Şimdi Ara

'BG&E 2 ve I Am Alive İptal Edilmedi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Beyond Good & Evil 2 ve I Am Alive, Ubisoft'un bir ortaya çıkamayan projeleri olarak kalmaya devam ediyor. Duyuruları ve ilk videolarından sonra, dönem dönem gündeme gelseler de bir türlü yeni görsel ve bilgi gelmeyen oyunların hala yapım aşamasında oldukları bir kez daha yenilendi.

Ubisoft yetkililerinin katıldığı bir söyleşide geçen "iptal edilen projeler var" sözü akıllara hemen I Am Alive ve Beyond Good & Evil 2 oyunlarını getirmiş. Bu konu hakkında Ubisoft ile iletişime geçen Eurogamer sitesi, iptal edilen projelerin henüz duyurulmayan projeler olduğunu ve bahsedilen her iki oyunun da iptal edilmediğini öğrenmiş.

Kısacası meraklı bekleyiş devam ediyor. Umarız her iki oyun da E3 fuarında yer alır.

• İkisi de merakla beklediğim oyunlardan
  • I Am Alive'dan pek bir beklentim yok sebebi Double Agent'ı da rezil eden Shanga'ın yapması oyunu ama BG&E 2'yi bekliyorum umarım ilk oyunu gibi sağlam bir ile karşımıza çıkarlar..I Am Alive bu sene çıkacak denmişti ama Ubi GR'yi bile ertelediyse bu iki oyun da çıkmaz..
  • i am alive' yi temmuzdan beri bekliyorum
  • yalnız oyunu shangay yapmıyor artık oyunun performansını gören ubisoft başka bir stüdyoya verdi oyunu
  • Sevgili Ubisoft. Beyond Good & Evil 2 için 2008 yılında bir teaser video yayınladınız ve bir daha oyun hakkında hiçbir şey yayınlamadınız. Artık ne olur bu E3'te bir şeyler gösterin de biz de daha fazla meraklanmayalım. Sevgiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.