Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: <<     299 [301] 303 304 305 306 307 308      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

1305 Mesaj
8 Ocak 2012; 5:21:01 

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Arkadaşın yazdıklarına istinaden LG Türkiye'nin ışık sızması hakkında servis aracılığıyla bana verdiği cavabı paylaşıyorum. "....malum TV'ler sadece siyahı göstermek için yapılmamıştır. "

Amacımız tartışmak değil sadece biraz saygı. Bir müşteri hem sd yayın, hem HD, hem 3D yayın izlemek isteyemez mi? Neden bu şekilde düşünüp, istediği verim alamayanlara saygı göstermiyorsunuz?

Bir de burada uzun uzun bilge bir kişilik edasıyla yazmıyor musunuz, bir de yazdıklarınızın tutar yanı olsa... Cinema TV denmesinin tek nedeni 3D yapısının sinemalarda izlenen gözlüklere benzer olmasındandır. Yoksa HD için yada full hd filmler için değildir.

Neyse saygı göstermeyi öğrendikten sonra seviyeli bir şekilde tartışalım, ben bu TV'yi aldım ve beklediğim performansı alamadım, ışık sızması ve ölü piksel ise verdiğim 2000 TL'nin üstüne su içirtti, var mı bir sözün? Bu kadar eksiğini sen bile sayarken, LG bile bu kadar yapabiliyoruz diye cevap yazarken siz hala LG'nin patronluğunu yapmaya çalışıyorsunuz. Sana LG TV'nle mutluluklar kardeşim, saygılar sunuyorum..

arkadaşlar burası polemik yeri değil
keşke tüm istediklerimizi beklentilerimizi içeren bir cihaz olsada alsak bizler de burada artıları eksileri görerek bu tv leri aldık diğer cihazlarında kendilerine göre artıları ve eksileri ve şikayetleri var drages arkadaşım konuyu güzel özetlemiş bence ama bazı arkadaşlara çıkan ışık sızması ve servislerin bilgisizliği lg Türkiyenin ilgisizliği gibi konular hepimizin ortak şikayeti fakat buraya yazan arkadaşların çoğu da cihazlarını bir şekilde değiştirdi ben cihazımla mutluyum
saygılar

intel e6750,asus p5k-E wifi,Asus gtx 460 top gddr5,2*1gb ddr2 667 kingston,2 adet1 adet 300 1 adet320 1 adet400 1adet 750gb 1Tb seagate sata II ı6 mb ncq hdd,phlips 17 lcd b6 asus 18xdvdw,feel hurricane kasa,,hp 1005 yazıcı,,bm555 kawai 5+1,
LG 55 lw 5500--------- LG hb 906 ta ev sinema sistemi
VU+DUO-Next 2000 cıs süper- plus-İnpax 5100-next d-smart

3508 Mesaj
8 Ocak 2012; 6:02:25 

quote:

Orijinalden alıntı: drages

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mslr

ya suanda gercekten 3d ıcın erken ancak ınsan okadar para vercem ve su devırde olmusken 3d lı olsun ıstıyor
o bakımdan dusundugumuzde 3d olsun ve 3d olarakda LG ve Philips piyasayı ele gecırmıs durumda sankı onlar dururken baskasına kaymak cok mantıklı deıl gıbı fakat bıde dedıgınız gıbı tv yı tv yapan ozellıklerın de saglam olması lazım o konuda da ozellıkle LG ye guvenemıyorum bı turlu...

Önemli olan neyi neden ne maksatla alacağınızdır...

Ben son dönem tvleri alırken SD kalitesine bakanları anlamıyorum.. Bu ferrari almaya gidip de acaba istanbul trafiğinde nasıl performans alırım demek gibi bir şey.. Ama tv yi SD için alıyorum, ben açacam TV izlicem diye alıyorsanız fazla kasmaya ne gerek var.. gibin bi arçelik, vestel filan alın.. Normal tv kanalları için bu kadar süper bir araştırma ayrıntıya girmek sizi yorar üzer, kafanız karışır.. ne gerek var?... paranız varsa bol bol alın ferrariyi çıkın istanbul trafiğine.. ne güzel..

Biz burada LG almamızın sebebi "3D"... kimse lg nin mkv desteğiydi, SD kalitesiydi yok sesiydi gibi özellikleriyle zaten öne çıktığını söylemiyor.. LG nin numarası devamlı 3D kullanımı..

Benim 55lw5500 tv şuan televizyon yayını bağlı değil.. yani siz diyorsunuz ya tv önce tvlik yapsın.. yani siz tv istiyorsunuz.. sonuna kadar haklısınız ama ben mesela tv nin ev sineması olmasını istiyorum.. ben LG tv mi, odamda sinema perdesi görevi yapsın diye aldım.. 3D filmleri en sağlamından 3D olarak, 3D olmayanları da 3D ye dönüştürüp izlemek için aldım.. HD dizi ve filmlerimi izlemek için aldım... PS3 de oyunları dehşet birşekilde oynayayım diye aldım. Yok mkv okumuyor, yok ses çözmüyor.. bakın bunlarda umrumda değil, bir LG alıcısının bunları takmaması gerekir çünki bunlar lg de zayıf.. LG alıyorsan bilgisayar bağlayacaksın ona.. seside çözecek, mkvyide açacak.. bir bilgisayar + windows classic media player.. bitti.. ha gidersin birde ses sistemi alırsın, ister bilgisayara ister tv ye bağlanından.. bak bu dediklerimle 0 sorun, 0 baş ağrısı..

3D film nereden bulacan, indirmekle nasıl uğraşcan diyen kişiliğe ise yürekten gülüyorum.. tüm filmlerimi bir siteden indiriyorum fileservede üyeyim, akşam koyuyorum sabah iniyor,bu şekilde 10 TB film dizi belgesel ne ararsan koleksiyonum var.. ha uğraşamam mı diyosun.. yine internette hdd dolduran siteler var.. bi hdd 200 tl desen 2.5 gb lığı, yollasan adam doldursa 100 tl sallıyorum, 1 yıl yetecek filmin olur.. Gidiceksin home cinema 3d tv alacaksın led ya da plazma fark etmez sonra da film bulmaya üşeneceksin.. lütfen saçmalamayın...

Bu söylediklerim bir LG tvnin nasıl en verimli kullanılabileceği.. kafanız rahat olur eğlenirsiniz.. kanal bulamıyo, koyamıyo, uğraştırıyor filan diyorsanız.. ben SD izleyeceğim, fatmagülün nesi varı (ki onlarda artık hd veriyolar çoğunu sanırım), yok kimi hapse atmışlar haberlerini, borsanın düşüşünü, kim kimle evlensin programlarını bence hiç ama hiç tatlı canınızı sıkmadan en yakın vestel arçelik beko ne varsa gidin boyutu hoşunuza gideni alın.. kanalıda ayarlayın, serviside iyi olsun çok olsun.. yine bu tvlerlede usb den biri film getirse izlersiniz.. LG size göre değil kesinlikle..

