Şimdi Ara

KAÇAK TELEFON YASASI>>Burdan Devam (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.713
Cevap
0
Favori
209.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yurt dışından en fazla kaç tane telefon getirebiliyoruz?
    Gümrükte işlemleri hallettikten sonra gerekli evrakları nereye hangi yollarla teslim edebiliriz? Telekom' a verilecek evraklar ama ''telekom müdürlüğüne'' mi yoksa ''telekom bölge müdürlüğüne'' mi verilecek? Şöyle bir şey daha sorayım; diyelim ki uçakla İstanbul' a geldim; havaalanı gümrüğünde işlemleri hallettim. Daha sonra memlekete gittim; örneğin Aksaray' a. Elimdeki evrakları Aksaray Telekom Müdürlüğü kabul eder mi? Biraz uzattım soruyu ama sormak istediğim olay anlaşılmıştır herhalde. Bigisi olan arkadaşların paylaşmasını rica ediyorum.
  • Yurt Disindan en fazla ikitane Telefon getirebiliyoruz diye biliyorum ben. (Yinede sormak lazim)
    Adana 1 hafta kaldigim sure icersinde elimdeki evraklari vermem gerekmisti Teslim aldigini soylediler ama nekadar saglam bilemiyorum.

Sorularin Net cevabi icin Telekomunikasyon ve Gumruk mudurluklerine telefon acip danismak daha uygun olur Akay

Cunku iki kurumun birbiriyle cok cakisan uygulamalari var Gumruk belki 3 telefona kadar musade eder Fakat TK sadece birtanesini kaydederim der olmayacak seyler degil cunku bunlar. Arayip ogrenmek bence en sagliklisi

Bu arada Mail atabilirsin Gun gecmeden Cevapliyor TK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 12 Ağustos 2006; 2:36:59 >
  • Hayirdir Telefon mu getireceksin
  • Açıklamalar için teşekkür ederim Serhat.
    Durum benimle ilgili değil; başka bir arkadaş bu konuda bilgi istemişti benden o nedenle sordum.
    En sağlamı seninde dediğin gibi telekom ve gümrükten bilgi almak.
  • Türkcell hat kullanan arkadaşlar imei numaranızın Türkcell' de kayıtlı olup olmadığını öğrenmek için imei numaranızı yazarak 2447' ye kısa mesaj gönderin. (Ücretsiz)

Tabi asıl önemli olan imei numarasının telekom' da kayıtlı olması. Aşağıdaki linke girip imei numaranızın ilk 15 hanesini ilgili yere yazarak sorgulatabilirsiniz.

http://imei.tk.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 14 Ağustos 2006; 16:21:21 >
  • arkadaşlar 3 4 ay önce yurt dışından telefon getirtmiştim telefon şu anda kapandı 2 3 hafta önce kaydı için evraklarını teslim ettim bana 20 25 gün içinde açılır diye bilgi verildi ama hala acılmadı tekrar gidip sorduğumda ise en az 1 ay en fazla 3 içinde açılır dediler. bunların hangisi doğru. ne zaman kullanıma açılır bu telefon yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yetkililerin dediğine inanıp bekleyeceksin başka çaresi yok. Ara sıra gidip tekrar bilgi almanda fayda var.
    Evrakları telefon kapandıktan sonra mı kapanmadan önce mi verdin? Evrakları hangi ildeki telekoma verdin? Evrakları verdiğin yer Telekom Müdürlüğü' mü yoksa Telekom Genel Müdürlüğü' mü; bilgi verirsen memnun olurum.

quote:

