Şimdi Ara

Live ile arası iyi modem tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Airties RT-205'im rahmetli oldu ve yeni bir modem almam gerekiyordu.Yine Airties'dan 5340 modelini aldım fakat Xbox Live'a bağlanırken MTU sorunu verdi biraz araştırdım ve modem içi port açma sabit ip verme vs bu tarz şeylerle aram pek iyi olamdığı için modemi geri verdim aldığım yere zaten biraz araştırdığımda genellikle sorun yaşanan Airties modelleri olduğunu gördüm.

Şimdi Live'la uyumlu yani taktığım anda sorun oluşturmayacak bir modem arıyorum ZYXEL bu konuda iyi sanırım tavsiye edebilecek olan varmı?

ZYXEL P-660N-T1A

Mesela yukarıdaki ürünü kullanan varmı aranızda?

• Ben Linksys WAG320N kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

• pirelli a226g,

• Bu modemlerin İntarnet hızıyla bir ilgisi varmı ?

Bende AirTies kullanıyorum fakat LIVE de PC açıkken 2 çubuk kapalıyken taş çatlasa 4 çubukla oynuyorum iyimidir ?
  • Airties hariç istediğin modemi alabilirsin.
  • ben live kullanmıyorum ama arkadaş pikatel combo kullanıyo, ve çok memnun olduğunu söledi.şuana kadar hiç donma vs yaşamamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ASUS Wireless Router DSL-G31 marka modemi kesinlikle tavsiye ederim. özelliklede xbox live sorun yaşıyanlar için. modem xbox için kendisi port açıyor ve oyunlar için geliştirilmiş özel bir sistemi var internetiniz yavaşda olsa modemden oyuncu serverlarına öncelik tanıyarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. ayrıca Türkçe ve bir çok özelliğide var. Şuan kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemsbir -- 14 Mayıs 2011; 4:43:59 >
  • Geçenlerde media markt da gördüm kampanyalı olarak 99 TL ve 4GB flash disk hediyeli kaçırmayın diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemsbir -- 14 Mayıs 2011; 4:44:16 >
  • Bu modemle liveda hıc bır sorun yasamadım. Aırtıes rt205
  •  Live ile arası iyi modem tavsiyesi?
  • air tires rt 102
  • airties rt 205 sorunsuz live
  • aynen airties rt205... süper bir modem bence tek eksiği yanına bir de ethernet hub almak lazım kablolu çoklu bağlantı yapacaksanız...

yau zaten en çok önerilen modem her zaman airties olmuştur (normal net anlamında) şimdi neden airties almayın denmiş ki ?
  • Çünkü Xbox live da en çok sorun çıkartan modem Airties sizde sorun çıkarmıyor diye başkasında da çıkartmıyor anlamına gelmiyor, şu forum da kaç tane XBL'a bağlanamıyorum diye konu açılsa hepsi Airties modem kullanan kişiler.
  • ben şanslıyım o zaman o konuda, aman nazar değmesin :)

hem kablolu hem kablosuz kullandım 2 mb net hızın ttnet, her zaman online ım iyi düzeyde...
  • Zaten her model de sorun çıkartmıyor belli başlı modellerde var Live'a bağlanamama sorunları. Portlar ile alakalı ama bunların da olmaması gerekiyor işte.
  • Bende airties rt206 var,wireless şifresini unutmuştum,reset atmakla uğraşamadım,kablo ile bağlanıyorum sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo0619

ASUS Wireless Router DSL-G31 marka modemi kesinlikle tavsiye ederim. özelliklede xbox live sorun yaşıyanlar için. modem xbox için kendisi port açıyor ve oyunlar için geliştirilmiş özel bir sistemi var internetiniz yavaşda olsa modemden oyuncu serverlarına öncelik tanıyarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. ayrıca Türkçe ve bir çok özelliğide var. Şuan kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım.

Araştırıyorum ve fiyatıda uygunmuş ve dediğiniz port açma olayı vs varsa harika bir özellik büyük ihtimalle bunu alacağım.

Diğer yorumlar içinde teşekkürler arkadaşlar RT-205 tavsiye edenler olmuş gerçektende sorunsuz bir modemdi ilk mesaja yazdığım gibi rahmetli oldu aynı modemden bir kez daha almakta istemiyorum açıkcası.

Ek olarak Pinky'nin dediği gibi sorun çıkartan modemlerin geneli Airties üst modellerden birini aldım sorun çıkarttı yazdığım gibi Live'ı kullanabilmek için Airties almamak lazım istisnalar dışında.

• Port açma kolaylığından çok uPnP(Universal Plug And Play) ayarları olan bir modem bulmayı dene.Çünkü uPnP'yi aktif ettiğin an port açma vs. işleriyle uğraşmana gerek kalmıyor.

Ben de Rt 205 kullanıyorum ve bazen inanın illallah dedirtiyor.Konsol için Ip bulmakta sıkıntı çekip Live'a bağlanamama mı dersiniz,internet sinyali olduğu halde bağlantı problemi mi dersiniz valla hepsini bu modemde yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 14 Mayıs 2011; 18:27:26 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.