3D evet tam oturmuş birşey değil şuan belki ama insanlar odada bişeyler dolaşsın istiyorlar.. 3D ile hologramı karıştırıyorlar.. kusura bakmayın ama yakın gelecekte hologram olmayacak.. belki torunlarımız görür.. 3D sinema severlere değişik güzel bir tat katmadır.. Bir çağ değildir, olmayacaktır.. 3D nin adam gibi olacağı zaman, gözlük şeklinde tvlerin çıkması ve oyun simulasyonlarının bunlarda kullanılmasıdır.. daha ileri gitmeyecek.. halka filmindeki gibi uzun saçlı ıslanmış bir kız tv den çıkamayacak.. maalesef biraz gerçeklerin farkında olmak lazım.. durumdan multu olmak zevk almak lazım..

Umarım bazı şeylere açıklık getirebilmişimdir..

Ben de gülüyorum. İşi gücü yok her sabah download başlatıp bütün gün bilgisayarı açık bırakan, fileserve'e üyelik parası veren sordular mı plazma çok yakıyor diyecek kişiliğe başka ne yapılır ki.

Artı olarak SD değil HD performansı kötü bu LG'nin. D-Smart HD'si LG 'de ağlıyor Panasonic'de şahane. Neden D-Smart HD'ye kötü diyorlar diye merak ederdim; görüntünün gayet iyi olduğunu düşünürdüm. LG'de izliyorlarmış herhalde ondan kötü diyorlar. Panasonic plazmada kötü denilen d-smart hd görüntüleri cillop gibi. Yani SD yayın plazmada daha iyi olmasının yanısıra HD yayın da daha iyi. Bu sabah Yeşilçam ya da sinetürktü Gol Kralı filminin başına panasonic ile sonuna lg ile baktım yine aynı durum vardı. LG görüntüsü çok kötüydü panasonicin yanında. Ki panasonic'i 1639 liraya aldık LG'yi 2739 liraya aldık. 1000 liradan fazla fark var 3d dışında kalan ne varsa eksi LG'de.

yapacak bişey yok o zaman.. sen yeşilçam izleyip hd performansından bahsetmeye devam et.. Biz sizden birazcık daha yani şöyle 20 sene filan daha ileriden takip ettiğimiz için sinemayı yapacak bişey yok.. aynı klasmanda değiliz..

Okuduğunu anlamaktan aciz kişilere de diyecek söz bulmak zor. Fx HD, Fox Crime HD kanalları ile HD; Yeşilçam ile SD karşılaştırılıyor. İkisini de kullanan birisi olarak bir şeyler söylüyorum siz ise marka budalalığı derdindesiniz. Buyrun yapın... Zaten başka türlü o kadar para verip de bu tv'yi aldıktan sonra insan psikolojik dengesini sağlayamaz.

3508 Mesaj
8 Ocak 2012; 6:29:20 

quote:

Bence arkadaş normal ama sizin, onun ne demek istediğini anlamamanız düşündürücü!! Arkadaş sadece HD görüntülerin kötü olduğunu, hatta yeşilçam kanalında bile kötülediğiniz plazmaların görüntüsünün, çok övdüğünüz LG'den çok daha iyi olduğunu söylüyor.

Açık açık yazdım ama bunları da anlıyorum. Sosyal psikolojinin konularındandır marka bağımlılığı. Kişinin o marka alete sahip olduğunda tavrı budur; "En iyi benim tv'm; en iyi benim arabam; en iyi klima benimki" vs vs...

Ciddi ciddi böyle sosyal psikolojik bir durum vardır. LG'nin menüleri kullanışlı değil, dahili tunerı düzgün çalışmıyor, media playerı düzgün değil. Ve daha görüntüsüne gelmedim bile.

Led ışıklar muhakkak ekrana sızma yapıyor; gece karanlıkta olmamasına imkan yok çünkü bu edge led tv; sony'de bile bu sorun var. LG ise bu sorunu en yoğun yaşatan marka. Panasonic LED'leri de pek iyi gözükmüyor tabi bu konuda.

Hala görüntüye tam gelemedim farkındaysanız. Fx HD, Fox Crime HD gibi kanallar göz yaşı döküyor LG'de. Dizi Smart HD ile Discovery HD hallice HD kanal olarak. TRT HD'ye yakın zamanda bakmadım ona girmiyorum o yüzden. Yalnız Kanal D çakma HD'si yani HD görünümlü SD yayını da Panasonic'e kıyasla kötü. Sine Plus HD, Sine Gold HD kanalları da pek iyi değil; sinema tv HD kanalları göreli iyi diğerlerine göre. Fx ve Fox Crime HD'ler özellikle çok dikkatimi çekti dağlar var panasonic plazma ile arada.

SD yayın olarak da Yeşilçam TV'de Gol Kralı filminin başına Panasonic'de sonuna LG'de baktım. LG bu SD kanalda da berbattı.

Gel gelelim ben kötü niyetli bir adamım; sırf LG modellerini kötülemek için LG aldım ve kıyaslıyorum diyelim. Aslında görüntüler güzel olsun dedikleri gibi. Peki arkadaş menülere ne diyecekseniz? Böyle rezil menü olur mu? Uydu kumandası olsun, başka tv'lerin kumandası olsun OK'e basınca yön tuşlarının ortasındaki kanal listesi çıkar. Bunda yön tuşu apayrı bir galakside list tuşu bambaşka yerde... Liste bastınız liste geldi kanal seçtiniz hop liste gidiyor kanal değişmek için yine git LİST'e bas... Her seferinde aynı eziyet. Hadi onu da geçelim; kanallar bulunamıyor onu da geçelim. Hani bu TV'nin RATIO tuşu kumandada var mı? Ben göremedim. Anca Quick menü ile ratio değişecek... Hadi geçelim onu da ratio tuşu diyelim ki var ben bulamadım kumanda da. Eee arkadaş bu tv'de Star HD 4:3 yanlar siyah yayın yaparken nasıl bu tam ekrana dönüşmez ratio ayarından? Panasonic'de sadece HD kanallarda bu seçenek çıkıyor: 4:3 TAM seçiyorsunuz ve tam ekran oluyor. Zoom olayı deseniz başka rezalet. Panasonic bu işi de çözmüş; Zoom1 yapıyorsunuz ekranın sağından ve solundan sıfır kayıpla altı üstü siyah bantlı filmleri tam ekran yapıyor. Bunda ise altta üstte siyah bant izlemek zorundasınız. Dahili tunerdan frekansdan kanal aramak için bir sürü frekans arasında kullanıcıyı bulup frekans girmeniz gerekiyor ki başka bir tuhaflık. LG'nin yazılımı, kumandası pahallı bir işkence aleti. Marquis De Sade günümüzde yaşasaydı muhakkak dostlarına bu tv'den hediye alırdı işkence yapmak için.

