Şimdi Ara

Brink İçin İlk DLC Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Çıkış sürümündeki sorunlar yüzünden incelemelerde epey düşük puanlar alan Brink, yamalarla kendine gelmeye çalışıyor. Bethesda ve Splash Damage, dün yayınladığı iki adet yama sonrasında, Brink için ilk DLC'nin müjdesini verdi.
     
         Teknik açıdan iyileştirmeleri beraberinde getiren yamada, yapay zekaya da biraz düzenleme yapılmış. Bunun yanı sıra, yamayla birlikte duyurulan DLC ise, tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Henüz detayları belli olmayan indirilebilir içerik, Haziran ayında çıkacak ve yeni haritaları içerecek. Duyuru yazısında, DLC içeriklerinin sadece bunlardan ibaret olmadığını yazan Splash Damage, içerik bilgilerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağını yazdı.









  • iyi iyi brink güzel oyun dlc ile daha güzel olcak...
  • Satın almayı düşünüyorum bu yaz iyi kasarım ama elimde patlamasından korkuom malum öğrenciyiz :S
  • Beş para etmez bir oyun...resmen insanları kandırıyorlar
  • facia olan bi oyuna bide dlc he,zuhahaha
  • belli bi kitle olarak oyuna hayran kaldık. türk serverı vs bile kuruldu.. herkesin zevkleri bir olmayabiliyor. anlayışla karşılarım.
  • Brink 2 çıkacak, hala bsc de brink ile ilgili hiçbirşey yok. Üstelik çok beklenen bir oyundu.

    Oyun 2 update ile çıktı. Peşpeşe iki update geldi. İlk çıktığında multiplayer oynanılamaz durumdaymış, lagden ve buglardan. Yapay zeka anladığım kadarıyla yokmuş, çünkü updatelerden sonra bile ortada bir yapay zekadan söz etmek zor. Bu sebeplerden inceleme puanları vasatın biraz üstünde.

    Tamamen takım oyunu olan oyunu single player oynama şansınız maalesef yok. Evet, bir sp mod var ama yapay zeka olmadığı için ilerleyemiyorsunuz. Şahsen ben Security Campaignini bitiremedim. Oyunda 5 class var ve single player oynuyorsanız hepsini aynı anda olmak zorundasınız.Hiç ölünce medic beklemeyin, veya bir engineerın primary objective e gideceğini sanmayın. Veya bir soldierdan koruma ateşi beklemeyin. Primary objective 1 dakika kalmasına rağmen hepsi secondary objective gideceklerdir. Hiç abartısız oyundaki yapay zeka 15 sene öncenin yapay zekası. Half life 1 den kat kat kötü.

    Splash damage oyun




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.