Şimdi Ara

Güncellendi:SATILIK Yüksek Performaslı Bileşenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Intel Q9400 45nm işlemci.
    Voltaj vermeden 3.6ghz (günlük) çalışıyor. 1.30V (SS'de dalgalanmadan 1.312V gözükmüş, BIOS'ta 1.300V ayarlı) ile 3.8ghz Prime95 stabil çalışıyor. 1.4V ile 4.2ghz stabil çalışıyor.

(Oda sıcaklığı 32 derece)

"wizi_emre" nickli üyeye satılmıştır.

Hayırlı olsun.

Asus P5Q Deluxe (P45) Anakart.
    Saf bakır soğutması, 16 fazlı MOSFET'li güç dizaynı, gelişmiş BIOS ayarları ile en sıkı OC'cuyu bile şaşırtacak yeteneklere sahip bir anakart. Fazla söze gerek yok, bu anakart P45'lerin en iyisini isteyenlere özel üretilmiş.

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/

Güncellendi:SATILIK Yüksek Performaslı Bileşenler Güncellendi:SATILIK Yüksek Performaslı Bileşenler
     Güncellendi:SATILIK Yüksek Performaslı Bileşenler Güncellendi:SATILIK Yüksek Performaslı Bileşenler

Ürünün 3 aydan fazla garantisi vardır.

Ürünün satışı devam etmektedir. Önce ödeme sonra kargo şeklindedir. Fiyat 180TL, pazarlık veya takas yoktur. İlk PM'i atan alır.

"dj_turgut" nickli sorunlu üyeye ürün satılmamıştır. (Ayrıntılar için aşağı bakabilirsiniz)

İlan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 20 Haziran 2011; 18:29:57 >

• anakartta takas var mı?
  • İşlemci "wizi_emre" nickli üyeye revize edilmiştir.
  • dostum anakart tek satıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

dostum anakart tek satıyor musun?

Evet tek satıyorum.
  • kaça?

• "dj_turgut" nickli üye ile ürün fiyatında ve kapıda ödeme şeklinde satışta anlaşmamıza, bu sabah ürünü kargoya vermemi söylemesine ve kargoya 15:30'da vermeme karşın; ürünü KARS'a kargolamamdan 45 dakika sonra 16:17:01'de bana şu şekilde bir mesaj atmıştır:

quote:

hocam ben ddr3 anakart alamaya karar verdim iptal edelim kargoyu tm

Anlaşmamıza ve ürünü kargolamama karşın ürünü almamaya karar vermiştir. Kendisinden telefon numarası istediğim halde bana özellikle telefon numarası vermemiş, her istediği şarta uyduğum ve hiç bir sorunu olmayan, satışını tamamladığım anakartı geri kabul etmeyeceğimi söylediğimde kendisininde ürünü kabul etmeyeceğini söylemiştir.

Uzun uğraşlardan sonra kargomu geri alabilmiş bulunmaktayım ve üyeden bana malolduğu 8.5TL masrafı geri istemekteyim.

Umuma duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 20 Haziran 2011; 18:27:50 >

• güzel bir anakart diğer üyede yenı galiba aldım diyip sonra almadım demesi olmamış size kargo masrafını vermesi lazım yoksa kendıne yazık eder
  • mesajım bulunsun
  • Takip.
  • Selamlar,

Anakart Hala Satılıkmıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.