Bu konuyu açan arkadaşa sorun bakalım LED mi Plazma mı diye ne diyecek acaba? Konunun ilk mesajına bakın panasonic plazma ile lg lw serisi kıyaslaması ne diyor acaba. Hala hariçten gazel okuyorsunuz; fanatiklik yapıyorsunuz. LG LW serisi 3D Entertainment aletidir; TV değil TV benzeri üründür görüntü olarak. 3Dsi güzel olsun-gözlüğü pasif olsun diyen LG alır; varsın 3D'si aktif gözlüklü olsun ama Televizyon özelliği düzgün olsun diyen-menüleri adam gibi olsun diyen başka markalara yönelir. Başka marka derken de bir tek Samsung LED'leri yeterince incelemedim ve çok fikrim yok Samsung LED dışında ne Sony ne Panasonic LED'i yaramaz (Samsung da belki yaramaz). İdeali plazmadır. Hatta 3d olarak LG daha iyi dedim ama Panasonic 3d olarak konunun uzmanları tarafından bambaşka yere konan bir 3d performansı olduğu söylenir. Tek eksiği aktif gözlük olmasıdır.

Neyse bu konuya gelen de kabahat. Adam soru soruyor cevap veriyoruz okuduğunu anlamayan muhtemelen çok genç arkadaşlarla saçma sapan diyaloglar oluyor. Dedikleri gibi olsun görüntüsü süper LG'nin ben sallıyorum; menüleri ne iş peki? Onu da bir anlatsınlar bakalım. Rezalet ötesi menüleri, yazılımı ve kumandayı nasıl övecekler merak ediyorum. Ve de tahmin de ediyorum; menüleri de süperdir ama ben 20 yıl öncede kalmışımdır. Dedikleri gibi 20 yıl öncede kalıp da 20 yıl öncenin standartları ile bu tv'yi beğenmiyorsam zaten o da bambaşka bir rezalet. 2011 model LG LW serisi 1991 yılı için bile kötü anlamına gelir ki lafım nereye gidiyor diye ölçmeden tartmadan konuşmak aklı sıra hakaret edercesine küçümsemek için konuşan arkadaşlar kendi ağızları ile bunu cümlelerinde yan anlam olarak söylerler. Ben TV kötü diyorum onlar 1991 yılı standartlarına göre kötü diyerek -tv'ye kötü diyerek- tv'nin iyi olduğunu ispatlamaya çalışıyorlar.

Komik işler bunlar. Alan hayrını görsün. Parası kıymetli olan da, biraz film keyfi olan da uzak dursun Edge Led denen tv'lerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 8 Ocak 2012; 6:37:32 >

507 Mesaj
8 Ocak 2012; 6:52:51 

quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

quote:

Arkadaşın yazdıklarına istinaden LG Türkiye'nin ışık sızması hakkında servis aracılığıyla bana verdiği cavabı paylaşıyorum. "....malum TV'ler sadece siyahı göstermek için yapılmamıştır. "

Amacımız tartışmak değil sadece biraz saygı. Bir müşteri hem sd yayın, hem HD, hem 3D yayın izlemek isteyemez mi? Neden bu şekilde düşünüp, istediği verim alamayanlara saygı göstermiyorsunuz?

Bir de burada uzun uzun bilge bir kişilik edasıyla yazmıyor musunuz, bir de yazdıklarınızın tutar yanı olsa... Cinema TV denmesinin tek nedeni 3D yapısının sinemalarda izlenen gözlüklere benzer olmasındandır. Yoksa HD için yada full hd filmler için değildir.

Neyse saygı göstermeyi öğrendikten sonra seviyeli bir şekilde tartışalım, ben bu TV'yi aldım ve beklediğim performansı alamadım, ışık sızması ve ölü piksel ise verdiğim 2000 TL'nin üstüne su içirtti, var mı bir sözün? Bu kadar eksiğini sen bile sayarken, LG bile bu kadar yapabiliyoruz diye cevap yazarken siz hala LG'nin patronluğunu yapmaya çalışıyorsunuz. Sana LG TV'nle mutluluklar kardeşim, saygılar sunuyorum..

keşke tüm istediklerimizi beklentilerimizi içeren bir cihaz olsada alsak bizler de burada artıları eksileri görerek bu tv leri aldık diğer cihazlarında kendilerine göre artıları ve eksileri ve şikayetleri var drages arkadaşım konuyu güzel özetlemiş bence ama bazı arkadaşlara çıkan ışık sızması ve servislerin bilgisizliği lg Türkiyenin ilgisizliği gibi konular hepimizin ortak şikayeti fakat buraya yazan arkadaşların çoğu da cihazlarını bir şekilde değiştirdi ben cihazımla mutluyum
saygılar

Napalım o zaman sana mutluluklar?

Siz galiba parayı yolda falan buluyorsunuz herhalde, aldığınız çikolota bile bozuk çıksa gider değiştirirsiniz ama iş elektroniğe gelince yiğitliğe b.k sürdürmemek, etrafa ben iyisini aldım demek, markayı överek bir nevi kendinizi tatmin ederek, arkadaşlarınız falan okur da "Fikret ne kadar iyi TV almış yaaa.." dedirtmek için burada "her türlü eksiğiyle mutluyum dersiniz. Üzerine de sorun yaşayanlara da başka markanın fanatiğisin yada elemanısın diye iftira atar, kendinizi TV'nin sorunsuzluğuna inandırırsınız.

Biz mutlu değiliz ve sorunsuz bir cihazla değiştirmek için herşeyi yapacağız. Benim gibi düşünenlere de hep yardımcı olacağız.

149 Mesaj
8 Ocak 2012; 9:55:28 

Merhaba,

Bilgisayarımdaki videoları DLNA üzerinden TV'ye aktarıyorum. Sormak istediğim şu, örneğin bilgisayarımda çalışan DigiturkWebTv maç yayınını TV'ye aktarmam mümkün mü?

Teşekkürler.

507 Mesaj
8 Ocak 2012; 10:04:57 

quote:

Orijinalden alıntı: eminnarin

Merhaba,

Bilgisayarımdaki videoları DLNA üzerinden TV'ye aktarıyorum. Sormak istediğim şu, örneğin bilgisayarımda çalışan DigiturkWebTv maç yayınını TV'ye aktarmam mümkün mü?

Teşekkürler.

Onu sadece TV'yi monitör olarak kullanırsan izleyebilirsin!

72 Mesaj
8 Ocak 2012; 10:15:38 

arkadaslar sd yayinlarda plazmalar zaten daha basarilidir. bunun aksini kimse iddia edemez. belki sony hx serisi led tv leri sd yayinlari kaliteli verebilir ama genel olarak plazmalar sd yayinlarda daha iyidir. simdi asil konu ayni ozelliklere sahip tv leri karsilastirmak gerekir. 3d ve hd performansini ve ledler arasindaki sd performansini. bence bu sekilde karsilastirmalar daha saglikli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

243 Mesaj
8 Ocak 2012; 10:43:59 

@engunaydın ve @tamerin

buradan 5-6 yazı önce LG nin neredeyse %70 özelliğini kötüleyen gayetobjektif bir yazı yazdım, ama siz onu bile okumaya yeltenmeden bana marka budalası ve saygısız diyorsunuz..

Bende buradan sizin diğer yazdığınız yazıları aynı şekilde okumadan diyorum ki..