Orjinalden alıntı: deja_vu06

arkadaşlar 3 4 ay önce yurt dışından telefon getirtmiştim telefon şu anda kapandı 2 3 hafta önce kaydı için evraklarını teslim ettim bana 20 25 gün içinde açılır diye bilgi verildi ama hala acılmadı tekrar gidip sorduğumda ise en az 1 ay en fazla 3 içinde açılır dediler. bunların hangisi doğru. ne zaman kullanıma açılır bu telefon yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Yetkililerin dediğine inanıp bekleyeceksin başka çaresi yok. Ara sıra gidip tekrar bilgi almanda fayda var.
    Evrakları telefon kapandıktan sonra mı kapanmadan önce mi verdin? Evrakları hangi ildeki telekoma verdin? Evrakları verdiğin yer Telekom Müdürlüğü' mü yoksa Telekom Genel Müdürlüğü' mü; bilgi verirsen memnun olurum.

quote:

arkadaşlar 3 4 ay önce yurt dışından telefon getirtmiştim telefon şu anda kapandı 2 3 hafta önce kaydı için evraklarını teslim ettim bana 20 25 gün içinde açılır diye bilgi verildi ama hala acılmadı tekrar gidip sorduğumda ise en az 1 ay en fazla 3 içinde açılır dediler. bunların hangisi doğru. ne zaman kullanıma açılır bu telefon yardımlarınızı bekliyorum.

evrakları kapandıktan sonra verdım malesef babam yurt dısında oldugu ıcın onu beklemem gerekıyordu baska kımsede de parsaport yoktu ptt genel mudurlugunde onay yaptırdım gumruk mudurlüğünde. ankara' da eski maltepe pazarın ın ordaki telekominikasyon kurumuna verdim evrakları 25,07,2006 tarihinde arada sırada internetten kontorl edıyorum telefonu hergün açıyorum acaba açılmışmıdır diye ama yok

• Deja_vu06, teşekkürler verdiğin bilgi için.
  • Kapandiktan sonra Ankarada Demir Tepe mudurlugune gondermelerini istiyorlar evraklari. Ama izmire basvurupta telefonlarini actiranlar var.. Nolacagini gorecez artik...

Dejavu06 Telefonun acildiginda buraya yazarsan seviniriz. Ortalama nekadar surede acildigini ogrenebilmek acisindan Faydali olur.
  • tamam açıldığı zaman kesinlikle haber veririm sizlere şu anda 3. hafta olacak ne zaman acılır bılmıyorum

telefonu kapanıpda evraklarını tamamlayıp actıran arkadaşlar var mı peki burda biraz bılgı verebılırler mı acaba ne zaman yaptıklarıyla ne kadar surduğuyle ılgılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deja_vu06 -- 12 Ağustos 2006; 17:45:51 >
  • quote:

tamam açıldığı zaman kesinlikle haber veririm sizlere şu anda 3. hafta olacak ne zaman acılır bılmıyorum

telefonu kapanıpda evraklarını tamamlayıp actıran arkadaşlar var mı peki burda biraz bılgı verebılırler mı acaba ne zaman yaptıklarıyla ne kadar surduğuyle ılgılı

38 ve 39 sayfalarda telefonu kapatipta actiran bir ikac kisi var bi goz at istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

EVET ARKADAŞLAR 27.07.2006 PERŞEMBE SABAHI İZMİR KORDONDAKİ TELEKOMÜNİKASTON MÜDÜRLÜĞÜNE BELGELERİ ELDEN VERMEK SURETİYLE KAYIT ETTİRDİĞİM N70 TELEFONUM BUGÜN AÇILDI.

KISACA TELEFONUM TAYLAND'DAN VE FATURALI GELMİŞTİ. HAVAALANINA GİDİP GÜMRÜKTEN HARÇ YATIRIP FATURAYI ONAYLATTIM VE BELGELERİ TELEKOMÜNİKASYON BÖLGE ÖÜDÜRLÜĞÜNE VERDİM. 5-6 GÜN İÇİNDE AÇILDI.

BU ARADA BENİM TELEFONUM KAPANMIŞTI, O YÜZDEN T.MÜDÜRLÜĞÜNE GİTTİM. EĞER KAPANMAMIŞ İSE TURKCELL EXTRA BAYİLERİNE GİDİP BAŞVURABİLİYORSUNUZ.

