikle yok.Bence çok iyi.
    4-3D için çocuklarla beraber CARS 2 yi izledik.Evet derinlik hissi kesinlikle var ama bende o dışarı çıkmalara raslamadım açıkçası.Filmi direk HB906SB usb sinden çalıştırdım.
    5-PVR var dediler ama ne hikmetse bende çalıştıramadım bir türlü,çalıştırabilen biri varsa burda nasıl yapıldığını anlatırsa çok sevinirim.
    6-Estetik olarak LE5500 bence daha estetik duruyordu, özellikle LG logosu.
    Şimdi gelelim sorulara;
    1- Ben ilk başta bağlantıları şu şekilde yapmıştım: HB906SB nin çıkışı 1.4 kablo ile LW5590 a bağlı, HD BOX ile XBOX 360 1.3 kablo ile HB906SB nin girişlerine bağlı.
    Belki birşeyler fark eder diye HD BOX ı direk 1.4 kablo ile LW5590 a bağladım, ses içinde HD BOX tan optik kablo ile HB906SB a bağladım ama görüntüde pek bir fark göremedim.
    Sizce hangi bağlantı şeklini kullanmalıyım? Teknik olarak hangi bağlantı şekli daha doğru olur?
    2-Görüntü ayarları sizce nasıl yapılmalı? Gerçi kişiye göre bence dğişir.
    3-PVR olayı nasıl çalışıtıracağız.Dosya sistemi ne olamalı. (FAT32, NTFS)
    4-DTS olayı KORE de mevcut olduğu söyleniyor.Peki size bir soru sizce LG KORE de satılan ürünlerde değiş donanım mı kullanmıştır.Eğer öyle ise çözüm yok gibi ama sadece yazılım ise bence muhakkak bir çözüm bulunabilir sanıyorum.
    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
    Hepinize kolay gelsin...

SD yayınlar konusunda aynı kabloları ve reciever ı mı kullanıyorsun? Biraz da ayar çekmen lazım, özellikle MPEG parazit engellemeyi aç.
    Bağlantıları değiştirmen birşeyi farkettirmez.
    Görüntü ayarları tabii ki izleyiciye ve izlenen yayına göre değişir ama bu konunun ilk mesajında ayarlar var, referans olabilir sana. Onları yapıp üzerinden gidebilirsin mesela.
    DTS çözümü gelmez, zaten sende HT var sorun olmaz senin için.

• forumu takip edip,değerli görüşlerinizden faydalanarak,42lw570s alarak aranıza katıldım.geçen pazartesi kurdurdum,10 gündür kullanıyorum.tvnin görüntüsü,dizaynı genel olarak çok memnunum.türksat 3d test yayınını denediğimde 3 boyutlu yayını alamadım.lg deneme standında izlemiş olduğumuz 3 boyutlu yayınları izleme şansımız yokmu arkadaşlar,yada ben bir şeyi yanlışmı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: alien2000a

Valla bu konuda aslinda soz sahibi Techraven olmasina ragmen bir oneride bulunmadan da duramayacagim.

Topic aldi yurudu tam surumda yuzlerce mobilde binin uzerinde sayfa oldu. Bu aslinda muthis bir rekor. Katkida bulunan herkese tesekkurler.

Ancak son gunlerde topic amacindan sapmaya baslamadi mi. Blu ray playerlar, egreat incelemeleri hatta nerden aliriz niye dogru link vermiyorsunuz gibisinden bir suru topicle alakasi olmayan konu oluyor artik. Topic 3d fpr lg tv topigi. Lutfen konuya sadik kalalim. Yoksa gercekten tv ile ilgili yardim talepleri ve bilgilendirme mesajlari cogu zaman arada kaynayip gidiyor. Konu oyle yerlere gitti ki artik eski hevesim kalmadi sayfalarca okumaya.

Media player, dvd player, ses sistemleri icin bir suru topic var. Dileyenler oradan bilgi alabilirler. Bilmem tabii son sozu soylemek dedigim gibi topigi acan techraven a duser.

Maalesef öyle ama buna bir çözüm yok. Gedikli forum kullanıcısı ayrı tutuyorum zaten, internetten LG Cinema 3D TV ile ilgili birşey arayanın geldiği ilk konu bu. Kesin ilk sayfada çıkar, "LG LW ..... sorunu, ...... çözümü" diye yazılırsa kesin ilk sonuçtur zaten. Dışarıdan gelen kişiler bu yüzden direk buraya yazar.