LG alıpta memnun olmadığınız için çok mutluyum, iyikide almışsınız patlamış elinizde.. seyrettikçe küfredin bize ve lg ye.. verdiğiniz paraya acıyın...

buradaki tüm yazılar sizin gibileri LG almaya yönelten tuzaklardır zaten..

size bu müstahak.. madem laftan anlamıyorsunuz.. sadece yazılanların 10da birini alıp yorumluyorsunuz, işinize geleni cevaplayıp gelmeyeni siliyorsunuz.. Al sana yazı.. umarım bu sizi rahatlatmıştır.. çünki size başka diyebileceğim kalmadı..

HP PAVILION DV6-6020ET KULLANANLAR KULÜBÜ

1999 Mesaj
8 Ocak 2012; 10:52:26 

Arkadaşlar Bu LG TV ler Hangi Formatlarda Alt yazı destekliyor? Sadece SRT mi? Bilgisi olan varmı?

2286 Mesaj
8 Ocak 2012; 11:49:26 

beyler yukarda darmadağın olmuş bizim tvlerde facebook a modemi bağlayınca direk girilmirmi yoksa bir program-kayıt v.s. işleri yapmak lazım mı

Nefis gıdasını aldıkça acıkır, ruh gıdasını aldıkça doyar.

507 Mesaj
8 Ocak 2012; 12:09:39 

quote:

@engunaydın ve @tamerin

buradan 5-6 yazı önce LG nin neredeyse %70 özelliğini kötüleyen gayetobjektif bir yazı yazdım, ama siz onu bile okumaya yeltenmeden bana marka budalası ve saygısız diyorsunuz..

Bende buradan sizin diğer yazdığınız yazıları aynı şekilde okumadan diyorum ki..

LG alıpta memnun olmadığınız için çok mutluyum, iyikide almışsınız patlamış elinizde.. seyrettikçe küfredin bize ve lg ye.. verdiğiniz paraya acıyın...

buradaki tüm yazılar sizin gibileri LG almaya yönelten tuzaklardır zaten..

size bu müstahak.. madem laftan anlamıyorsunuz.. sadece yazılanların 10da birini alıp yorumluyorsunuz, işinize geleni cevaplayıp gelmeyeni siliyorsunuz.. Al sana yazı.. umarım bu sizi rahatlatmıştır.. çünki size başka diyebileceğim kalmadı..

Zaten sorunumuz da bu ya!
Siz hem eleştiriyorsunuz hem de "neden şikayet ediyorsunuz, mutlu olun, biz aldıysak iyidir vb" ifadelerle bilge kişilik edalarında bize ders vermeye çalışıyorsun ki sorsan lise mezunusundur ancak, ama doktora yaptım falan dersin o ayrı:).

Dostum bak! Ben nasılsa bu TV'yi değiştirecem ve sen kenarlardan gece lambası gibi ışık sızan, çamur gibi sd görüntüsü olan, hd yayınları bile hd gibi olmayan, gözlükleri iki üç silmede çizilen bu televizyonu her izlediğinde beni hatrlayacaksın ve galiba haklıymış arkadaş diyeceksin.

Hele bir de sorun yaşayıp evine hiçbişeyden anlamayan LG servisi geldiğinde ve sana bu TV'lerde bu zaten oluyor, yapacak bişey yok dediğinde beni beynine kazıyacaksın.. Mutluluklar

357 Mesaj
8 Ocak 2012; 13:08:18 

quote:

Orijinalden alıntı: mslr

arkadaslar bu plazmayla (alırsam panasonic neoplasma olucak) led arasında ne fark var yanı cogunlukta ne ızlıceksem plazma almalıyım.. bıraz basıt bı soru oldu sanırım ama plazmacılar ledı kotuleyıp duruyo dogal olarak kafamız karıstı genelde mac ve sd yayın ızleyen bırıyım..

Ilerisi icin degil de su an icin dusunuyorsaniz mac ve sd icin ben de size plazma almanizi tavsiye ederim. Su an zaten birsuru HD kanal var 3D yayinlar hatta futbol maclari var, internetten indirilebilen HD dizi ve filmler varken evde ben sadece haberleri veya tartisma programlarini SD izliyorum.

Ben her ne kadar titremesiz deseler de beyaz (ya da acik ton) duz goruntulerde titreme (50 hz tvlerdaki gibi) farkettigim ve ekrani parlak oldugu icin plazma dusunmedim. Yoksa gozlukleri disinda 3D kalitesi LEDlere gore daha ustun.

583 Mesaj
8 Ocak 2012; 13:11:27 

quote:

Orijinalden alıntı: eyupderdiyok

quote:

Orijinalden alıntı: memduh97

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) kusura bakmayız acemiyim daha yeni aldım televizyonu bir sorum daha olacak acaba internette bir şey yazarken kumandadaki klavyeyi kullanabilirmiyiz?

Kullanamıyoruz malesef. Ama bazı arkadaşlar bu işi Tv ye uyumlu cep telefonu ile hallediyorlar bu klavye işini.

Peki wi-fi dongle alıp ayrıca birde wi-fi özellikli bir klavye ile bu işi çözmek mümkünmü acaba.

357 Mesaj
8 Ocak 2012; 13:15:50 

quote:

Orijinalden alıntı: pigeontechs

5500, 570s ve 650s ile kıyaslanınca görüntülerde artı ve eksileri neler arkadaşlar? bazıları 570 ve 650de görüntüde sorunlar belirtmiş önceki mesajlarda. karar aşamasıdayken netleşmesini isterim.

eger uydu alicisini kullanmayacaksaniz ki muhtemelen kullanmak istediginizde zorluklarini gorup vazgececeksiniz bence 5500 alip ve 99tl ye bir uydu alicisi alip 570 veya 650ye o kadar para vermeyin.

1296 Mesaj
8 Ocak 2012; 13:41:39 

47lw5500 kullaniyorum bugun tv actigimda bir sorunla karsilastim.
Digiturkten ses gelmiyor ne tv den ne ses sisteminden ses alamiyorum.

Usb bellek takili, film ve mp3 oynatirken hem tv den hem ses sisteminden ses alabiliyorum sorun yok.
Tv ve digiturk fabrika ayarlarina dondum cozum olmadi.
Digiturk disinda baska bir uydu denedim gene de ses alamiyorum.
Hdmi kabloyu degistirdim sifir kablo taktim olmadi.

Aklima baska bisey gelmiyor. Sizce sorun ne olabilir?

3641 Mesaj
8 Ocak 2012; 13:42:56 

USB'den başarıyla güncelleme yapmanın bir yolu yok mu????????????????????????

3508 Mesaj
8 Ocak 2012; 14:15:47 

quote:

@engunaydın ve @tamerin

Beni verdiğiniz cevap bağlar. Her saçma sapan cevap verenin forum tarihçesini, önceki mesajlarını araştıracak halim yok. Bir "bana cevap vermeden biyografimi yazın" demeniz eksik kalmış.

Nerde ne yazdığınız beni ilgilendirmez ben alıntı yapılana veya bana yazılana bakarım.

1331 Mesaj
8 Ocak 2012; 14:31:08 

arkadaşlar şu saçma sapan tartışmanızı özele taşıyın lütfen, bir sürü sorunu olup cevap bekleyenler var, bir sürü alıntı bir sürü saçma sapan cevaplar topiğin içine ediyosunuz...