İSTEYENLERE IMEI NUMARAMI VERİYİM :p

DARISI BAŞINIZA....

ya abi olmaz ama ya spdrmn arkadaş benden 2 gün sonra evrakları vermıs 5 6 ghun ıcınde acılmıs benım 3 hafta olacak hala tık yok bende mı izmire gitsem ki ne yapsam protesto edecem bunları ya boyle kurumun ben. İZMİR TELEKOMİNİKASYON KURUMUNA ALKIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deja_vu06 -- 12 Ağustos 2006; 18:45:58 >

• Bende dün kvk-genpa yetkili satıcısından faturalu kutulu tk bandrolü olan trt bandrolü vs olan W810 cihaz aldım ama ürünü imei.tk.gov.tr'de kayıt bulunamadı diyor. Turkcell kayıtlı diyor.

Ayrıca ürünün üstünde genpa sticker'ı vardı orada ilk ben açtım garanti belgem falan var. Sanırım imei.tk güncel olmadığı için bulunamadı diyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAHİN YILMAZ

Bende dün kvk-genpa yetkili satıcısından faturalu kutulu tk bandrolü olan trt bandrolü vs olan W810 cihaz aldım ama ürünü imei.tk.gov.tr'de kayıt bulunamadı diyor. Turkcell kayıtlı diyor.

Ayrıca ürünün üstünde genpa sticker'ı vardı orada ilk ben açtım garanti belgem falan var. Sanırım imei.tk güncel olmadığı için bulunamadı diyor.

arkadaşım sen o cihazı sorgulattır istyersen tk nın kendısınden genpa ya kvk ya gucen olmaz pek işini sağlamlaştır derim ben ne olur ne olmaz sonradan dilin yanmasın
  • Tamamda turkcell kayıtlı diyor. Ayrıca herşeyi tam olan bi cihaz neden kayıt bulunamadı der ki? Tek durum bence imei.tk güncel olmadığı için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAHİN YILMAZ

Tamamda turkcell kayıtlı diyor. Ayrıca herşeyi tam olan bi cihaz neden kayıt bulunamadı der ki? Tek durum bence imei.tk güncel olmadığı için.

Umarim oyledir
  • Yaw benim anlamadığım koskoca genpa bayisinden alınmış cihaz diyorum. Normal bi mahalle arası telefoncu değil. Veya turkcell telsim tabelası olan bi bayi değil. Genpa Yetkili satıcısı bir bayi.

Ayrıca 1 ay önce kaydı yapılmış başka bir cizhada hala kayıtlı gözükmüyor normalde tüm belgeleri gümrükte verildi ama hala kayıt bulunamadı diyor. Yani güncel değil İmei.tk.
  • Arkadaşlar uzun sozun kısası anlayacagınız burası turkiye hersey olur acarlar belkı acmazlar ne dıyelım bız adam olmayız bızde ozel kurum kalmamalı devlet e baglı heryer boyle satın anasını satıyım satın hepsını satında bızde adam gıbı hızmet alıp paramızla rezıl olmayalalım.Ama bu kurumlar satılırken bu sacma sapan kuralları koyanları satın ılk once.
    tek kelımeyle rezalet
  • Arkadaslar herkese selamlar.ben bu siteye yeni uye oldum.ben bu flash olayını v3umde denedim ama sonra kayıtsız sim kartı diye hata veriyo.yani telefonumun imei numarası da degistigi icin kabul etmiyo.telefonum kacak muamelesi goruyo.bu imei numarasını degistiren bi program varmı.bildiginiz site veya program ismi varsa lutfen yazınnnn.bu telefon olayınıda devletimiz eline yuzune bulastırdı helal olsun.kendileri somürdükce sömürüyo milleti,ama is garibana gelince kacakcılık oluyo.lutfen yardım edin.msn de de bilgi verebilirsiniz.umitfatihgenc@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.