Diğer alt-forumlar var ama oralardan cevap alamıyor insanlar genellikle, bu konu aile gibi oldu herkes herşeye cevap yazıyor. Cevabı alan da en ufak şeyde gelip bir daha soruyor, bu konuda cevap alıyor çünkü tatmin edici olarak. Başka marka TV ler ile ya da başka LG TV ler ile ilgili soru soran bile var burada yani.

Bence aile ortamı gibi bir ortamın olması burda en büyük etken. Ve yine bence her soru sorulabilir. Ama son 3 sayfayı ve ilk sayfayı okumadan 400 sayfayayı okumam mümkün değil diye belirtip soru yazıyor arkadaş. Halbuki bir önceki sayfada aynı soru 3 defa sorulmuş 5 defa cevaplanmış. Ben bu durumun yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde tamam bende çok güzel türkçe kullanamam ama bazı arkadaşlar öyle sorular soruyor ki ne sorduğunu anlaşılmadığı için cevap yazmak mümkün olmuyor. Buna da dikkat etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CENK__26

SLM Arkadaşlar LG LW4500 cihaza sahibim lLast air bender ile ilk 3D deneyimini yaşadım
    Sorularımı cevaplaya bilirseniz sevineceğim.
    1. Filimi ilk çalıştırdığımda insanları 2 şer görüyodum sonra görüntü sağ sol ayarından çözüm bu hep olurmu?
    2. MKVTolnix den çıkma bir filimi TV bazen açıyor bazen uyumsuz format diyor bu dengesizliği yaşayanınız vcarmı?
    3. Altyazılı seyretmek çok zor odaklanamıyorum TR dublaj daha kolayıma kaçıyor sizler nasıl izliyorsunuz
    4. Filim ekrarna tam oturmuyor köşelerde bant görüntüler kalıyor ayrıca ekran (gözlük takılı iken) kçülüyor gibi geliyo
    Ekranı tam ekrana yakın izleme şansım varmı
    5. İnternetten çekeceğim MKV ler half sbs mi olmak zorunda yoksa 3d yazması yeterlimidir.
    6. TV performas ayarları ile ilgili bir çalışma hiç yapıldımı genelde 720 ve 1080 P filimler çekiyorum max. performasta izlemek istiyorum.

TV hakkında kısaca yorumum 32" 50 hz bir LDC [Samsung (2 kere tamirde paneli değişti )] tv geçiş yaptım görüntü fiyat performasa göre 1.950 tl satın aldım
    olan üstü renkler görüntü keskinli kamaşma oranı mükemmel teşekkürle LG umarım eski TV sıkıntıları yaşamam tamir sıkıntısı yani

1- Filmin ripine bağlı, ilk açtığında 3D efektleri ikili görürsen o özelliği çevir tersine düzelir.
    2- Olabilir, o program biraz spesifik doğru çeviri yapmak gerek.
    3- Altyazı hoş değil tabii, yabancı dilin varsa öyle izle ya da dublaj ile.
    4- Orjinal rip ini bozma filmin, bant kalsın alışırsın.
    5- Half-SBS olmalı TV USB sinden oynatacaksan.
    6- Full HD her zaman mümkünse.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Çok kolay çıkmıyor öyle, renkli FPR gözlükler ile yap aile paketinden çıkanlar ile. Siyah gözlükler çok sağlam

Bunu görünce aktif gözlüklü model aldığıma ilk kez üzüldüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

merhabalar,

dün cumartesi günü turuncu indirimden lg bd-660 model 3d bluray player aldım. TV'im 42 LW 4500. Tek kumanda ile ikisinin de kontrol edilebilmesi güzel ama sizlere danışmak istediğim bişeyler var.

1- BD-660' 1 TB harici hdd'yi taktım tüm mkv dosyalarını sorunsuzca oynattı. Ama hdmi kablo seçti ilginç bir şekilde. WD media playerda hiç sıkıntı çıkarmayan hdmi kablo ile bağlı olduğunda tvdeki görüntü 1-2 defa kesildi 1/2 sanyeliğine. Kablo değiştirince sıkıntı kalmadı ama bana garip geldi durum. Normal midir sizce?

2- Deneme amaçlı Resident Evil 3d filmini izledik akşam eşimle. Görüntüler, renkler, keskinlik, parlaklık mükemmeldi diyebilirim. Gözlükler hiçbir şekilde bulantı, ağrı vs. yapmadı çok memnun kaldım. Ama 3d efekti düşündüğüm kadar etkileyici olmadı. TV'im küçük olduğu için mi acaba diye sorayım istedim. Yaklaşık 4m mesafeden izledik.

şimdiden teşekkürler...

3D efektleri filmin çekim tekniğine bağlı, tabii TV lerde sinemadaki gibi olmuyorlar. 3D demo videolar var, onları izlersen daha çok pop-out alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.