3641 Mesaj
8 Ocak 2012; 15:13:16 

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

arkadaşlar şu saçma sapan tartışmanızı özele taşıyın lütfen, bir sürü sorunu olup cevap bekleyenler var, bir sürü alıntı bir sürü saçma sapan cevaplar topiğin içine ediyosunuz...

+1 Aynen bakıyorsun upuzun yazılar, alıntılar ve bunların çoğu s..k yarışı yapıyormuş gibi yapılan yorumlar.

1733 Mesaj
8 Ocak 2012; 15:22:36 

quote:

aynen katılıyorum kanka... çözüm yeri olmuş tartışma yeri...

HP DV7-4100ST İNCELEMEM(15.11.2010)
http://forum.donanimhaber.com/m_44480600/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44480600
PACKARDBELL 17,3" LM98 İNCELEMEM(19.12.2010)
http://forum.donanimhaber.com/m_45340106/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45340106
HP DV7-2210ET İNCELEMEM(12.12.2009)
http://forum.donanimhaber.com/m_36185850/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36185850

155 Mesaj
8 Ocak 2012; 15:45:26 

Bazen neden üye oldum diyorum, sağlam tv de sorun aramaya başladım:) hatta aklıma bir sorun bulupda iade nasıl edebilirim diye düşünüyorum:) ama lg den memnunum, 4 yıldır kullanıyorum şimdi de 3D satın aldım mutluyum;)

^^Forever Tiesto^^

420 Mesaj
8 Ocak 2012; 15:46:41 

quote:

Bırakın kapışsınlar eğlenceli oluyor.
Plazmaların görüntü kalitesi daha iyi, daha ucuz televizyonlar ancak ......

1296 Mesaj
8 Ocak 2012; 15:55:14 

quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

Usb bellek takili, film ve mp3 oynatirken hem tv den hem ses sisteminden ses alabiliyorum sorun yok.

Yok mu basina gelen cok ilginc bir sorun.
Dvd de usb de ses geliyor ama uydu da gelmiyor.
Optik ses kablosunu direk digiturk kutusuna bagladigimda da ses geliyor ama tv hoperlorundan ses gelmiyor 3 tane hdmi kablo denedim sorun nedir arkadaslar?

73 Mesaj
8 Ocak 2012; 16:00:23 

arkadaşlar tv lerin internette klavye işlemleri symbian larla neden olmuyor acaba illaki ios veya android gerekiyor.
Benim 5800 la olmaz mı?

155 Mesaj
8 Ocak 2012; 16:01:17 

quote:

quote:

Optik ses kablosunu direk digiturk kutusuna bagladigimda da ses geliyor ama tv hoperlorundan ses gelmiyor 3 tane hdmi kablo denedim sorun nedir arkadaslar?

Optik ses kablosunu dıgıturk arka kısmına bağlamamman gerek,Optik ses kablosunu direk ses sıstemı ıle tv arkasına bağladım dıgıturk ıle de tv arasında hdmı kablo var, sorunsuz kullanıyorum.

^^Forever Tiesto^^

1296 Mesaj
8 Ocak 2012; 16:04:43 

quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

quote:

quote:

Optik ses kablosunu dıgıturk arka kısmına bağlamamman gerek,Optik ses kablosunu direk ses sıstemı ıle tv arkasına bağladım dıgıturk ıle de tv arasında hdmı kablo var, sorunsuz kullanıyorum.

Aynen sizin kullandiginiz gibi bende 2 senedir baska bir lg tv mde, 1 aydirda yeni lw5500 de kullaniyordum ama dun tv kaPattim sabah actim sorun basladi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kupa_xl -- 8 Ocak 2012; 16:05:42 >

1856 Mesaj
8 Ocak 2012; 16:04:57 

quote:

Orijinalden alıntı: sifirbir

arkadaşlar tv lerin internette klavye işlemleri symbian larla neden olmuyor acaba illaki ios veya android gerekiyor.
Benim 5800 la olmaz mı?

ıos veya android şart symbıanla uyumlu değil 5800 la malesef olmaz

LG LW 55.570S.LEDPLUS/SMART TV-(FW.06.02.08)/LG. 47LH4000.(FW.3.75)/SAMSUNG 46 ES 6140 SMART.TV.FV(1029/SAMSUNG.22D5000/LGHB906SB.(FW.422.E)/EGREAT.R6B.MP/WD.3.5. 2TB.HDD/MAXTOR.2.5.320GB.HDD/HI-LEVEL ANDROİD TABLET PC/NEXT MACHİNE.3 D /NEXT.18500HD/NEXT MINIKS BLACK HD/JAMESON3001HD//D.SMART.CI.MODÜL.HD FP./DİGİTÜRK.PLAY/SAMSUNG.8530WAVE2./TÜRKCEL.SOL.20.MBTS/KİA-CERATO.2006.1.6.HB.COMFORT/BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL.

1331 Mesaj
8 Ocak 2012; 16:08:10 

2 ay önce samsung 43D490 plazma aldım 3D özellikli geçen hafta oğlum oyuncağını vurmuş paneli çatlattı çöpe attım hafta sonu lglw500 aldım
ikisini karşılaştırırsak bana göre sd yayınlarda samsung plazma, hd yayınlarda lg led daha iyi menü ve kullanış açısından samsung daha iyi gibiydi yada daha lg ye alışamadım
elektrik tüketimine gelince samsung plazmanın hd yayınlarda tam güç 215 w civarı tüketimi vardı, lg ledin ise 125 w civarı (ölçümleri tchibo enerji tüketim cihazı ile yaptım).
ben samsungtanda memnundum lg dende memnunum... lg almamın tek nedeni gözlüklerinin 7 adet olması ve ucuz olması oğlumun elinden almaya uğraşmıyorum en azından bitanesini ayırdım ona takılıyo onunla, ama samsungun gözlüklerini göstermiyordum bile. geçen 3 çift arkadaş oturduk 2 film izledik, samsungda bu benim için imkansızdı gözlüklerin tanesi 100 tl iki tanesini bile zor almıştım sırf gözlükler için bile iyiki lg almışım diyorum sonuçta görüntü kalitesi farkı atla deve değil...

1491 Mesaj
8 Ocak 2012; 17:17:21 

quote:

2 ay önce samsung 43D490 plazma aldım 3D özellikli geçen hafta oğlum oyuncağını vurmuş paneli çatlattı çöpe attım hafta sonu lglw500 aldım
ikisini karşılaştırırsak bana göre sd yayınlarda samsung plazma, hd yayınlarda lg led daha iyi menü ve kullanış açısından samsung daha iyi gibiydi yada daha lg ye alışamadım
elektrik tüketimine gelince samsung plazmanın hd yayınlarda tam güç 215 w civarı tüketimi vardı, lg ledin ise 125 w civarı (ölçümleri tchibo enerji tüketim cihazı ile yaptım).
ben samsungtanda memnundum lg dende memnunum... lg almamın tek nedeni gözlüklerinin 7 adet olması ve ucuz olması oğlumun elinden almaya uğraşmıyorum en azından bitanesini ayırdım ona takılıyo onunla, ama samsungun gözlüklerini göstermiyordum bile. geçen 3 çift arkadaş oturduk 2 film izledik, samsungda bu benim için imkansızdı gözlüklerin tanesi 100 tl iki tanesini bile zor almıştım sırf gözlükler için bile iyiki lg almışım diyorum sonuçta görüntü kalitesi farkı atla deve değil...

