Hep aynı tarzda olaylar.Artık millet bıktı bunlar aynı şeyleri cilala parlat yaparak bıkmadı.Online da olmasa işleri küllük valla.Bari online maplar efendi gibi olsa.
yahu millet çıksın die dua ediyor sizin yorumlarınıza bak
önce böle umutlandırıyolar sonra fıs... O yüzden güzel gözüküyor ama pek güvenmiyorum.
Siz ne duwunuyorsunuz bilmiyorum ama COD MW3`u ben 4 gozle bekliyorum... Ciksa da bi oynasak...
cod un üstüne oyun yok kardeşiiimm
yahu bu millet oyundan anlamıyor yav.Gerçek oyuncular olan bizler Call of Duty'i hiç bir oyuna değişmeyiz.Haksızmıyım.
CRYSİSTE BÖYLEDİ AMA İSTEDİMİZ GİBİ CIKMADI
Biz call of duty'i senaryosu etkileyici sözleri ve en çok price ve soap yüzünden seviyoruz ayrıca aksiyon her zaman üst sevviyede tutuluyor buda oyuncuyu ekrana bağlıyor , ne zamann ne olacağı belli olmuyor :D
Black Ops'a bir şey diyemem ama MW2 ye laf söyleyenler için oyundan anlamıyorlar derim. Gitsin onlar kumda oynasınlar...!!! :))
Diğer cod oyunları gibi hayal kırıklığı olacak.Battlefield serisinin yanına yaklaşamaz.
0:25'den sonraki adamın sesi Makarov'un sesine çok benziyordu.
Infinity Ward olsun Treyarch olsun aynı oyun motorunun üzerinden 89 COD oyunun suyunu sıkarak çıkarana kadar durmayacaklar herhalde. İyice Bethesde ve Gamebryo hikayesine döndü, gerçek bir PC FPS'si istiyorsanız BF3, zaten COD4 ten sonraki her COD oyunu sulandırılmış konsol FPS'leriydi, gerçek oyuncular için COD öldü. Bir de en sinir olduğum fanboylara sahip oyun serisi olmaya aday artık Halo'dan sonra, zaten yorumlardan da anlaşılıyor. Popülist koyunsunuz, alırsınız bir tane daha konsol port'unu, haydi koçlarım. Tamam, sakinim...
Acaba kimi oynatacağız ghostun hikayesi diyorlar ama bilmiyorum General mw 2 de öldürmüştü ya şerefsiz :) mw3 ü bekliyorum 4 gözle
Fark ettigim bir sey var ulke isimlerine 3 u koymak icin hep icinde E harfi olan ulkeleri seciyorlar :D Tabiki bunun gercek oldugunu dusunmuyorum ama oyle bisey varsa TURK3Y versiyonuda olsa cok guzel olurdu :D