Cok güzel bir kıyaslama yapmışsınız. Bu tartışmalarda insanlar bence olaya şöyle bakmalı. Tv sizin için ne ifade ediyor? Sd yayın ise bencede kesinlikle plazma daha iyi. Hareketli yayınlarda ve maclarda plazma daha iyi. HD yayınlarda plazma cok küçük bir farkla daha iyi. Full HD yayınlarda lg daha iyi. 3d de ise lg paha bicilemez. Bu yorumlar benim için geçerlidir. Lg 42lw650s tvmde ışık sızması sorunu vardı. Bunu 1 aylık ugrasimla lg ye kabul ettirdim. Onlarda ücret iadesi vereceklerini söylediler. Sadece lg servisleri için degil tüm servisler için konuşuyorum. Servislerin cogunun durumu berbat. Asiri derecede bilgisizler. Ücret iadesini almak için iyi bir kampanya bekliyorum. Tüm sorunlarına rağmen lg alacağım. Çünkü sorun ararsanız her zaman bulursunuz. Siz samsung veya panasonic konularına bir bakın. Orada da buyuk sorunlar mevcut. Bana en cok hitap eden tv bu olduğu için yine bu Tv'den alacağım. Bana tv önerisinde bulun diyenlere de Tv'yi ne amaçla kullanacağını sorarım ve amacına uygun olan Tv'yi öneririm. Bu nedenle bence en iyi tv kisinin isteklerini karsilayabilen tvdir gerisi hikaye.

I'm gonna make him an offer, he can't refuse
Psn ID: Thebaboli

954 Mesaj
8 Ocak 2012; 17:49:11 

dün 600 mb half sbs film indirdim 2 ekrandi film tek ekran yaptim ama 3dsinin dsi yoktu filmde thor 3d ve conan 3d 800 mb film dvix hd diye indirdim ama olmadi 3 d nasil oluyır iki film de h.sbs ?

38 Mesaj
8 Ocak 2012; 17:58:18 

Ya arkadaşlar varsa 5+1 ses sistemi kullanan lg tv'de bir yardım etsin lütfen !!! 42LW5500 var bende 5+1 ses sistemim var onu bağlıyorum kulaklık çıkışından Tv' nin ama ses okadar azki ses sisteminide Tv' yide sonuna kadar açıyorum zor duyuyorum sesini. Aynı 5+1 ses sistemini PC'ye bağlıyorum sesini açamıyorum kulaklarım patlicak sorun nerde aceba ? Bir ayarda çıkmıyor ses ayarlarına girince hiç bir ayar etkin olmuyor panelde.

123

45 Mesaj
8 Ocak 2012; 17:59:22 

Merhabalar... Bir sorum var. Forum da arattırdım ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım.42LW5500 sahibiyim. Samsung Galaxy Ace android telefonuma LG Remote kontrol programını kurdum ama bir türlü tv ile bağlantı sağlayamadım.Kablosuz modemim LAN yolu ile tv ye bağlı.Telefonuda wireless ile modeme bağlayarak deniyorum.Tv nin sağ alt köşesinde kod penceresi dahi açılmıyor.Nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asimsendogan -- 8 Ocak 2012; 18:07:31 >

46 Mesaj
8 Ocak 2012; 18:19:07 

quote:

Orijinalden alıntı: eyvazali

Ya arkadaşlar varsa 5+1 ses sistemi kullanan lg tv'de bir yardım etsin lütfen !!! 42LW5500 var bende 5+1 ses sistemim var onu bağlıyorum kulaklık çıkışından Tv' nin ama ses okadar azki ses sisteminide Tv' yide sonuna kadar açıyorum zor duyuyorum sesini. Aynı 5+1 ses sistemini PC'ye bağlıyorum sesini açamıyorum kulaklarım patlicak sorun nerde aceba ? Bir ayarda çıkmıyor ses ayarlarına girince hiç bir ayar etkin olmuyor panelde.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Tv 5500 logitek bağlı ses çok az duyulmuyor üstadlar bir atalım lütfen.

10 Mesaj
8 Ocak 2012; 18:26:32 

lg 2012 model tvleri ces fuarındamı görücüye çıkıcak acaba merak ediyorumda.bide türkiyeye gelme süreci marttan önce olurmu acaba merak ediyorum.
cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

ACER 5536
NOKİA e63
KODAK C813

420 Mesaj
8 Ocak 2012; 19:03:23 

LW....S serileri için testte olsa öncesine göre kusurları azaltılmış kanal editör programı
http://www.file-upload....llEdit5_Test_4.rar.html
(LG-hackforumdan J-Levi isimli kullanıcının geliştirdiği program, alıntıdır)

2286 Mesaj
8 Ocak 2012; 19:07:45 

quote:

beyler aynı sorun bende de var. ses sistemimi TV ye optik kablo ile bağladım (ses sistemim LG 5+1 Model: HT 502) çok az. eskiden uydu cihazına scart kablo ile bağladığımda vol 5 teyken bangır bangırdı şimdi güya TV de Net ses 2 var, optik kablo ile bağladık v.s ama ses 14 lerde anca heliyor oda inanılmaz kötü bir surround ile. lütfen yardım edin...

193 Mesaj
8 Ocak 2012; 19:52:36 

1331 Mesaj
8 Ocak 2012; 20:19:44 

quote:

Orijinalden alıntı: asimsendogan

Merhabalar... Bir sorum var. Forum da arattırdım ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım.42LW5500 sahibiyim. Samsung Galaxy Ace android telefonuma LG Remote kontrol programını kurdum ama bir türlü tv ile bağlantı sağlayamadım.Kablosuz modemim LAN yolu ile tv ye bağlı.Telefonuda wireless ile modeme bağlayarak deniyorum.Tv nin sağ alt köşesinde kod penceresi dahi açılmıyor.Nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

aynen dostum bende bitürlü bağlanamadım telefon tv'yi görmüyor önceki mesajlarda bi arkadaş tv'yi eski sürümüne dönderip bağlandığını yazmıştı, onuda denedim ama malesef yine bağlanamadım...

155 Mesaj
8 Ocak 2012; 20:35:26 

quote:

Lan kablosunu tvden cıkar aynı anda kabloyu tak vede telefonundaki uygulamayı çalıştır, ıkısınıde aynı anda calıstırdığında sorunsuz calısıyor, ben bu sekılde kullanmaktayım.

^^Forever Tiesto^^

235 Mesaj
8 Ocak 2012; 20:39:47 

quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

dün 600 mb half sbs film indirdim 2 ekrandi film tek ekran yaptim ama 3dsinin dsi yoktu filmde thor 3d ve conan 3d 800 mb film dvix hd diye indirdim ama olmadi 3 d nasil oluyır iki film de h.sbs ?

o fılmler 3d olamaz...benım ındırdıgım conan 11gb cıvarı ıdı

400 Mesaj
8 Ocak 2012; 20:43:23 

arkadaşlar merhaba konuyu inceledim ama bir şey bulamadım 5870 ekran kartım var 3 gün öncede lw650s tv aldım bu ekran kartıyla 3d oyun nasıl oynarım bu konulardan hiç anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim

AMD Phenom II x4 940 3.6GHZ Black Edition/ga-ma790gp-ds4h /2*2 dual ddr2 ram /SAPPHIRE HD5870 1GB 256BIT DDR5 PCI.EXP philips 190cw SAMSUNG HD160HJ ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) ST3500320AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)/fsp epsilon 700

1305 Mesaj
8 Ocak 2012; 21:15:36 

quote:

quote:

quote:

saygılar

Napalım o zaman sana mutluluklar?

Siz galiba parayı yolda falan buluyorsunuz herhalde, aldığınız çikolota bile bozuk çıksa gider değiştirirsiniz ama iş elektroniğe gelince yiğitliğe b.k sürdürmemek, etrafa ben iyisini aldım demek, markayı överek bir nevi kendinizi tatmin ederek, arkadaşlarınız falan okur da "Fikret ne kadar iyi TV almış yaaa.." dedirtmek için burada "her türlü eksiğiyle mutluyum dersiniz. Üzerine de sorun yaşayanlara da başka markanın fanatiğisin yada elemanısın diye iftira atar, kendinizi TV'nin sorunsuzluğuna inandırırsınız.

Biz mutlu değiliz ve sorunsuz bir cihazla değiştirmek için herşeyi yapacağız. Benim gibi düşünenlere de hep yardımcı olacağız.

burada taş bana atılmış herhalde :) bu tür uzayıp giden polemikleri ve üstü kapalı akıl oyunlarını hiç sevmiyorum desem yerdir. yazılanları okuyunca bayağı güldüm bir ara amd mi intel mi tartışmaları vardı bizimkilerde ona dönüşecek herhalde değerli kardeşlerim sanıırm hepimiz kullanıcıyız firma yetkilisi ve satış temsilcileri yok birçok forumda çeşitli cihazlar hakkında tartışmalar olur ama belli seviyedeki insanlar teknik bilgilerini konuşturur ve ortaya güzel bir paylaşım çıkar bizlerde faydalanırız bildiklerimiz varsa paylaşırız. Ama iş kör döğüşüne dönerse üstü kapalı hakaretler küçümseler işin tadını kaçırır hatta bu yüzden tf ve dh çok banlananlar olmuştur. Konuya dönecek olursak ilgili mesajda yazdım keşke hepimizin gönlünden geçen 4*4 lük bir cihaz olsada hepimiz alsak ben şahsen elektronik bir ürün alacagım zaman mevcut markalar içerisinde enaz 1 ay araştırma yaparım mesala şu an hd bir recever alacağım 1.5 aydır forumları yazılanları hatim ediyorum kafana yatan bir cihaz var mı derseniz yok ama mevcutlar içerisinde birisini tercih edeceğim ihtiyaçlarıma göre lg ye gelince lg de de benim için aynı durum söz konusu uzun araştırmalardan sonra ihtiyacıma en uygun cihazın bu olduguna karar verdim ve aldım. Ama kusura bakmayın sizin gibi bazı arkadaşlar armutun sapını üzümün çöpünü arıyor bizse zevkini çıkarıyoruz ben cihazımdan büyük ölçüde memnunum önümüzdeki süreçte tabi ki daha gelişmiş cihazlar çıkacak bunlarda eskiyecek mevcut şartlarda benim için en iyisi bu plazmaya gelince bana bedava verseler almam ve kullanmam bu zevk ve tercih meselesi
saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrethoca -- 8 Ocak 2012; 21:17:27 >

intel e6750,asus p5k-E wifi,Asus gtx 460 top gddr5,2*1gb ddr2 667 kingston,2 adet1 adet 300 1 adet320 1 adet400 1adet 750gb 1Tb seagate sata II ı6 mb ncq hdd,phlips 17 lcd b6 asus 18xdvdw,feel hurricane kasa,,hp 1005 yazıcı,,bm555 kawai 5+1,

1305 Mesaj
8 Ocak 2012; 21:22:19 

quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

quote:

sbs de görüntü çifttir indirdiginniz filmler yanyana iki görüntüden mi oluşuyor arkadaşında dedigi gibi sbs ler ortalama 5gb den başlıyor

1305 Mesaj
8 Ocak 2012; 21:23:25 

quote:

Orijinalden alıntı: dramaguen

arkadaşlar merhaba konuyu inceledim ama bir şey bulamadım 5870 ekran kartım var 3 gün öncede lw650s tv aldım bu ekran kartıyla 3d oyun nasıl oynarım bu konulardan hiç anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim

sanırım ekran kartınız ati ilk sayfada ati ile ilgili açıklamalar var

583 Mesaj
8 Ocak 2012; 21:25:37 

quote:

Orijinalden alıntı: ggne

2012 model LG Magic Motion

http://www.log.com.tr/2...yor-jestleri-algiliyor/

Bu 2012 model akıllı kumanda bizlerin yeni aldığı LW 570S modelinde çalışacakmı acaba bilginiz varmı bu konuda.

2286 Mesaj
8 Ocak 2012; 21:47:29 

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

quote:

beyler aynı sorun bende de var. ses sistemimi TV ye optik kablo ile bağladım (ses sistemim LG 5+1 Model: HT 502) çok az. eskiden uydu cihazına scart kablo ile bağladığımda vol 5 teyken bangır bangırdı şimdi güya TV de Net ses 2 var, optik kablo ile bağladık v.s ama ses 14 lerde anca heliyor oda inanılmaz kötü bir surround ile. lütfen yardım edin...

yok mu bize yukarda yazdıklarımız için cevap verecek?

954 Mesaj
8 Ocak 2012; 21:58:07 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

quote:

sbs de görüntü çifttir indirdiginniz filmler yanyana iki görüntüden mi oluşuyor arkadaşında dedigi gibi sbs ler ortalama 5gb den başlıyor

iki yan yana görüntü var kumanda ile tek goruntü çeviriyorum 3d tuşu ile ama film 3d derinligi bile azicik Var dışa dönük birşey yok ?

31 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:17:00 

quote:

quote:

Lan kablosunu tvden cıkar aynı anda kabloyu tak vede telefonundaki uygulamayı çalıştır, ıkısınıde aynı anda calıstırdığında sorunsuz calısıyor, ben bu sekılde kullanmaktayım.

Kumanda programını TV' yi eski versiyona getirip bağlantı kurmuştum fakat bir kez bağlandı. TV' ye Ağ kablosunu bağlayıp, kumanda programını da aynı anda açınca bazen bağlayabilmiştim ama çoğu zaman birbirini görmüyordu. Bugün TEKNOSA' dan LG USB Dongle aldım ve kumanda görmeme problemi ortadan kalktı. Her zaman görüyor.
Kumanda programını sorunsuz kullanmak için bence kesinlikle USB Dongle almak şart. PVR özelliğini kullananlar içinde Kumanda programında kırmızı kayıt tuşu var. Anında kayıt için Android kumandayı kullanıyorum.

155 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:24:08 

quote:

Orijinalden alıntı: ufukata

quote:

quote:

Kumanda programını TV' yi eski versiyona getirip bağlantı kurmuştum fakat bir kez bağlandı. TV' ye Ağ kablosunu bağlayıp, kumanda programını da aynı anda açınca bazen bağlayabilmiştim ama çoğu zaman birbirini görmüyordu. Bugün TEKNOSA' dan LG USB Dongle aldım ve kumanda görmeme problemi ortadan kalktı. Her zaman görüyor.
Kumanda programını sorunsuz kullanmak için bence kesinlikle USB Dongle almak şart. PVR özelliğini kullananlar içinde Kumanda programında kırmızı kayıt tuşu var. Anında kayıt için Android kumandayı kullanıyorum.

LG USB Dongle ne kadar fiyata satın aldın? Siteswinde 59 lıra yazıyordu sanırım bir arada 150 tl idi.

^^Forever Tiesto^^

8274 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:34:19 

quote:

Orijinalden alıntı: dramaguen

Tridef ya da iz3D indirip kuracaksın hocam. AMD ekran kartlarının en büyük eksiği bu maalesef. Yeni yeni 3D oyunlara sponsor desteği verilmeye başlandı ama hala bir NVidia değil işte. O sebeple sanal 3D oluşturacaksınız ama merak etmeyin 3D fonksiyonu olarak hiçbir eksisi yok sanal 3D'nin.

### HARİCİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### ###EV ELEKTRONİĞİ BÖLÜM KURALLARI###
ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

1036 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:41:32 

Yorumları alayım arkadaşlar, bazen gözüme çok fazla ışık sızması varmış gibi geliyor

Samsung Galaxy S2 & Asus K53SV SX581R & LG 47LW4500 + WD Gen2 HD Media Player + Teledünya Neotion Conax Modül & Canon HF R106 Kamera & Netmaster CXC-150 +Tp-Link WR942ND

54 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:50:12 

[/quote]
LG USB Dongle ne kadar fiyata satın aldın? Siteswinde 59 lıra yazıyordu sanırım bir arada 150 tl idi.
[/quote]
arkadaşlar bu dongle şuan en ucuz nerede var? bütün sitelerde stok yok.2 haftadır bakıyorum bulamadım. bir iki yerde 159 TL ye var ama fiyatı 59 a düşmüşken 159 vermek işime gelmedi.

Yüzük Modelleri Düğün Elbiseleri

155 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:52:20 

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Yorumları alayım arkadaşlar, bazen gözüme çok fazla ışık sızması varmış gibi geliyor

Led yerel karartma ayarlarını değiştirdiğinizde sorunun ortadan kalkması gerekmektedir, deneyebilirmisiniz?

^^Forever Tiesto^^

46 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:53:22 

quote:

birader ne marka bu onuda yazsan ? ha birde bu işlere bulaşmaya başladıysan yani buradaki atıp tutanlara inanıp tv de eksik aramaya ;benim gibi bir süre sonra kayışı sıyırırsın :) uzak dur bence ,kader de bu varmış de .

lg 47 lw 570s

46 Mesaj
8 Ocak 2012; 22:54:47 

quote:

quote:

Led yerel karartma ayarlarını değiştirdiğinizde sorunun ortadan kalkması gerekmektedir, deneyebilirmisiniz?

yerel karartma ayarlarının nasıl olması lazım dostum ?

lg 47 lw 570s

1036 Mesaj
8 Ocak 2012; 23:01:48 

Dostlar model 47LW4500. normalde forumu takip edenler bilir TVimden çok memnunum genel olarak. Forumda ışık sızması ile paylaşım olunca bende benim tv yi çektim. Led yerel karartma açıktı bunu çekerken, onuda deneyip bakarım

Samsung Galaxy S2 & Asus K53SV SX581R & LG 47LW4500 + WD Gen2 HD Media Player + Teledünya Neotion Conax Modül & Canon HF R106 Kamera & Netmaster CXC-150 +Tp-Link WR942ND

155 Mesaj
8 Ocak 2012; 23:03:31 

quote:

Orijinalden alıntı: suphican

quote:

quote:

yerel karartma ayarlarının nasıl olması lazım dostum ?

Kurulum,resim ayarları led yerel karartma ayarı yüksek olması gerekmekte, bu şekilde ayarlayabilirmisin?

^^Forever Tiesto^^

17 Mesaj
8 Ocak 2012; 23:12:56 

lg 32lw4500 harici harddisk ten izliyodum filmleri harddiski biçimlendirip aynı filmleri tekrar kopyaladım şimdi ama boş görünüyor yukarıda disk 1 diyo ama altta hiç film göstermiyo resimleri göster diyince görünüyo fakat film kısmını boş gösteriyo harddiskin dosya sistemi filmlerin boyutu nedeniyle ntfs neden olur nasıl çözeriz

BirGüN HerKEş ErBAA'Lı OlAcaK

1717 Mesaj
8 Ocak 2012; 23:36:02 

bende şu an itibariyle 42lw650s tv yi kurmuş bulunuyorum. şiddetle herkese tavsiye ederim.

kicker L7*2 kicker 2500,1 mono anfi hertz esk 165 jbl 75.4
canon sx20 digital foto mak
2007 ford focus tdi ghia

243 Mesaj
8 Ocak 2012; 23:37:55 

ilk olarak burada bazı gereksiz şahıslarla gereksiz polimiklere girerek, diğer arkadaşlara rahatsızlık verdiğim için özür diliyorum.. Bundan sonra karalama kampanyalarıyla muhattap olmayacağım.. Laf anlatabilirim sandım, kusura bakmayın.. Ben burada arkadaşlara yardımcı olmaya devam edicem..

Televizyon alan arkadaşlar bir kere muakkak tv nin görüntü ayarlarını baştan aşağı iyi bir karıştırsınlar.. yani mesela bir film koyun, sonra onu iyi bir sahnede dondurup başlayın kurcalamaya, taaki istediğiniz görüntüyü alana kadar.. her ayarla oynayın.. yerel aydınlatma, arka ışıklandırma, parlaklık, renklerin canlılığı ne var bir elden geçirin.. göreceksiniz ki buradaki bazı ayarlar sizin ağız tadınıza uygun olmayacaktır.. onların hepsini bir revize edin.. ha bunu yapmadan önce uzman1 ya da uzman2 de çalışmanız en iyisi, çünki en çok ayrıntı orada var.. unutmayın bunları değiştirdikten sonra istediğiniz zaman sıfırlayabilirsiniz. Bu ayarlar bu ışık sızmalarını etkilediği gibi sizin film zevkinizede katkıda bulanaktır..

HP PAVILION DV6-6020ET KULLANANLAR KULÜBÜ
Sayfa:   <<     299 [301] 303 304 305 306 307 308      >>
Tüm forumlar » [Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri] » Televizyonlar » Tv Genel » Cevap: LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]
Sayfa: <<     299 [301] 303 304 305 306 307 308      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.873